keskiviikko 6. toukokuuta 2015

HOW I TAKE CARE OF MY HAIR

175

184

Mun hiukset on kasvaneet ihan hurjaa vauhtia! Noin vuosi sittten niitä on viimeksi kunnolla pätkäisty ja ne on kyllä kasvaneet ihan kohisten siitä. Mulla oli seiskaluokalla "poikatukka" ja sitä ennenkin jo aika lyhyt polkka, joten nää pitkät hiukset on vaatineet multa melkoista totuttelua - vaativat edelleenkin. Joskus mä kaipaan sitä lyhyttä tukkaa, mutta kyllä mä tykkään tästä niin paljon, että en uskalla leikkauttaa. Jos vain hiusten mallia, pituutta ja väriä voisikin helposti muuttaa mielen mukaan vaikka joka päivä...

Tykkään mun otsahiuksista kuitenkin vielä enemmän! Ne leikkautin muistaakseni jossain kasiluokan lopulla tai ysiluokan alussa, en ihan varmaksi muista, mutta niistä luopumista en ole kyllä kertaakaan tosissani harkinnut. Ne on jo niin vahvasti osa mua, että ne tulee oleen tossa kyllä vielä pitkään!

185

Tässä kaikki tuotteet, joita mä hiuksiini sotken. Pesen ne TRESemmén shampoolla ja käytän saman merkkistä hoitoainetta. Rakastan noita isoja, 900ml pulloja, ei meinaan ihan heti lopu kesken. Oon näitä käyttänyt jo useamman vuoden, enkä missään nimessä vaihtaisi muuhun! Koska tykkään noista TRESemmén shampoosta ja hoitoaineesta, ostin myös saman merkkistä lämpösuojaa. Toi suojaa hiuksia 230 asteeseen asti ja oon tykännyt kyllä paljon.

186

Tangle Teezerin hankittuani en ole paljon muita hiusharjoja käyttänyt! Mulla on vaaleansininen perusmalli kotona ja tuo kuvan musta matkaversio aina laukussa mukana. Tykkään tästä mustasta paljon enemmän, juuri sen takia että sitä on ton kannen ansiosta hyvä kuljettaa mukana ja no värikin on kivempi! Otsahiuksia kampaan ihan tavallisella kammalla välillä.

189

Silloin harvoin, kun hiuksiani kuivaan kuivaajalla, niin käytössäni on tollanen Revlonin kuivaaja. Yleensä annan hiusten kuivua ihan omia aikojaan, mutta jos käyn aamulla suihkussa ja laittaudun esimerkiksi jotain juhlaa tai reissua varten, niin ei välttämättä oo aikaa odotella hiusten kuivumista, jos niitä pitäisi vielä kihartaa ja laittaa jotenkin. Pyrin kuitenkin lämpökäsittelemään hiuksiani mahdollisimman vähän, enkä siis niitä yleensä tällä kuivaa.

187

Rippilahjaksi saatu eli jo kohta kolme vuotta käytössä ollut Herstyler -suoristusrauta. Oltiin serkun kanssa Ideaparkissa ostoksilla ja siellä oli sellanen piste, missä näillä suoristusraudoilla laitettiin hiuksia ja näitä myytiin siinä, missään kaupassa en oo näitä koskaan nähnyt, enkä osaa sanoa, missä tai miten näitä myydään. Tätä voin kuitenkin lämpimästi suositella niin kihartamiseen kuin suoristamiseenkin, on toimiva peli.

Mun hiuksia harvoin tarvitsee kyllä suoristaa, ne on ihan suorat muutenkin. Postauksen alussa olevassa kuvassa ne ei ihan suorat ole, kun hiukset oli nutturalla ennen kuvan ottoa...

188

Aiemmin kiharsin hiukseni tuolla suoristusraudalla, mutta viime joulukuussa ostin Rowentan elite model look 25mm -kihartimen ja oon tykännyt tästä tosi paljon! Huomattavasti helpompi tehdä kiharat tällä ja oonkin yrittänyt vähän useammin kiharrella hiuksiani tän kanssa, mutta toistaiseksi se on jäänyt kiireisten aamujen piikkiin se kiharattomuus...

Käytättekö te TRESemmén tuotteita? Miten usein lämpökäsittelette hiuksianne?

10 kommenttia:

  1. Sulla on kyllä aivan ihanat hiukset! :) Mullaki on hiustenkasvatusprojekti kokoajan meneillään ja viel pitäs kasvaa ainakin sen 20senttii et oon tyytyväinen. :D Tosin nää on jo melkee puoleen selkään asti.. Ja joo, mä kans tykkään nuista tresemmen shampoista ja hoitoaineista, käytän just niitä! Mä kans annan hiusten aina kuivua ihan ittekseen, käyttämättä kuivainta. Just tommosissa tapauksissa on poikkeus, jos on jonnekin menoa. Suoristusrautaa en käytä nykyään koskaan, enkä oikeestaan kiharrintakaan, vaan silloin kun jos haluan laittaa juhliin tai joskus harvakseltaan ku haluaa laittaa kunnolla hiuksia. :) Huomaan sen eron ku joskus yläasteella käytin joka päivä suoristusrautaa, niin hiukset oli hirveen kuivan näköset ja nyt kun ei käytä ollenkaan, niin näyttää paljon terveemmiltä ja paremmilta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin ! Ja joo, kyllähän se lämpökäsittely oikeesti on huonoks hiuksille, että varmasti huomaa eron ! :) Kiitos ihanasta kommentistasi ! :)

      Poista
  2. Sulla on niiin ihanat hiukset! Mulla on kans käytössän toi tresemmeen (?) lämpösuoja, ja se on ihan ykkönen!

    http://more-than-we.blogspot.com/

    VastaaPoista
  3. Upeet hiukset! :) Itse käytin noita Tresemmen tuotteita, ja huomasin miten ne alkoi pikku hiljaa rasvottaa omia hiuksia todella paljon. Kampaamossa, jossa olin työssäoppimassa tuli puhetta että nuo tresemmen tuotteet ovat yhtiä huonoimpia tuotteita hiuksille. Opiskelen siis hiusalaa tällä hetkellä. Jatkoin tresemmen tuotteilla, sillä olin juuri ostanut nuo isot pötikät. Mutta lopulta meni hermot tuohon hiusten rasvoittumiseen, päätin kokeilla Goldwelin tuotteita, joita olin oppitunneilla saannut käyttää. Ja hiuksista tuli heti puhtaamman oloiset. Nuo 250ml pullot maksaa koululla 8,50e, mutta mielummin maksan kunnon tuotteista hieman enemmän. Lämpösuihkeena käytän osiksen tuotetta, mutta nykyään harvemmin käytän lämpökoneita, paitsi nyt silloin tällöin, kun menin laitattamaan permis koulutuksessa itselleni permanentin ja hiukset possahtivat.. Väri onneksi auttoi, ja mullekkin on tulossa hius postausta luultavasti tällä viikolla : hennnaslife.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin itseasiassa aiemmin rasvottui hiukset tosi helposti, mutta kun aloin pestä vain päänahan alueen ja hoitoainetta laittaa vain latvoihin, niin rasvoittuminen loppui! Eli se on varmaan se hoitoaine, mikä se aiheuttaa... Ja monestihan se kyllä on niin, ettei muutenkin helposti rasvoittuvat juuret tarvi lisäks sitä hoitoainetta, vaan latvat kaipaa sitä enemmän. Voi kyllä myös olla, että nää ei ihan niitä maailman parhaita hiuksille oo, mutta mä oon toistaseks ainakin tykännyt :) ! Kiitos kommentistasi!

      Poista
  4. Onpas sulla paljon kaikkia hiusjuttuja! Itse käytän halvinta shampoota ja hoitoainetta, joita lähikaupasta kulloinkin saa (kun vaihtelen laatuja niin tukka ei kerkee niin tottua siihen) enkä ikinä ikinä föönaa, suorista tai kiharra kihartimella. Enhän edes omista mitään noista laitteista, en edes fööniä... Nyt just alkoi tuntua, että olen tosi epäbloggaaja kun yleensä en laita edes tukkaa mitenkään - ainakaan millään aineilla... Ostin just pari viikkoa sitten hiuslakkaa, koska mulla ei ollut (ollut sitä vuoteen) lainkaan... :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mulla mielestäni edes ole paljon, tai siis että monilla on vielä paljon enemmän kaikenmaailman pulloja ja puteleita ja erilaisia kihartimiai ja ties mitä! :D hiuslakkaa mä en käytä ollenkaan, en edes omista sellaista. Vanhojen tansseihin ja yksille treffeille olen hiuslakkaa laittanut, mutta muuten en sitä kyllä käytä! :)

      Poista
  5. Ouch :S onpas paljon tukkaa. Mutta perkele kun tykkäänkin noista sun hiuksista pituukseen kaikkineen. Kasvaispa tämä oma kuontaloni yhtään nopeammin. Tuntuu, että kaksi vuotta lyhyt tukkasena (punk, poikatukka) sai mun hiukset jämähtämään paikoilleen. Vaikka kasvuvauhti onkin osasyynä kaikkeen.... hidastunut nääs. Mutta ah, että omistat kaikkia kivoja vempaimia! :3 ite en raaski ostaa edes koulua ajatellen kaikkia kampaamo- alan tarvikkeita ::D

    VastaaPoista
  6. Kiitos paljon! Ja joo, sitä on kyllä paljon :D Mulla tuntu kasvatusprojektin alussa kanssa, että ei kasva millään, piti aina liimata se letti kii, koska se oli tosi rasittavan pituinen. Mut sit jossain kohtaa vaan huomasin, et ei hitsi, tätä pituutta alkaa olla aika paljon :D kai se sullakin viä kasvaa :)

    VastaaPoista