sunnuntai 4. lokakuuta 2015

PROJECT BLOGMainitsinkin jo viimeisessä blogitiimipostauksessa (Koska kuvanmuokkaus muuttuu valehteluksi?), että yhteistyö niiden blogien kanssa oli mun osalta tullut päätepisteeseensä ja oli aika kehitellä jotain muuta. Joten mä käärin hihat ja ryhdyin innostuneiden bloggaajien metsästämiseen. Oon nyt saanut kasaan joukon mielenkiintoisia bloggaajia, joiden kanssa meillä on yhteistyöjuttuja suunnitteilla.

Yhteistyökuviot ovat vielä jokseenkin suunnitteluasteella, mutta joitakin juttuja voisin tässä kertoilla, ennenkö paljastan yhteistyötä kanssani tekevät blogit! Tämänhetkinen suunnitelma on julkaista kolmen viikon välein sunnuntaisin postauksia yhdessä sovituista aiheista - kuitenkin jokainen omalla toteutustyylillään. Olisiko teillä lukijoilla toiveita näistä aiheista, mistä olisi kiinnostavaa lukea erilaisten bloggaajien mielipiteitä?

Yhteistyöporukkamme nimi on siis Project Blog, eli niistä sanoista tai lyhenteestä PB tunnistatte näitä meidän yhteisiä juttuja. En kirjoita mukana olevista bloggaajista sen enempää, parhaiten pääsette heihin tutustumaan kun käytte tsekkailemassa heidän blogejaan eli klikkailette noita nimiä! (Jennalla on kaksi blogia, tsekatkaa molemmat!)

2 kommenttia:

 1. Harmi etten päässyt mukaan :'( olisi ollut aivan mahtavaa olla mukana tässä...

  Terv. Nea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsin kyllä sunkin blogista kovasti ja mietin sun kohdalla pitkään, mut johonkin on raja vedettävä, vaikka olisi ollut kiva ottaa kaikki kiinnostuneet bloggaajat mukaan... Sähän voit kasailla omaa porukkaa, jos kiinnostus yhteistyöjuttuihin on niin kova (& et ollut ainut, jonka jouduin rajaamaan ulkopuolelle, että josko heistä joku kiinnostuisi sinun porukasta sitten ;) )

   Poista