perjantai 6. tammikuuta 2017

BEDROOM

Tänään vihdoin esittelen lisää kuvia huoneestani! Mä asun siis kaksiossa mun serkun kanssa, joten meidän asunnossa ei juuri muuta esiteltävää ole. Pieni keittiö, josta kaikki olennainen näkyy tässä postauksessa ja vielä vähän pienempi kylpyhuone. Serkkuni huonetta en viitsi esitellä ja parveketta me ei olla ainakaan vielä laitettu yhtään!

Kaikki isot huonekalut mulla on hankittu Ikeasta. Ihana kattovalaisin sekä muutamia pikkujuttuja Clas Ohlsonilta. Lisäksi pieniä sisustus- ja säilytysratkaisuja mm. minimanista, H&M Homesta ja Flying Tigeristä.

Muuten tykkään mun huoneesta, mutta työpöytä ei ole se maailman kaunein. Siinä menee käytännöllisyys kauneuden edelle, mielummin nimittäin pidän mm. kynät, muistilaput ja kalenterin koko ajan esillä, kun niitä ihan jatkuvasti tarvitsenkin. Usein pöydällä on paljon enemmänkin esillä, kuin näissä kuvissa näkyy. Lisäksi mulla ei oikein ole paikkaa tuolle mun vanhalle läppärille, jota silloin tällöin käytän, joten se toistaiseksi on myös vain tässä pöydällä.

Today is finally the day I'll show you more photos of my room! I live in a two-room apartment with my cousin, so I really don't have much more I could share with you. A small kitchen, that you can see everything relevant from in this post and even a smaller bathroom. I won't show my cousin's room and we haven't really done anything with the balcony.

All of the big furniture here is from Ikea. The cutest ceiling lamp and a few decor items are from Clas Ohlson. In addition small decor pieces are from inter alia minimani, H&M Home and Flying Tiger.

I do like my room, except for the desk area. It is not the prettiest desk, but practicality goes above beauty in this case. I'd rather have my pens, notes and planner right there since I constantly use them. Often there is a lot more stuff on my desk than in these photos. In addition, I don't really have a place for my old laptop that I sometimes still use, so it's also just on my desk.


bedroom

valaisin

makuuhuone

säilytys

sisustus

koti

desk

huone

clas ohlson

bedroom tour

huoneen esittely

home

ikea

lampaantalja

vaatekaappi

10 kommenttia:

 1. Voi apua, ihan todella ihanannäköinen huone sulla! Kuvien perusteella oot todella taitava sisustamaan. :-)

  http://adaemmimaaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. äääh haluaisin samanlaisen lampun, mutta kuparisena! mieheke pistää vaa nii hanakasti vastaan, että pitää varmaan tyytyä kompromissiin... mistä muuten nuo ruukut on hankittu? oon ite katellut vastaavia granitissa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä sellainenkin lamppu löytyy, mistä molemmat tykkäätte! :) Mitä ruukkuja tarkoitat? Toi valkoinen tv:n vieressä on Sokokselta ja noi kynäpurkit Ikeasta :)

   Poista
 3. Ihana sisustus siulla makuuhuoneessa! <3 Näyttää just sellaiselta paikalta, mihin on kiva rauhoittua illalla :)

  http://kanervaneuvonen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. ÄÄÄ haluan ton lampun! Ihan törkeen magee! <3

  VastaaPoista
 5. Ihan ensimmäisenä täytyy sanoa, että vitsit miten kivan värinen lattia siellä on :'D ja tuo lamppu, niin upee ♥ Näyttää kyllä niin kivalle huoneelle, että varmasti viihtyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tiiän, tykkään tosta lattiasta kanssa :D Ja joo, niin on! Kyllä viihtyy! Kiitos :)

   Poista