tiistai 17. heinäkuuta 2018

12 KESÄTREFFIEN KLASSIKKOA

Tiedättekö sellaiset perinteiset, klassiset treffit, joille ihmiset menee leffoissa ja jotka kuulostaa jopa kliseisiltä? Ne on klassikkoja syystä! Halusin tänään kasata listan näistä klassikoista, että me kaikki voidaan viettää oman kullan kanssa klassikkotreffejä.

bikbok

kesätreffit

1 | Kävely rannalla. Tämä on ehkä kaikista kliseisistä leffatreffeistä se kliseisin, mutta itseasiassa sellainen, jolla mä en ole koskaan ollut. En ole ikinä ymmärtänyt sitä ajatusra, miksi on kivaa kävellä rannalla jonkun kanssa, mutta kuulostaahan se toki romanttiselta.

2 | Päivä rannalla. Vähän vähemmän kliseisempi treffi-idea. Viltti, eväitä, uimista ja auiringossa löhöilyä koko päivän edestä. Tällaisilla treffeillä mäkin oon ollut!

3 | Minigolf. Tämä on mun mielestä superhauska treffi-idea!

4 | Auringonnousun tai auringonlaskun katseleminen. Auringonnousuun valvominen tai illalla jollain kalliolla järven tai meren rannalla auringonlaskun katseleminen kuulostaa myöskin ihan hirmu romanttiselta!

5 | Tähtien katselu. Tämä sopii paremmin loppukesään, kun tähdet näkyvät yöllä paremmin. Kannattaa mennä jonnekin luontoon, vähän syrjään kaupungin valoista ja ottaa viltti (sekä hyttysmyrkkyä) mukaan!

6Telttaretki. Yhdeksi yöksi ja vaikkapa ihan vain omalle takapihalle, jos eräjormailu ei oo niin oma juttu. Teltassa yhdessä nukuttu yö on varmasti kokemus!

treffi ideoita

kesä treffi ideoita

7 | Nuotio ja vaahtokarkit. Jälleen yksi niistä kliseisimmistä, mutta silti mun mielestä tosi ihana idea. Mun poikaystävä itseasiassa järjesti mulle nuotion ja vaahtokarkkeja meidän ensimmäisillä treffeillä ja ollaan tehty niin monta kertaa sen jälkeenkin!

8 | Piknik. Klassinen, mutta toinen itseasiassa sellainen, jota mä en ole koskaan toteuttanut. Ehkä vielä tänä kesänä!

9 | Jäätelökioski. Isot jätskiannokset, nompparellejä ja kastiketta, vähän toisen jäätlömakujen maistelua ja hihittelyä, kun jäätelöä päätyy kuitenkin jomman kumman nenänpäähän. Kuulostaa kyllä ihanalta!

10 | Huvipuistopäivä. Yksi viime kesän parhaista jutuista oli poikaystävän kanssa Särkänniemessä vietetty päivä, joten tämän klassikkoidean takana seison täysin! Tänä kesänä haluaisin ehkä Power Parkiin tai huvipuiston sijaan Korkeasaaren eläintarhaan.

11 | Festarit. Joko isot viikonloppufestarit tai pienemmät paikalliset. Itse olisin jälkimmäisen kannalla. Tamperelaisille voinkin vinkata, että täällä järjestetään Kuivaamolla kunnon bailut tämän kuun lopussa, mikä voisi olla hyvä idea festaritreffeille! Tsekkaa Facebookista Case Neverland!

12 | Vesi-ilmapallosota. Todellinen hellepäivän pelastus! Häviäjä tarjoo jäätelöt!

Löytyikö listalta sellaista klassikkotreffiä, jolla et ole koskaan ollut?

2 kommenttia:

  1. Siis vitsi kun pääsisi joskus joillekin noista, joku piknik tai telttailu kuulostaa kyllä superromanttiselta :D

    Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

    VastaaPoista