sunnuntai 24. kesäkuuta 2018

BLOGISUOSIKKEJA - OSA 2

Naistenpäivän aikaan olin kunnon girls supporting girls -moodissa ja jaoin ensimmäisen listauksen muiden bloggaajien postauksista, jotka on inspiroineet mua ja nousseet suosikeiksi. Kerroin silloin myös haluavani toteuttaa näitä suosikkilistauksia jatkossakin, koska mikäs sen parempaa, kuin löytää jotain uutta luettavaa ja saada uutta inspiraatiota omaan tekemiseen!

Tänään siis linkkailen taas mun suosikkipostauksia 12 eri kategoriassa. Käy tsekkaamassa alkuperäinenkin postaus tästä linkistä!

blogisuosikki

suosikit postaus

Syvällisempää pohdintaa

Elli kirjoittaa blogissaan rohkeudesta ja tulevaisuuden suunnitelmissa. Aihe on ajankohtainen juuri nyt monille ja mun mielestä Ellin ajatukset aiheeseen liittyen ovat lukemisen arvoisia! Luin hiljattain jostain lainauksen, joka meni jotakuinkin niin, että ei tarvitse nähdä määränpäätä, kunhan ottaa sen ensimmäisen askeleen. Sulla ei tarvitse olla selkeää viiden vuoden suunnitelmaa elämällesi, mutta se ei silti tarkoita, ettetkö voisi haaveilla ja tehdä töitä unelmiesi eteen!

Asiaa parisuhteista

Hauskassa ja kepeässä postauksessa Piia kertoo parisuhteestaan. Hän kyllä sanoo, että rehellisyys on tärkeää parisuhteessa, mutta jos ihan rehellisiä ollaan, niin kyllä sitä tulee joitain asioita salattua puolisolta. Myönnettäköön, että ehkä mäkin joskus olen pimittänyt jotain omalta poikaystävältä. Oletko sä?

Ihanimpia ostoksia

Tämä blogisuosikki on itseasiassa ennemminkin videosuosikki! Saija nimittäin esittelee ihanalla videollaan kesälle hankkimiaan uusia vaatteita ja asusteita. Mä ihailen Saijan tyyliä kovasti ja siksi usein hänen tekemänsä ostosten esittelyt on mun suosikkeja. Niin kävi tälläkin kertaa!

Upea asu

Vaikka kesällä monissa asuissa näkyy niin kirkasta punaista kuin keltaistakin sekä tietysti pastellivärejä, mä ihastuin ihan hirmuisesti Inkan kauniiseen ja vähän neutraalimpaan kesäasuun. Punaisen ja keltaisen lisäksi viime aikoina pinnalla on ollut pilkut ja niitä löytyy tästäkin asusta!

Hauskin haaste

Tämä vai tuo -haaste on viime aikoina pyörinyt monissa blogeissa ja itseasiassa mäkin toteutin siitä oman versioni. Näitä postauksia selaillessa silmään pisti erityisesti Emilian postaus, koska sieltä löytyi hyvä versio hyvillä kysymyksillä! Käy tsekkaamassa Emilian postaus ja jos vielä et oo ehtinyt, toteuta ihmeessä omassakin blogissa tämä haaste!

Kaunis koti

Ai että, tuon näköisellä parvekkeella kyllä kelpaa taatusti hengailla kesäisinä iltoina. Mulla itsellä ei ole parveketta, joten hieman kateellisena ihastelin Mariannen niin kaunista, herkkää ja harmonista parveketta.

Bujoilua

Juulian bullet journal -aiheiset postaukset on aina niin ihania ja inspiroivia, eikä tämä kesäkuun updatekaan ollut kyllä poikkeus tästä! Kesäkuun sivuille oli valikoitunut kaunis keltainen sävy, jota mä tällä hetkellä fiilaan kovasti. Mulla itsellä oli itseasiassa keltainen teema bullet journalissa jo toukokuussa Aikakoneen biisinkin mukaisesti.


Kivoin diy-tutoriaali

Mariko jakaa blogissaan ihan loistavan lahjavinkin valmistuville ja miksei muihinkin kesän juhliin! Astiat on hyvä, käytännöllinen ja vuosienkin jälkeen ilahduttava lahja monelle nuorelle aikuiselle, mutta jos perinteisen Teeman sijaan haluaa jotain vähän erikoisempaa, tämä postaus kannattaa käydä tsekkaamassa. Ja jos lahjansaajaa ei ole tiedossa, ainahan sitä voi loihtia itselleen juuri omannäköisensä astiasetin!

Ihanaa visuaalisuutta

Kun vaatteet ovat kauniita, ne voivat myös olla osana sisustusta. Miian blogista löytyy hyvä idea siihen, miten tämän voi toteuttaa kauniisti ja visualistinkin silmää hivelevästi! Klassista mustaa ja valkoista sekä hieman vihreää - niin kauniin näköistä!

Hyödyllisiä vinkkejä

Erika jakoi blogissaan äitienpäivän aikaan aivan loistavan postauksen: elämänopetuksia äidiltä. Musta on tullut yläasteaikojen kiukuttelujen jälkeen tyttö, jonka paras ystävä on oma äiti, joten osaan arvostaa tällaista postausta! Äiti on opettanut mulle monia tärkeitä asioita ja esimerkiksi ihan hiljattain opettelin putsaamaan pesukoneen nukkasihtiä äidin tekstarituen avulla. Myös Erikan äidiltä löytyi hyviä ohjeita, joihin samaistuin!

Inspiraatiota bloggailuun

Tiian blogista löytyy ihan käsittämättömästi inspiraatiota bloggailuun, mutta tällä kertaa mun suosikiksi nousi tämä postaus! Sen lisäksi, että Tiia listaa 28 hyvää ja vähän erikoisempaakin blogipostausideaa, hänen postauksestaan löytyy useampikin hyvä vinkki omien ideoiden kehittelyyn!

Herkullisin resepti

Mä ilahdun aina, kun löydän maidottomia reseptejä blogeista, koska oon itse allerginen maidolle. Tätäkin reseptiä mun pitäisi siitä huolimatta itseasiassa vähän fiksata itselle sopivaksi, jos lähden piirakkaa testaamaan, mutta tuo Johannan piirakka näyttää niin herkulliselta, että oli pakko vinkata tästä!

2 kommenttia:

  1. Oi vitsi kiitos ihan mielettömästi maininnasta ja ihanista sanoista!! ♡

    VastaaPoista