perjantai 21. lokakuuta 2016

7X PARASTA SYKSYSSÄ

ruska

Värikäs ja kaunis syksy on täällä! Kylmä viima ja luonnon valon väheneminen ärsyttää välillä, joten tänään keskitytään niihin positiivisiin asioihin syksyssä! Nautitaan syksystä ja unohdetaan hetkeksi se valitus kylmyydestä!

Colorful and beautiful fall is here! The cold wind and lack of natural light are sometimes really annoying, but today we focus only on the good stuff about fall! Let's enjoy fall and stop the whining about the cold for a minute!

syksy

Ruska. Punaiset ja keltaiset ja oranssit lehdet, kaikki on yhtäkkiä niin värikästä! Musta kyllä valitettavasti tuntuu, että se kaikkein kaunein ruska on jo ohi, mutta on tuolla ulkona edelleen kaunista!

Raikkaat, aurinkoiset syysaamut. Parasta tällaisina aamuina on lähteä ulos hölkkäilemään tai pyöräilemään. Tässä vaiheessa aamua viimeistään herää kunnolla, kun parhaimmillaan lämpötila on jo ollut pikkasen pakkasen puolella, kun oon käynyt aamulenkillä!

Hämärät illat ja kynttilöiden valo. Tämä on se, mitä me kaikki syksyssä odotetaan! Vaikka mä rakastankin luonnonvaloa ja bloggaajana ja valokuvausintoilijana myös vähän tarvitsen sitä, niin on silti ihanaa, kun on olemassa vuodenaikoja, jolloin on ok poltella kynttilöitä iltaisin.

Itsepoimitut marjat ja sienet. Tai ainakin mummun ja vaarin poimimat. Mä aina joka syksy sanon, että lähden niiden mukaan mutta jotenkin se aina jää. Onneksi saan silti pakkaseen mulle näitä herkkuja!


Huivit. Huiveilla saa luotua asuihin sellaista uutta ulottuvuutta ja kerroksia, joten on ihanaa päästä taas välillä käyttämään huiveja. Tänä syksynä oon ollut vähän yllättynyt siitä, että oon alkanut useammin vetää kaulaani punaista huivia tai sellaista, missä on valkoista ja persikkaa, enkä vain niitä mustavalkoisia ja harmaita. Huivit on siis myös hyvä tapa tuoda väriä muuten tylsään asuun!

Nilkkurit ja saapikkaat. Rakastan nilkkureita ja saapikkaita! Kaapissa odottelikin jo parit kengät, joita loppukesästä en olisi meinannut malttaa odottaa, että pääsen taas käyttämään niitä. Nyt ne on molemmat taas olleet käytössä!

Nahkatakit. Välillä on jo niin kylmä, ettei nahkatakissa tunnu tarkenevan, mutta kyllä ne silti on yks parhaista jutuista syksyssä! Nahkatakit on vaan sellainen must have syksyisin!

fall

Fall colors. Red and yellow and orange leaves, everything is suddenly so colorful! Unfortunately I kinda feel like the most beautiful time is already gone, but it is still so pretty outside!

Crisp and fresh, sunny fall mornings. The best thing to do on these mornings is to go out jogging or biking. At this point of the morning you'll at least be fully awake, since the temperature has already been below the zero on some mornings!

Dark nights and candle light. This is the part we all are looking forward to in fall! Even thought I love natural light and as a blogger and photography enthusiast also kinda need it, I still love the fact that there are seasons when it's okay to light some candles at night.

Self-picked berries and mushrooms. Or at least berries and mushrooms picked by grandma and grandpa. Every fall I promise to go with them, but never actually find the time to go. Luckily I still get these treats into my freezer!

Scarfs. With scarfs it is so easy to layer and just have something a little bit more to your outfit, so I am absolutely thrilled that the scarf season is here! This fall I have noticed that I've worn more colorful scarfs and not just the black, white and gray. Scarfs are also a great way to add a bit of color into otherwise boring outfit!

Ankle boots. I love ankle boots! I had a couple of pairs waiting in the closet and I started to really want to wear them already in the end of summer. Now I'm luckily already wearing them!

Leather jackets. It sometimes does already get so cold, that leather jackets aren't warm enough, but they still are one of the best things in fall time! Leather jackets are a must have during fall!

Mikä on sun mielestä parasta syksyssä?

What's the best in the fall time?

14 kommenttia:

 1. Luettelit just sellaiset jutut syksystä mitkä ovat minunkin mieleeni:) Kaunein aika syksyssä taitaa olla kyllä jo melkein ohi. Marraskuu on sitten kylmä ja kolkko, mutta toivottavasti edes hieman aurinko näkyisi sinä aikana ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin! :) Toivotaan joo aurinkoista marraskuuta! Kiitos kommentistasi!

   Poista
 2. Syyskuu on ihana kuukausi ja olisinpa itsekin luetellut juurikin noi parhaat puolet! Tosin itsellä nahkatakkien sijaan käytössä olleet eri väriset ja pituiset villakangastakit! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin on! Joo, villakangastakit on kyllä myös ihania :)

   Poista
 3. Hämärät illat kynttilöiden kera on kyllä parasta syksyssä!<3 Ihana postaus :)

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Mun pitäis varmaan hankkia huivi, joka lämmittäis paremmin... Mä oon käyttäny jo neljä vuotta käyttäny äitin virkkaamaa "silmukkahuivia", mutta se ei lämmitä niin paljon...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku paksumpi huivi vois kyllä olla ihan fiksu hankinta! :)

   Poista
 5. Ihanat noi mustat kynttilät!! Mistä noi on, pakko saada itsellekin kotiin :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Mä oon noi napannut mukaani ihan kuule Prismasta :D

   Poista
 6. Oi ihanan positiivinen postaus. Syksyssä mun mielestä on parasta just kynttilät, villasukat ja kaunis ruska! Meitä on kohdellut nyt erityisen hyvä syksy, kun sateet on jääneet niin vähälle. Ihanaa viikonloppua! <3

  http://maijaviola.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Oi ihana postaus, mä tykkään samaten kaikista noista sun listaamista jutuista! Ainoo ongelma kynttilöiden polttamisessa on meidän kissanpentu, joka on vähän liian utelias... :D Mäkin sain pari viikkoa sitten mummolta ja papalta marjoja pakkaseen, nyt pitäisi väsätä niistä piirakkaa! :)

  There will be sunshine

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja joo kissanpennun kanssa saa kyllä varmasti olla tarkkana :D Joo, leipomishommiin sit vaan! :)

   Poista