torstai 7. kesäkuuta 2018

VIIMEISIN...

blogihaaste

Viimeisin...

...juoma? Kylmä ja raikas vesi, jonka juomisen aloitin heti aamusta!

...tekstari? On isältä, joka yrittää auttaa mua ymmärtämään tietokoneita.

...leffa, jonka katsoin? Netflixistä löytynyt Love by Chance, jonka päätin katsoa itsekseni viime viikolla samalla, kun bujoilin.

...uusi sovellus? Ystävän suosittelema meditaatiosovellus. En ole vielä päättänyt, pidänkö siitä, mutta oon nyt muutamana iltana kokeillut meditoida sen kanssa. Katsotaan, miten se sujuu!

...päähänpisto? Haluan opiskella espanjaa! Olenkin jo aloittanut parin ystävän sekä Duolingo-sovelluksen tuella.

...uusi elämys? Moottoripyörän kyydissä istuminen. Poikaystävä osti viime kuussa itselleen moottoripyörän ja munkin piti sitten käydä ostamassa kypärä, että päästään kesällä ajeluille ja reissuille pyörällä!

viimeisin

Viimeisin...

...ostos? Uusi hiusharja! Mun entinen oli ollut jo pari vuotta käytössä ja alkoi ahdistaa, miten monta kertaa oon sitä käyttänyt ja miten monessa reissussa se on ollut ja miten likainen sen täytyy olla. Päätin että oli korkea aika ostaa uusi.

...puhelu? On soitettu itseasiassa Prisman asiakaspalveluun, haha. Viimeisin mulle tullut puhelu taas on poikaystävältä.

...onnistuminen? Ehkäpä muutamat uudet doodlet ja uusi doodlaustyyli, jota oon bujossa nyt pari kertaa kokeillut. Ei ne täydellisiä olleet, mutta onnistui paremmin, kuin osasin odottaa! Kuvia näistä löytyy muuten mun Instagramin @kiiainnanmaa storyn highlighteista.

...kauppa, jossa kävin? Prisma.

...nolo juttu? Käytiin poikaystävän kanssa leffassa ja vasta sieltä kotiinpäin lähtiessä tajusin, että mun farkuissa on kunnon repeämä takareidessä. Se oli onneksi sen verta alhaalla, että ei takamus vilkkunut, ja noi farkut oli revityt farkut muutenkin, mutta kyllä mua jokseenkin nolotti kulkea tuolla Tampereen keskustassa ne jalassa...

...nauru? Naureskelin aamulla kunnolla kun viestiteltiin hyvän ystävän kanssa koirista. Hän rakastaa niitä ja minä pelkään, joten hänellä onkin missio saada mutkin ihastumaan niihin. Hän laittoi mulle aamulla hauskan koiravideon Instagramissa.

...kirja, jonka luin? Mikko Ojasen Reseptejä Asiakassuhteisiin - Asiakasta ei jätetä. Luen kirjoja ja kirjoittelen niistä esseitä koulua varten jo nyt kesän aikana ja tämä on yksi niistä kirjoista!

mehikasvi

Viimeisin...

...herkku? Hedelmäaakkoset!

...itku? Viime viikonloppuna suutuin poikaystävälle ja itkin ja kiukuttelin. Olin kuitenkin ymmärtänyt koko asian väärin ja kiukuttelin ihan syyttä. Loppu hyvin kaikki hyvin siis!

...halaus? Poikaystävältä!

...uusi juttu, jota kokeilin? Maistoin poikaystävän ostamia Nocco-juomia. Tosin kummatkin kahdesta maistamastani mausta oli mun mielestä ihan hirveitä.

...suoritettu juttu to do listalta? Pyykkien pesu. Seuraavana to do listalla onkin sitten pyykkien kuivumaan laittaminen!

...uusi juttu, jonka opin? Opin uuden ihanan kampauksen, jolla saan mun superlyhyetkin hiukset kiinni. Nää on niin lyhyet, että ne ei kaikki yletä ponnarille tai nutturalle taakse, mutta kun laitoin niskaan kaksi pientä nutturaa kummallekin puolelle päätä, niin hiukset pysyivät kiinni ja mun mielestä tämä kampaus näyttääkin ihan söpöltä!

Mikä sun viimeisin päähänpisto tai viimeisin herkku, jonka söit?

5 kommenttia:

  1. Viimeisin suuri päähänpistoni taisi olla bujon aloittaminen tässä ihan vähä aika sitten, täytyy tsekata toi sun instagram, jos vaikka jonkun idean voisin käyttööni napata ❤
    Ja jotenkin tykkään tosi paljon näistä kuvista, just sopivalla tavalla simppeleitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että oot aloittanut! :) Käy tsekkaamassa tosiaan ideoita! Kiitos!

      Poista
  2. Kun luin tämän postauksen niin mietin vaan että mikä ihmeen BUJO? Piti ihan googlettaa... taas näitä villityksiä joista itse oon jäänyt paitsi. Mun viimeisin herkku oli hapankorput. ON NE HERKKUJA!!! Ainakin sillon kun niihin iskee himo.

    Ihanaa kesää sulle. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Bujo eli bullet journal, ihana keksintö :p Mä itse en kyllä perusta hapankorpuista, mutta varmasti ne on herkkuja, jos kunnolla iskee himo :D

      Ihanaa kesää sinnekin <3

      Poista
  3. Olipa kiva postaus, nappasin heti omaankin blogiini :)

    Kivoja kesäpäiviä toivotellen,
    Anu

    VastaaPoista