maanantai 19. lokakuuta 2015

ALL TIME FAVES #1

510

Noi kuvan shortsit on jo useamman vuoden vanhat, mutta edelleen ne on mulla käytössä lähes viikottain jokaisena vuodenaikana! Talvisin ehkä vähän vähemmän, koska silloin noi on käytössä vain kotona olohousuina tai nukkuessa, mutta lämpimimmillä keleillä käytän noita kyllä muuallakin. Noi on niin pehmeet ja mukavat ja riittävän pitkät, että ne jalassa kehtaa tosiaan kulkea julkisillakin paikoilla. Löysin nää muistaakseni about kympillä NewYorkerista ja ovat kyllä todellakin olleet hyvä ostos!

508

Bloginkin puolella suosikeissa on usein näkynyt ties minkä värisiä Baby Lips -huulirasvoja, mutta tämä on kyllä tähän astisista ehdoton kestosuosikki. Tätä joudun säännöllisesti ostamaan lisää, kun muut kestävät vähän pidempään. Huulten kosteuttajana tämä ei ole ihan mulle riittävällä tasolla, mutta tyhjää parempi tämäkin. Lisäksi rakastan tuota sävyä, jonka se antaa huulille!

509

Mieheke kysyy välillä, että juonko mä taas kokista. Ja kyllä, mä juon taas kokista. Se käy aamupalalla, lounaalla, päivällisellä, iltapalalla, ilman ruokaa ja ruoan kanssa, kotona ja reissussa, kesällä ja talvella. Ja sehän on sitten Zeroa, eikä mitään tavallista kokista! Onko siellä ketään kokiksen ystäviä? Mikä on parasta Colaa?

507

Seiskaluokan aikoihin testailin ties mitä deodorantteja, kun silloin niiden käyttö oli vielä aika uutta, enkä ollut varma, mistä pidän. Kaveri silloin suositteli kuvan Rexonaa, jota hänkin ainakin silloin käytti, enkä oo sen jälkeen ostanut mitään muuta kuin tuota! Tuoksu on raikas ja tyttömäinen ja kaiken lisäksi tää myös toimii!

506

Näissä (äidin ja isän joululakanoissa, jotka oon "lainannut") lakanoissa on jotain todella rauhallista ja levollista ja ah. Silmä lepää näitä katsellessa ja koko huone tuntuu ihanalta ja rauhalliselta, kun mulla on nää lakanat sängyllä.

Mitkä jutut on teidän kestosuosikkeja, joita käytätte vuodesta toiseen?

8 kommenttia:

 1. Normi kokis on mun makuun ♥ En kylläkään saa sitä tällä hetkellä juoda ennenkuin mulla ens kuussa on ollut hammaslääkärikäynti ja kauhea himo kokoajan saada kokista :(

  Tää oli tosi kiva postaus :)

  VastaaPoista
 2. Voi höh :( toivottavasti saat sen jälkeen sit juoda ihan mitä haluut! Kiitos paljon kommentistasi :)

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa taas kokikselle joku päivä! Vaikka tarjolla oli kyllä ihan muuta kuin Zeroa :D Nonni teki ainakin neitiin vaikutuksen, kun muisti vielä illalla selittää, että se Kiian Poika oli ihan kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä muunkinlaiset kokikset menee & täytyypä tulla joku päivä taas, saatan vaikka ottaa sen Nonnin mukaan :D

   Poista
 4. Kokis zero kyllä on se juttu joskus, mutta tällä hetkellä se on pepsi max <3 Mutta kun juon kokista, se on zeroo. Mulla menee muutenki vatsa sekasin peruskokiksesta :(

  lumikettu.munblogi.com

  VastaaPoista