lauantai 15. marraskuuta 2014

ROOM TOUR


Tää on yks mun lempparikohta koko mun huoneessa. Oon itse tehnyt ton kuvan, idean sain jostain netissä vastaan tulleesta kuvasta ja vähän muokkailin oman näköisemmäksi ja tässä on lopputulos. Tykkään ihan hirmuisesti, jotenkin toi on vaan niin kiva, en osaa kertoo miks.




Halusin peilin noiden lipastojen päälle, kun mulla on hiusjutut ja korut ynnä muut tuolla lipastossa, niin tossa aina aamuisin laittaudun. Mummu toi mulle sitten tollasen neliön muotosen peilin ja mä keksin ripustaa sen tollain vinottain. Piti vähän aikaa miettiä, että miten me saadaan se suoraan tollain, mutta onnistui. Ja toi lampaantalja Ikeasta on ihanan pehmee, rakastan sitä!



Toi mun sänky on myös Ikeasta samoin kuin tuo mustavalkonen koristetyyny. Ja kyllä, mulla on matto samaa kuvioo kun toi tyyny, mutta se on kyllä Minimanista....


Työpöytä ja -tuolikin ovat Ikeasta. Yritän yleensä pitää ton pöydän tyhjänä kaikesta ylimääräsestä, mutta nyt siinä on kyllä aika paljon roinaa. Tuolla tietokoneen takana näkyy mun &-lasinaluset (TIGER) ja sit on noi H&M -kynttilänjalat toistaseks ilman kynttilöitä, kun ne edelliset paloi loppuun. Toisella puolella pöytää on kaks kuvaa mun kummipojasta ja puhelin ja tabletti jääneet tohon lojumaan... Ja kauhee johtojen sekamelska, hyi! Tosta lampusta en hirveesti tykkää, mutta se on tossa sellanen väliaikainen ratkaisu, kunnes löydän jotain kivempaa.

Parhaat palat viimeiseksi, eli tuo mun ihana kattokruunu. Se on ihan jostain Prismasta muistaakseni, mutta tykkään siitä ihan hirmusesti!

8 kommenttia:

  1. sun huonees on ihana tunnelma! :)

    VastaaPoista
  2. vitsit sulla on ihana huone! Rakastuin tohon sun tekemään tauluun.
    Mistä sä oot ostanut noi kivat harmaat lakanat sun sänkyyn ja miten te ton peilin saitte asettuman tolleen? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :)
      Noi harmaat lakanat on joululahja, en tiedä mistä ne on ja peiliä vaan yritettiin ja yritettiin niin kauan kunnes oli kohillaan :D

      Poista
  3. Vau kuin ihana huone! ♥ toi taulu on tosi kiva.

    VastaaPoista
  4. Ihana huone! Pysyispä munkin työpöytä siistinä... Toi sun kattokruunu on niin ihana, oon aina halunnu kattokruunun, mut meillä on ollu vaan tylsii kattolamppuja... Kaiken lisäks tän hetkisessä huoneessa on vaan pöytälamppu, ei kattolamppuja tai mitään, mut onneks tota vartta voi käännellä ja väännellä, niin että suurin osa askarteluista syntyy lattialla(köh köh)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ja joo ei meilläkään muualla oo mitään hienoja lamppuja, mutta kun mä itse ton halusin, kun huonetta laitettiin, niin sainkin sen sitten. Mut kiitos sulle kivasta kommentista :)

      Poista