tiistai 19. toukokuuta 2015

HOW TO FOLLOW THIS BLOG / ME

274

Sivupalkkiin ja jo aiemmin tuonne yläpalkkiin eli navbariin on ilmestynyt uusia linkkejä, ja ajattelin tässä vielä avata vähän, että mistäs kaikkialta mua & blogia voikaan seurata! Navbarista löytyy linkit muutamiin tärkeimpiin juttuihin, eli blogin etusivulle, about me -sivulle (jossa kerron enemmän itsestäni - käy ihmeessä lukemassa, jos et ole jo käynyt!), mun valokuvaus"portfolioon", Instagramiin ja sivulle, jossa listattuna blogit, joiden kanssa teen yhteistyötä. Lisäksi linkit, joiden kautta voit alkaa seurata blogia bloggerissa ja/tai bloglovinissa.

Liikun sosiaalisessa mediassa yleensä nimellä kiiainnanmaa, joten sitä hakemalla mut löytää. Joillakin sivustoilla pyörin myös nimimerkillä kiiainna.

Sivupalkista löytyy linkit kaikkialle, mistä mut ja/tai mun blogin löydätte. (Myös tässä postauksessa isolla kirjoitettuja tekstejä klikkaamalla löydät itsesi kyseisiin sivustoihin/seuraamisvaihtoehtoihin.)

BLOGGER. Jos tykkäät seurata blogeja ihan perinteisesti tällä bloggerilla, niin se onnistuu. Klikkaa sivupalkista tai tästä postauksesta sanaa blogger ja löydät itsesi sivulta, josta voit valita, haluatko lukea blogiani julkisesti vai yksityisenä ja sitten voit klikata lue-nappia! Uudet postaukseni päivittyvät sitten bloggerin lukulistallesi automaattisesti.

BLOGLOVIN'. Jos keräät suosikkiblogisi lukulistalle bloglovin'iin, niin myös mun blogin löydät sieltä. Klikkaa vain sivupalkista tai tästä postauksesta sanaa bloglovin' ja pääset mun blogin bloglovin'-sivulle. Sieltä löydät seuraa-napin ja voit ryhtyä seuraamaan blogiani!

BLOGKEEN. Blogkeen on mulle aika uusi tuttavuus, mutta mun blogia voit seurailla myös sieltä käsin. Sitä kautta ei mun blogia taida ainakaan vielä kukaan seurailla, mutta mahdollisuudet siihen on tarjottu. Klikkaa sivupalkista, navbarista tai tästä postauksesta sanaa blogkeen ja pääset mun blogin blogkeen -sivuille ja löydät klikattavaksesi tilaa-napin.

BLOGIPOLKU. Blogipolku on toinen uusi tuttavuus mulle. Sitä on ruvettu mainostamaan aikaisemmin poistuneen blogilistan korvaajaksi, joten listasin mun blogin sinne myös. Klikkaa tän postauksen linkkiä tai sivupalkin linkkiä ja klikkaile itsesi tilaajaksi blogipolussa.

BLOGIT. Tämä on kaikkein tuorein sivusto, jolle blogini olen listannut. Klikkaamalla sivupalkista tai tästä postauksesta sanaa blogit, pääset sivulle josta löydät uusimmat postaukseni ja voit alkaa seurata blogiani siellä!

YOUTUBE. Aina silloin tällöin teen youtubeen videoita, joten jos sua kiinnostaa tilata mun kanava, niin tässä postauksessa ja sivupalkissa linkit sinne! Laittelen videot kyllä myös tänne blogin puolelle postauksiin, silloin kun niitä teen.

INSTAGRAM. Yleensä ilmoittelen uusista postauksista tai mahdollisesti soon on blog -jutuista instagramin puolella. Lisäks päivittelen sinne paljon sellaistakin materiaalia, mitä ei täällä blogin puolella aina näy. Klikkaamalla sivupalkista, navbarista tai tästä postauksesta sanaa instagram, pääset mun instagram-feedille ja voit alkaa seurailemaan mua siellä.

SNAPCHAT. Snapchatin my storyyn päivittelen melko usein kuvia ja videoita arkielämästä huomattavasti sensuroimattomammin, kuin muihin sosiaalisiin medioihin. Jos siis aito elämä ja se, mitä oikeasti teen, kiinnostaa, niin snäppiä seuraamaan! Mut löytää sieltä nimellä kiiainnanmaa.

TWITTER. Twitteriin ilmestyy aina ilmoitus uudesta postauksesta ja silloin tällöin twiittailen jotain muutakin. Twitterissä en tosin oo liian aktiivinen... Klikkaa sivupalkista, navbarista tai tästä postauksesta sanaa twitter ja löydät itsesi mun twittersivuilta.

FACEBOOK. Tässäpä kaikkein uusin keino seurata blogiani! Blogille löytyy nyt ihan omat facebook-sivut. Käy ihmeessä tykkäämässä, niin saat ilmoituksen uusista postauksista ja varmasti myös monesta muusta kivasta jutusta! Klikkaa sivupalkista, navbarista tai tästä postauksesta sanaa facebook ja käy klikkaamassa tykkää-nappia.

PINTEREST. Tätä kautta voi seurata vaikka vain ja ainoastaan taulua, johon lisäilen aina uudet blogpostaukset tai sitten muitakin mun tauluja, joihin keräilen inspiraatiokuvia, muiden bloggaajien hyviä postauksia ja paljon muuta! Klikkaa sivupalkista, navbarista tai tästä postauksesta sanaa pinterest ja käy tsekkaamassa mun taulut.

You can find links to my social media and the sites you can use to follow my blog from the navbar above and from the sidebar as well! This post is here just to explain them a little bit further. 

Usually I use the name kiiainnanmaa on all of the social media, but sometimes also kiiainna

BLOGGER. If you want to follow my blog through blogger, you obviously can! Just click the blogger link either on this post or the sidebar and start following my blog from there!

BLOGLOVIN'. If you're collecting your fave blogs in bloglovin', you can also find my blog from there. Just click the link in this post or in the sidebar and you can start following!

BLOGKEEN. This is something quite new for me, but I've listed my blog in blogkeen also. Again, click blogkeen on this post or in the sidebar and start following my blog!

BLOGIPOLKU. Blogipolku is replacing blogilista, so I listed my blog in there as well. You can click blogipolku on this post or in the sidebar and start following my blog!

BLOGIT. This is the newest of all these sites I've listed my blog on for you to follow me. I'm repeating myself, but click blogit on this post or in the sidebar and start following my blog!

YOUTUBE. Every now and then I make a youtube video, so if you're interested, you can subscribe to my youtube channel by clicking the link either on this post, in the navabr on in the sidebar. I'll also put the videos here on my blog whenever I make them.

INSTAGRAM. I often post on Instagram about my new blog posts. Sometimes I also post things on Instagram before I post about them on my blog. Also, on Instagram, I post things that never even make it to the blog! You can click the Instagram -link on this post, in the navbar or in the sidebar and you'll find yourself on my Instagram feed and you can start following me there.

SNAPCHAT. On my snapchat my story I post photos and videos about my everyday life in a much more relaxed manner than on any other social media. So if you're interested in real life and what I actually do, start following my snapchat! You can just search for my account kiiainnanmaa.

TWITTER. There's always going to be a new tweet about a new blogpost on my twitter account. Sometimes I also tweet about other things as well, thought I'm not too active on twitter. Just click the twitter link on this post, in the navbar or in the sidebar and start following my twitter account.

FACEBOOK. This is one of the newest ways to follow my blog! I made my blog's own facebook page! I link all the new blog posts on the blog's Facebook page!  Just click the Facebook link on this post, in the navbar or in the sidebar and hit the like button!

PINTEREST. You can follow either all of my Pinterest boards, only some of them or just the one I link my new blog posts. Click the Pinterest link on this post, in the navbar or in the sidebar and start following!

Mitä kautta mieluiten seuraatte blogeja? Onko joku sivusto, josta toivoisitte voivanne seurata myös mun blogia?

Which channel you like to use to follow your fave blogs? Is there any sites you'd wish to see my blog also?

P.S. perinteinen lukijapalkkikin blogistani löytyy, se on ihan sivun alareunassa!

P.P.S. kirjoitin tähän postaukseen niin monta kertaa sanan klikata, että voi hyvää päivää. Kertokaa synonyymejä sille!

P.S. you can also find the traditional blogger's readers -bar in my blog, just scroll all the way down!

P.P.S. I've written the word "click" so many times on this posts, oh my god! Tell me some synonyms!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti