torstai 29. joulukuuta 2016

MY FAVORITE POSTS FROM 2016

Palaillaan vielä vuoteen 2016 blogin osalta tässä postauksessa. Pian on aika siirtyä uuteen vuoteen ja paljon kivoja postauksia on tulossa ensi vuonnakin! Tänään kuitenkin listaan mun 12 suosikkipostausta tältä vuodelta, yhden jokaiselta kuukaudelta. Oletko jo lukenut kaikki?

Let's take another look back into 2016 and this time it's blogging related. Soon it's the time to move on to the next year and I have lots of fun posts coming next year too! Today I will however list 12 of my favorite posts from this year, one for each month. Have you already read them all? (A small disclaimer: most of the posts are still from a time I didn't write in English...)


12

Epämääräiset uuden vuoden lupaukset. Tässä postauksessa jaoin vinkkejä siihen, millaisilla konkreettisilla jutuilla on helppo lähteä toteuttamaan uuden vuoden lupauksiaan! Kannattaa taas tsekata postaus läpi, kohtahan niitä lupauksia taas tehdään!

open when

Avaa kun -kirjeet / Open when letters. Ystävänpäivän alla jaoin ideoita tähän hauskaan ja persoonalliseen lahjaan. Ideana on siis kirjeet, joissa lukee, koska lahjan saaja saa ne avata. Esimerkiksi "avaa kun olet surullinen" tai "avaa kun sinulla on onnekas olo".

meikittömyys

Mun vahvuudet. Maaliskuussa heittäydyin positiiviseksi ja päätin keskittyä kerrankin niihin hyviin puoliin itsessäni, sen ainaisen valittamisen ja "vioista" huomauttelemisen sijaan. Yks mun lempparijutuista itsessäni on mun hymy!

koristeteippi

Planner love. Huhtikuussa sain ihanan paketin tarroja ja washeja ja jaoin ideoita kalenterin koristeluun! Mä oon aina tykännyt kalentereista, mutta tässä innostus koristeluun ja muuhun vain kasvoi!

365 kuvaa haaste

365 photos challenge - how did it go. Mulla oli vuoden projektina toi 365 kuvaa -haaste, eli vuoden jokaisena päivänä yksi kuva. Aloitin projektin silloin, kun täytyn 18 ja viime toukokuussa se sitten tuli päätökseen. Tuossa postauksessa kertailin miten se sujui ja jaoin ison kasan noita haasteen kuvia!

ylioppilaslakki

Ylioppilas 2016. Kesäkuun neljäs päivä mä valmistuin lukiosta ja juhlittiin mun ylioppilasjuhlia! Toi päivä oli niin ihana ja unohtumaton, että oli pakko valkata siitä kirjoittamani postaus kesäkuun suosikkipostaukseksi!

planner

DIY planner. Heinäkuussa kalenteri-innostus saapui ihan uusille leveleille, kun tein ihan oman plannerini ja aloin käyttää ja koristella sitä. Ideoita ja ohjeet itse tehtyyn planneriin / kalenteriin jaoin tietysti täällä blogissa ihan omassa postauksessaan. Tämä on taatusti käytetyin ja hyödyllisin DIY, jonka oon ikinä toteuttanut!

makuuhuoneen sisustus

A sneak peek into our new home. Elokuussa muutin ekaan omaan kotiini ja jaoin kuvia pienistä yksityiskohdista uudessa asunnossani! Silloin lupailin myös kunnollista asunnon esittelyä, mutta se jää nyt kyllä väistämättä ensi vuodelle...

how to write better

How to find your writer's voice. Syyskuussa kirjoitin kirjoittamisesta ja jaoin omia vinkkejäni sen oman kirjoitus"äänen" tai "sävyn" löytämiseen. Mä rakastan kirjoittamista ja se on aihe, josta puhun ja kirjoitan mielelläni!

How to find your writer's voice. The first post in also English out of these favorites! In September i wrote about writing and shared my tips on finding your writer's voice. I love writing and it is a subject I'm happy to talk and write about!

itsevarmuus

Things that make me feel confident. Lokakuussa listasin asioita, jotka saa mut tuntemaan oloni itsevarmaksi. Korkokengät ja toisiinsa mätsäävät alusvaatteet oli ainakin listalla!

Things that make me feel confident. In October I listed a few things that make me feel confident. At least high heels and a matching pair of underwear were on the list!
Kurkkaa mun vaatekaappiin. Marraskuussa tein videon, jossa kurkattiin mun vaatekaappiin! Oli hauskaa kuvata pitkästä aikaa video, vaikka se ei ihan niin helposti sitten pitkän tauon jälkeen sujunutkaan.

This post was a video unfortunately only in Finnish.

postausideoita 2017

52 blog post ideas for 2017. Joulukuussa kirjoitin listan postausideoista jokaiselle viikolle vuonna 2017! Tämä on ehdottomasti joulukuun paras ja hyödyllisin postaus! Ikinä ei oo nimittäin liikaa hyviä ideoita valmiina...


52 blog post ideas for 2017. In December I wrote a list of blog post ideas for each week of 2017! This is definitely the best and the most useful post of the month! There just never is enough post ideas...

Mikä on sun suosikkipostaus tältä vuodelta?


What is your favorite post from the past year?

10 kommenttia:

 1. Hauska tälleen jälkeenpäin huomata, että kyllä sitä jokainen noistakin postauksista on tullut luettua :) Oi, mä niin odotan sisustuspostauksia ♥ Ihanaa uutta vuotta sinne ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin :D yritetään niitä tehdä jatkossa enemmän! Kuin myös <3

   Poista
 2. Sun postaukset on kyllä olleet koko vuoden todella hyviä ja laadukkaita ♥ Kaikki tullut näistä myös luettua :) Hyvää ja onnellista uutta vuotta sulle Kiia! ♥

  VastaaPoista
 3. Näitä koosteita on niin mukava lukea! :) Paljon hyviä juttuja!

  VastaaPoista
 4. Kiva tälläinen listaus! Tuli sellaisia postauksia vastaan jotka on jäänyt välistä, ja tuli nyt sitten luettu!:)
  Tykkäsin ideasta todella pljon, niin if you don't mind kirjottaisin samantyyppisen omaan blogiini. Jos sopii?:) (credit ofc for you!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Noniin :)
   Joo, toteuta ihmeessä :) laita mulle vaikka linkki sit viä nii käyn lukasemassa!

   Poista
  2. Juuri sain rustattua omat suosikkipostaukseni vuodelta!:)
   http://sofiamenbere.blogspot.fi/2016/12/my-favorite-post-from-2016.html

   Poista
  3. Käympä tsekkaamassa, kiitos linkistä! :)

   Poista