torstai 1. lokakuuta 2015

SEPTEMBER FAVES

493

Abihuppari. Ehdottomasti suosikki näinä viilenevinä syyskuisina päivinä ollut, sillä toi meidän huppari on vaan niin mahdottoman lämmin! Enkä tasan oo ainut, joka käytännössä on viime aikoina asunut tuossa hupparissa; kavereiden kanssa nauretiin, että seuraavat muutama kuukautta kaikki käyttää tota hupparia non-stop, mut sit se unohtuu kaapin pohjalle, kun lukio loppuu. Mut mun mielestä toi on niin lämmin ja mukava, että uskon kyllä käyttäväni tuota hupparia paljon viä lukion jälkeenkin!

494

Maybelline Baby Lips Melon Mania. En ollut edes kuullut, että olisi taas tulossa uusia Baby Lips -sävyjä Suomeen, mutta ohimennen joku aika sitten huomasin kaupassa 3 uutta sävyä ja pakkohan ne oli heti ottaa testaukseen. Eniten niistä on miellyttänyt tuo vesimeloni. Pelkästään nuo värit miellyttävät jotenkin silmää ja lisäks tuo tuoksuu tosi hyvältä! Saattaa myös olla että pidän siitä, koska siitä tulee mieleen vesimeloni Breezerit, hehe... Joko te ootte testannut noita uutuuksia? Mikä niistä on paras?

496

Vaaleanpunaiset chinot. Mä oon ostanut nää housut monta vuotta sitten ja ne on vaan jäänyt kaapin pohjalle varmaan siinä vaiheessa kun toi mun polvi hajos ja oli turvoksissa eikä mitkään housut mahtuneet päälle. Yks kaunis sunnuntaipäivä noi vaan osu silmään ja päätin kokeilla mahtuuko ne vielä jalkaan (olin erittäin skeptinen asian suhteen, koska okeasti noiden ostosta on varmaan viisi vuotta!) ja ne mahtui!!

495

Napapiirin Sankarit 2. Ihan huippu leffa! Tykkäsin jo ensimmäisestä elokuvasta aika paljon ja epäilin, että tää on samaa tasoa tai ehkä vähän huonompi, sillä eikös se yleensä ole niin että se ensimmäinen osa on paras? Nyt kävi kyllä ihan toisinpäin! Tää oli paljon hauskempi kun ensimmäinen osa, enkä varmasti ollut ainut joka oli sitä mieltä; koko ensi-iltayleisö nauraa räkätti ääneen puolet leffasta. Onko joku muu jo nähnyt tämän?


497

Valkoinen "paperipussi". Tämä "pussi" tai purkki, miten asian nyt sitten haluaakin nähdä, on parin kuukauden takainen ostos, enkä ole oikein vielä ole keksinyt sille mitään käyttötarkoitusta; kai siinä voisi jotain säilyttää. Nyt se on ollut mulla tuollaisenaan vain esillä, koska jokin tuossa miellyttää mun silmää, en tiedä mikä siinä on. Olisko kenelläkään ideoita, mihin tuota voisi käyttää?

14 kommenttia:

 1. Sulla on ihan sairaan kiva blogi :) Itellänikin on abihuppari vielä ahkerassa käytössä vaikka lukiosta jo valmistuinkin, se on niin ihanan lämmin varsinkin nyt kun ilmat alkaa viilenemään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ! :) Kiva kuulla & kiitos kommentistasi!

   Poista
 2. Itse en vielä ole saanut hommattua abihuppari luokan kanssa mutta tuo sun huppari on mahtava! Muutenkin aivan ihanan blogi!

  http://laveillela.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Mun on jo jonkin aikaa pitänyt hankkia kyseinen baby lips. Ehkä mä nyt saisin haettua sen ja testattua :D

  http://viiviviljaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä hakemaan! :D Kiitos kommentistasi :)

   Poista
 4. Haah kyllä mä ainaki käytän mun abihupparia viä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No teillä olikin kyllä nii hauskat hupparit ;)

   Poista
 5. ihana postaus! Joko sinun blogiryhmä on kasassa ja aloittanut toiminnan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja juu on kasassa, siitä tuleekin enemmän juttua sunnuntaina! :)

   Poista
 6. Viikonloppuna olisi tarkoitus mennä katsomaan Napapiirin sankarit. :)

  VastaaPoista
 7. Oi kiva abihuppari! Meidän luokka ei oo saanut vielä aikaiseksi edes suunnitella koko asiaa :D

  http://iinavilhelmiina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :D Ja kyllähän tekin vielä ehditte... :D

   Poista