sunnuntai 1. heinäkuuta 2018

KESÄKUUN SUOSIKIT

juhannus mökillä

Juhannus mökillä. Mun työvuorot järjestyi niin sopivasti, että sain viikon mittaisen vapaan juuri sopivasti juhannuksen aikaan ja vietinkin viime viikon lopun ja tämän viikon alun kaikessa rauhassa mökkeillen. Suurimman osan ajasta olin siellä kolmistaan mun mummun ja vaarin kanssa, mutta ehkä koko reissun paras päivä oli sunnuntai, jolloin mun sisko, mun vanhemmat, 2 koiraa ja eno perheineen tuli poikkeamaan. Niin ihanaa viettää kunnolla aikaa perheen kanssa, saunoa, pelata lautapelejä ja korttia, grillailla ja herkutella, tuollaiset päivät on juuri niitä, mitä täällä Tampereella yksin asuessa kaipaan.

vegaani jäätelö

Oatlyn mansikkajäätelö. Mä oon allerginen maidolle, joten oon hirmu iloinen siitä, että tällaisia vegejädejä tehdään! Oon aiemmin syönyt lähinnä mehujäätelöitä ja sitten vaniljan makuista vegejäätelöä, mutta tänä kesänä oon maistanut paria erilaista mansikan makuistakin vegejäätelöä ja tämä Oatlyn versio on noussut suosikiksi! Toi on ihan todella hyvää, makeeta ja ainakin mun poikaystävän mukaan ihan yhtä lailla jäätelöä kuin mikä tahansa maidostakin tehty mansikkajäätelö.

täydelliset farkkushortsit

Monkin farkkushortsit. Mulla ei oo pariin kesään ollut sopivia farkkushortseja ja nyt löysin ihan sattumalta Monkista täydelliset shortsit! Noi on tosi korkeavyötäröiset ja istuu mulle ihan superhyvin. Malli on vähän rennompi, joten noi on tosi mukavat päällä ja tulee taatusti olemaan yksi tän koko kesän lempparivaatteista!


Off the shoulder -paita Cubukselta. Tämä valkoinen paita oli musta niin ihana, että hain niitä Cubukselta itse asiassa kaksi samanlaista ja ne on kyllä olleet käytössä ihan jatkuvasti kesäkuun aikana! Tykkään off the shoulder -paidoista muutenkin, mutta tää on jotenkin erityisen kaunis yksilö. Sen lisäksi toi pysyy tosi hyvin päällä, eikä noi "hihat" nouse jatkuvasti hartioille!

kesäkuun suosikit

Oloasu H&M:ltä. Mikä olisikaan täydellisempi asu mökkijuhannukseen kuin mätsäävä, superpehmeä, ihana oloasu? Oltiin Ratinassa etsimässä juhannusvaatteita mun kaverille, kun törmäsin H&M:n alerekissä tähän asuun ja se oli sitten pakko napata mukaan. Toi olikin mulla monena iltana saunan jälkeen päällä ja lisäksi juhannuksen jälkeen oon hengaillut tuo päällä kotonakin! Ihan täydellinen mökkiasu tai kotoiluasu!

finlayson

Finalysonin lakanat. Käytiin tyttöporukalla mun siskon, äidin ja mummun kanssa Tuurissa ja limsaa ja irtokarkkeja lukuunottamatta mun ainoot ostokset on tässä. Tai jos ihan rehellisiä ollaan, ihana äiti tarjoutui ostamaan toisen noista lakanaseteistä ja mä ostin vain toisen. Tykkään tosi paljon Finlaysonin eri printeistä ja multa löytyykin tota Coronna -printtiä jo keittiöliinoista ja nyt sitten myös lakanoista. En oo vielä ottanut noita käyttöön, mutta tiedän jo valmiiksi, että ne on taatusti mukavat nukkua!

Mikä on sun lempparijäätelö? Jos sulla on vinkata joku hyvä vegejäätelö mulle testattavaksi, kerrothan!

2 kommenttia:

  1. Aah toi Oatlyn mansikkajäätelö on parasta mansikkajäätelöä ikinä! *.* Tykkään tosi paljon kans Oatlyn ruskeassa purkissa olevasta fudge-jäätelöstä!

    VastaaPoista