tiistai 25. marraskuuta 2014

WHAT'S INSIDE MY BAG?


Tässä tällänen kokonaiskuva mun laukun "vakikalustosta". Noi on mulla aina koulurepussa ja muutenkin mukana, olin sitten shoppailemassa tai sukuloimassa tai perheen kanssa asuntoautolla matkailemassa pitkin Suomea. Rahapussi nyt tietysti on aina mukana ja mulla kulkee toi lasikotelo myös laukussa, jos haluun olla ilman laseja tai jos haluan vaihtaa silmälasit aurinkolaseihin. Purkka & kuulokkeet on myös tärkeitä ja lisäks mulla pitää olla aina, mihin tahansa mä meenkin, mukana astma- ja allergialääkkeet. 


Tää on matkalaturi, jolla saan sekä tablettia että puhelinta ladattua, yhtäaikaakin jopa halutessani. Ostin tän paikallisesta puhelinliikkeestä ja toi liila johto on Tigeristä ostettu jälkeenpäin. Mut toi on kyllä ihan paras keksintö! Vaikka toi maksoikin n. 50e niin oli kyllä arvoisensa sijoitus; ei tarvitse koulussa aina miettiä, että missä nyt on pistorasia tai just vaikka meidän asuntoautoreissuilla ei tarvitse tapella pistorasiapaikoista. Suosittelen ehdottomasti tälläistä!


Jos jätän aamuisin hiukset auki, yleensä kyllästyn jossain vaiheessa siihen ja haluan tehdä letin tai jotenkin muuten vetäistä hiukset pois naamalta, joten mulla on näitä Glitterin ponnareita ja sitten jostain muistaakseni Prismasta ostettuja pieniä kumilenkkejä sitä varten aina mukana. Ensimmäisen kuvan oikeassa alanurkassa näkyvä musta mötikkä on myös tässä kohtaa tarpeellinen, se on nimittäin matkaversio Tangle Teezeristä.

Mun erittäin nopeasti kuivuvat huulet vaativat myös sitä, että aina on taskussa ja/tai laukussa huulirasva mukana ja viime aikoina oon tykännyt käyttää noita Maybellinen Babylipsejä. Eilen piti ostaa uusiakin, kun edelliset meinaa jo loppua kesken!6 kommenttia:

 1. kiva postaus idea! kirjotat kivasti. blogi on kivan omaperäinen

  VastaaPoista
 2. Aika samanlainen sisältö, kun munkin laukussani! :-D Mäkin ostin tollasia ponnareita, harmi vaan, että kaikki katkes aika nopeesti, varmaankin pakkasen rasituksen takia (muovihan jäätyy nimittäin helposti..) Mutta hei onko toi iPhonen johto toi violetti, ja paljonko tollanen maksoi? :)

  http://rakkauttaaulait.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no ei noiden pitäis kyl katkeilla, et voithan mennä kuitin kanssa kauppaan ja hakea uusia, jos ne ihan äkkiä katkeilee :o voi tietysti myös johtua tosta pakkasesta, siihen en osaa sanoo mitään :D Ja ei oo iPhonen, kun mulla on Samsung, mutta tollasia oli (jos en ihan väärin muista) myös iPhonelle ja jotain seittemän euron luokkaa oli, alle 10e kuitenkin :)

   Poista
 3. Kivasti toteutettu postaus ja omg toi vinkki! :D Kiitos!

  VastaaPoista