lauantai 17. lokakuuta 2015

ONE PAIR OF BOOTS - THREE DIFFERENT LOOKS




524

Mustavalkoinen toimii aina! Käytän paljon tota raidallista hametta (vaikka se onkin jokseenkin lyhyt) ja haluan ehdottomasti yhdistää sen noihin kenkiin. Tykkään yhdistellä tyttömäisiä juttuja (kuten tuo hame) maskuliinisempiin elementteihin (kuten noi kengät, jotka itse asiassa on NewYorkerin miesten osastolta!). Villapaita pitää lämpimänä ja sirot sormukset viimeistelevät tämän!



522

Tämä taitaa olla näistä mun lemppari; rakastan näitä vaaleita sävyjä huolimatta siitä, että on syksy. Rakastan kultaisia koruja, marmoria, vaaleita ja revittyjä farkkuja sekä pientä pitsiyksityiskohtaa pilkistämässä paidan kauluksen alta (kuvassa näkyy kyllä vähän heikosti...)! Tämä asu on rento ja yksinkertainen, mutta silti niin tyylikäs ja.... put together, miten sen voisi sanoa suomeksi? Viimeistelty?



523

Viininpunainen on ihana syksyinen väri ja halusin yhdistellä sitä erilaisiin harmaisiin. Oon myös pistänyt merkille teepaidan solmimis -trendin, jota haluaisin ehdottomasti kokeilla. Aiemmin en ole rohjennut, mutta josko noiden korkeavyötäröisten housujen kanssa se toimisikin..?

Mikä näistä asuista on teidän suosikki? 

4 kommenttia:

  1. olisi ollut kiva ku oisit kuvannut noi asut päällä, ois vähän paremmin saanut selkoo asuista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, täytyykin varmaan seuraavalla kerralla vastaavaa postausta tehdessä ottaa kuvat niin, että asut on päällä! :)

      Poista
  2. Mun mielestä oli kivat tälleen ilman et päällä ni näki selkeästi kaikki asun elementit :D Mutta tietty ois kiva nähdä, miltä ne päälläkin näyttää :)

    Ja ihanat nuo viininpunaiset housut ♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin :) Kiva että joku tykkää tästäkin, omasta mielestä nää oli onnistuneita kuvia!

      Ja joo, on kyllä niin ihanan (& syksyisen) väriset !! :)

      Poista