perjantai 9. lokakuuta 2015

SOME PACKING & A GREAT MOVIE

498

Vitsi mikä kiire ollut viimeaikoina! Ollut vähän kortilla aika postausten tekemiseen, koska illat koululla on alkaneet taas venyä penkkarijuttujen takia ja niiden suunnittelu vie aikaa kotonakin. Lisäksi kirjoitukset vei aikaa alkusyksystä ja kun niistä päästiin niin sitten alkoikin tulla englannin läksyä ja yovihkoo ja esseetä. Ne eivät kyllä sinänsä haittaa, rakastan englantia.

499

Koulujuttujen lisäksi oon ehtinyt viettää aikaa yhden uuden ihanan ihmisen kanssa ja käytiin katsomassa Napapiirin Sankarit 2! Mainitsinkin siitä jo syyskuun suosikeissa, sillä se oli ihan huippu leffa, paljon hauskempi kuin eka osa!

500

Ja lisäksi oon vähän pakkaillut! Itseasiassa huomenna mä oon lähdössä kohti Espoota ja vietän muutaman päivän syyslomastani siellä kummitädin perheen luona. Ihanaa päästä taas sinne, viimeksi edellisvuoden syyslomalla olin heidän luonaan... Ja ensi keskiviikkona otan suunnan kohti Kilpisjärveä asuntoautolla mun toisen kummitädin kanssa! Tulee siinä sitten syyslomalla kierrettyä käytännössä Suomi melkolailla päästä päähän. Oon käynyt Lapissa vaan kerran aiemmin ja ootan innolla, että pääsen sinne kuvailemaan näin ruska-aikaan.

Mitäs syyslomasuunnitelmia teillä on? 

4 kommenttia: