perjantai 27. tammikuuta 2017

A WINTER HAUL

Tästä tulee pitkä postaus, nimittäin näitä juttuja on tullut hankittua pikkuhiljaa kuluneiden kuukausien aikana. Osa jutuista on saatu myös joululahjaksi, osa on talvialeista hankittu ja kelloja ostin joulukalenterialennuksesta meiltä töistä. Tästä postausksesta myös tulee esille taas se, että oon sitä mieltä, että kun löytää jotain, mistä pitää, niin se pitää hankkia kaikissa väreissä!

This is going to be a long post, since I've been collecting these things during the past couple of months. Some of the things I got as a Christmas present, some of them I've bought on sale after Christmas and I bought watches from a Christmas sale at work. This post also shows that I think that when you find something you like, you should buy it in every color!

daisy

risteily

marc jacobs

Olin viime viikolla risteilyllä ja sieltä tuli hankittua tällainen ihana hajuvesisetti. Oon haaveillut tuosta tuoksusta jo pitkään, mutta käytän hajuvesiä niin vähän (kirjaimellisesti, mulla on yksi ainut Victoria's Secret body mist, jonka ostin yli vuosi sitten ja se näyttää edelleen siltä ettei sitä ole edes avattu), että en oo aiemmin kokenut ostosta tarpeelliseksi. Nyt tossa oli kuitenkin tosiaan setti, jossa tuoksun lisäksi tuli mukana pesuaine ja rasva. Setti oli vieläpä tarjouksessa ja kaiken kukkuraksi isä osti sen mulle. Oon ihan hirmu iloinen, että mulla vihdoin on toi ihana tuoksu! Pitää vaan opetella nyt käyttämään sitä...

Last week I was on a cruise and from there I ended up getting this perfume set. I've dreamed of this scent for a long time already, but I use perfumes so little (I literally have only one Victoria's Secret body mist, that I bought over a year ago and it still looks like no one has opened it yet), that I haven't felt like it's necessary for me to buy it. Now I saw it in a set where I also got a body wash and a moisturizer. The set was even on sale and in addition to all this my dad actually bought it for me. Now I'm just really happy I finally have this gorgeous scent! The only thing is that I now have to learn to use it...

bikbok

haul

Tilasin Bikbokilta pari bodya ja tämän pikkulaukun. Bodyt päätin kuitenkin loppujen lopuksi palauttaa, joten tämä laukku jäi jäljelle. Vähän harmitti sitten maksaa postit tästä laukusta, jotka oli enemmän kuin laukulle jäi tarjouksen jälkeen hintaa, mutta en halunnut sitä kuitenkaan palauttaa.

I ordered two bodies and this little bag from Bikbok. I ended up returning the tops and felt a bit sad that I had to pay for the shipping which was more than the price of the bag was (it was on sale), but I didn't want to return this bag.

H&M

Katselin tätä toppaliiviä H&M:llä jo pitkään, mutta en raaskinut ensin ostaa sitä, koska tällaista tulee käytettyä niin vähän. Lopulta löysin tuon kuitenkin tarjouksesta vain 16 eurolla ja nappasin sitten heti mukaani! Vielä en ole tuota käyttänyt, mutta varmasti kevään aikana tulee tällekin käyttöä.

I was eyeing this vest at H&M for quite a while, but I couldn't dare to buy it since I don't use things like these too often. Then I found this in sale for just 16 euros so I grabbed it! So far I haven't used it, but I'm sure I'll get my use out of it in the spring time.

velour

cute

Joulupukki toi mulle tämän ihanan Cubuksen velourasun. Ehkä vähän vihjailin mun kämppäkaverille, että mä tarvitsen tuon vaaleanpunaisen velourasun ja Siiri oli niin ihana että paketista sitten sellainen paljastui. Kiitos!

Santa Claus brought me this adorable velour outfit from Cubus. I might have slightly suggested to my roommate that I need those pink hoodie and pants and Siiri was so amazing that I got this as a present. Thanks!


cubus

kotivaatteet

Ostin ensin Cubukselta tämän tummanpunaisen hupparin ja se oli niin pehmeä ja ihana, että mun oli pakko mennä hakemaan vielä toinenkin samanlainen! Toi materiaali on sisältä ihan mielettömän pehmeä ja lisäks noi on hirmu lämpöisiä.

I first bought this dark red hoodie from Cubus but it was so soft and amazing I had to go and get another one! The material inside is insanely soft and in addition to that the hoodies are incredibly warm.


sports wear

fitness wear

Nämä urheiluhousut löysin myös tarjouksesta Cubukselta! Rakastan tota marmorimaista kuviontia ja lisäks nämä on tosi hyvät käytössä. Oon käyttänyt näitä niin lenkkeillessä kun salillakin ja ovat tosi mukavat päällä ja näissä on helppo liikkua. Ylemmän kuvan urheilupaita taas on H&M:ltä ja hirmu mukava sekin!

These sports leggings I also found in sale from Cubus! I love the marble-like pattern and in addition these are practical. I've used these while jogging and at the gym and they are really comfortable on and easy to move in. The sports tee in the picture above is from H&M and also really comfortable.


bodycon dress

striped dress

winter haul

Nämä kolme mekkoa ovat H&M:ltä. Ensimmäisenä ostin tuon tummanvihreän, mutta koska se oli niin mukava päällä, piti käydä hakemassa vielä myös raidallinen versio, jolloin ostin tuon harmaa-valko-raidallisen. Myöhemmin löysin vielä toisen raidallisen, jossa pohja on tumman sininen ja raidat valkoisia (keskimmäinen kuva) ja mun piti napata sekin. Noista on tullut ihan mun lemppareita, erityisesti tuosta harmaaraidallisesta.

These three dresses are from H&M. First I bought the dark green one, but it was so comfortable on that I had to go and get also a striped version. Then I bought the grey and white one. Later I also found another striped one, with navy blue base and white stripes (the middle photo) and I just had to buy that too. Those have become my fave dresses right now, especially the grey and white one.

talviale

Tämä Cubuksen hame ei ollut ihan täydellinen sellaisenaan, mutta väri oli niin ihana, että ostin tämän silti. Hame oli oikeasti niin pitkä, että se ylettyi reilusti polvien alle, säären puoliväliin ja mulle ei vain sen malliset hameet sovi, koska oon niin lyhyt. Äipän ompelutaidoilla tästä saatiin kuitenkin sopivan mittainen ja nyt hameen helma jää juuri polven yläpuolelle. Tämä on varmasti keväällä ihan lempparivaatteita!

This Cubus skirt wasn't quite perfect when I bought it, but I loved the color so much that I just couldn't leave it in the store. The skirt used to be so long that the hem would be way below my knees, but not quite to my ankles and as I'm so short I look really funny in skirts like that. With my mom's sewing skills I got this to the right length and now the hem hits right above my knee. This will be one of my favorite pieces in the spring time!

NewYorker

Samaa värimaailmaa teepaidan muodossa löytyi NewYorkerista. Mulla on näitä perus v-aukkoisia teepaitoja ennestäänkin, mutta löysin nyt vasta tuon ihanan värin. Nämä on vaan niitä vaatekaapin perusjuttuja, joille aina on käyttöä.

The same color I found in the form of a tee shirt from NewYorker.  I have a few of these basic v-neck tees already, but I just found this adorable color. These are just the basic pieces of a wardrobe that you'll always need.

watch

ur&penn

Töistä tuli joulukuun aikana ostettua muutamakin kello itselle. Ur&Pennillä oli joulun alla joka päivälle oma tarjous kuin joulukalenterissa ja kaikki kellot tuli sellaisesta tarjouksesta ostettua. Ylemmän kuvan William Gregor -kellosetissä myös ihana rannekoru mukana!

From work I ended up buying a few watches during December. Ur&Penn had a special deal for each day before Christmas, kinda like in the form of a Christmas calendar. All of these watches were on those sales. The William Gregor -set in the above picture also came with a bracelet!

rannekoru

Myös tämä rannekoru on Ur&Penniltä. Näitä on vaikka minkä värisiä, mutta mä yllättäen päädyin tuohon valkoiseen. Toi lukko on musta hirmu kaunis timantteineen.

Also this bracelet is from Ur&Penn. These come in all the different colors but surprise surprise I got the white one. I just love how beautiful the lock is with the diamonds.

rings

dusty pink

Ylemmän kuvan sormukset on myös Ur&Penniltä ja alemman kuvan sormussetti taas H&M:ltä. Varsinkin noi ohuet sormukset Ur&Penniltä on mun mieleen ja sitten noi vaaleanpunaiset sävyt H&M:n sormuksissa.

The rings in the above picture are also from Ur&Penn and the set of rings in the below picture is from H&M. I love especially the thin Ur&Penn rings and the pink hues in the H&M rings.

vihkokauppa

carpe diem

Kävin ensimmäistä kertaa Vihkokaupassa ja sieltä lähti mukaan kaksi ihanaa vihkoa. Noi kannet on mielettömän kauniit! Oli pakko mennä vielä tällä viikolla sitten uudelleen käymään ja sinne oli tullut paljon kaikkea uutta ihanaa! Toisella kerralla tarttui mukaan kolme pakettia Carpe Diemin tarroja, vaikka olisin voinut ostaa myös ties mitä muutakin!

I went to Vihkokauppa (Notebook store) for the first time and I bought two notebooks. The covers are just so incredibly beautiful! I just had to go there again this week and they had so much new, adorable stuff there! On the second time I bought three sets of Carpe Diem stickers, even thought I could have bought so much more!

8 kommenttia:

 1. Ihania asioita! Ihanat nuo rannekellot :)
  millatt.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Nuo Marc Jacobsin hajuvedet on kyllä ihanan tuoksuisia kaikki! :-) Ja siis todella söpön värinen tuo velourasu, täälläkin on yksi kotipukeutumisen rakastaja ja viime aikoina on tullut hamstrattua kaikkea mukavaa ja pehmoista kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Joo, sama ilmiö täällä! Se on varmaan tää talven synkkyys ja kylmä, kun tekee mieli vaan pukeutua kaikkein lämpöisimpiin ja pehmoisimpiin vaatteisiin! :)

   Poista
 3. Tosi kivoja ostoksia! Tuo hajuvesi olis kyllä ihana! :)

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Tuo hajuvesi on mun lemppari ollut jo monia vuosia! En voi kuvitella enää eläväni ilman sitä hahah x Ja samaistun myös ton oloasun ihanuuteen, sain samantyylisen myös joululahjaksi ja oon kirjaimellisesti elänyt siinä siitä asti! :D

  https://nea-amalia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että tästä tulee mulle kans samanlainen lemppari! Noniin :D

   Poista