torstai 22. lokakuuta 2015

HOW IS THE 365 PHOTOS CHALLENGE GOING SO FAR ? PART 2

Halusitte nähdä näitä 365 kuvaa (& positiivista listaa) -haasteen kuvia täällä blogin puolella aina välillä ja ajattelin tänään (haasteen 173. päivä) tulla taas näyttämään suosikkikuviani. Käykää lukemassa alkuperäisestä postauksesta haasteen idea, jos ette vielä ole lukeneet & lähtekää ihmeessä mukaan haasteeseen. Tän voi tietenkin toteuttaa juuri siinä määrin missä haluaa, esimerkiksi vaikka kuukauden ajan, mutta mulla tää on vuoden mittainen projekti, joka päättyy toukokuun 3.päivä 2016.

Kerroin viimeksi pelkääväni, kuinka tän mun haasteen käy, kun illat alkaa pimetä nopeammin syksyn ja talven tullessa. Toistaiseksi oon kuitenkin pysynyt ihan hyvin tässä mukana, toki välillä on käynyt niin, ettei yksinkertaisesti ehdi, pysty tai muista. Mutta en ota sitä liian vakavasti! Toivon, että vähintään pysyn tässä aktiivisiuusmäärässä haasteen osalta talven yli. Kevään aurinkoisia iltoja odottellessa!

525

526

527

528

530

529

531

532

2 kommenttia:

  1. Niin kiva idea tämä, tekisi mieli lähteä mukaan tähän myös jollain pikku tvistillä :) Ihania kuvia ja blogi muutenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähde ehdottomasti!! :) Kiitos paljon kommentistasi :)

      Poista