perjantai 1. toukokuuta 2015

APRIL FAVES


Andy Grammer / Honey, I'm Good. Tää biisi, voi jukra! Tässä on vaan niin positiivinen ja iloinen ja reipas tunnelma, että ei voi olla hymyilemättä. Grammerilla on myös upee ääni ja oon niin rakastunut tähän biisiin. Oikeaa hyvänmielenmusiikkia ja tällä kun aamunsa aloittaa niin pääsee sillä oikealla jalalla ylös sängystä!

218

Blogi-kalenteri. Askartelin joku aika sitten itselleni blogi-kalenterin, editorialin tai miksikä sitä nyt kukin kutsuukaan. Ihmiset, jotka elättää itsensä bloggaamisella ja muulla internet-elämällään, tuntuu usein käyttävän tälläisiä ja ajattelin itsekin kokeilla. Huomattavasti helpompi pystyä bloggaamaan säännöllisesti ja vähän miettiä, että milloin julkaisee minkäkin suunnittelemansa postauksen! Oon myös huomannut, että kun kirjoittelen ideoita tähän ylös, saan jatkuvasti lisää postausideoita ja viimeaikoina toi kalenteri on alkanut muuttumaan aina vaan täydemmäks ja täydemmäks!

Ja hei vaikka mulla onkin omia ideoita, niin mulle saa laittaa aina kommentteihin postausideoita!

217

Valoilmiöt. Nää liittyy varmasti tähän kevääseen ja lämpenevään ilmaan, mutta jotenkin musta tuntuu, että viime aikoina lähes joka ilta on ollut vaaleanpunaisia pilviä, kultainen taivaanranta ja ties mitä muita kauniita ilmiöitä taivaalla! Näitä iltoja on mun mielestä aivan ihana valokuvata ja nauttia siitä pienestä hetkestä, kun se taivas on niin kaunis. Nämä ilmiöt eivät nimittäin kauaa kestä! Ootteko muut näitä bonganneet?

219

Wunderlist. Oon jo useammassa postauksessa kertonut käyttäväni Evernotea listojen ja muistioiden tekemiseen ja käytän sitä kyllä edelleen paljon. To-do -listojen tekemiseen huomasin vain paljon kätevämmäksi Wunderlistin ja oonkin sitä käyttänyt tässä kuussa paljon. Kummatkin sovellukset saa niin puhelimeen, tablettiin kuin tietokoneeseenkin ja ne kulkee kätevästi mukana mihin vaan! Wunderlistissä rakastan sitä, että voin laittaa asiat erilaisiin kategorioihin ja laittaa niille vielä deadlinen. Sovellus tekee itse sitten Today- & Week- listat, josta nään asiat, joihin deadline on tänään tai seuraavien seitsemän päivän aikana. Uskomattoman kätevää!

216

Ihanat housut. Näitä oonkin jo ehtinyt hehkuttaa täällä blogin puolella ja Instagramissa (@kiiainnanmaa) ja vaikka missä! Nää on mielettömän mukavat päällä ja näyttää kivalta. Noi on yllättävän rohkeet mulle, koska 98% mun vaatekaapin sisällöstä on mustaa, valkoista tai harmaata ja yksiväristä. Nää on kuitenkin maailman ihanimmat housut!

6 kommenttia:

 1. Hei tosi hauska tää sun blogi, liityin lukijaksi! :)
  http://moveawaysanna.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Täältäkin löytyy uus ja sun kirjotustyyliin koukuttunut lukija! :)

  VastaaPoista
 3. voisiks tehä paremman postauksen tuosta kalenterista, jakaa ohjeita ja vinkkejä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oon sellasta itseasiassa jo suunnitellutkin, mutta en ole vielä päässyt mietinnöissä kovin pitkälle. Toteutan varmasti jossain kohtaa ! :)

   Poista