keskiviikko 20. toukokuuta 2015

RANDOM SNAPSHOTS

Kameran muistiin kerääntyy aina kuvia, jotka ei varsinaisesti sovi mihinkään postaukseen tai jotka ei enää oikein mahdu postaukseen, koska muuten kuvia olisi ihan liikaa yhdessä postauksessa. Kokosimpa viimeisen viikon aikana kertyneistä "ylimääräisistä" kuvista ihan oman postauksensa!

249

253

Asukuvaussessiossa tulee helposti räpsittyä tämmösiäkin kuvia, joita ei (ainakaan kaikkia) asupostaukseen tule kuitenkaan laitettua. Tykkään vaan niin hirmuisesti kaikesta näissä kuvissa - noi puhelimenkuoret, arskat ja farkutakki!

256

Kevään viimeisen koeviikon lukusuunnitelma! Hassua ajatella, että kakkosvuosikin alkaa olla pulkassa ja vuoden päästä pitäisi valmistua... Enää 4 koeviikkoa edessä, 4-6 yo-koetta (en oo vielä päättänyt) ja sitten alkaakin pääsykoeurakka.

254

Enkun läksyjä ulkoilmassa! Mun läksysession keskeytti yllättäen, kesken kauniin auringon paisteen alkanut sadekuuro, mutta nautin kyllä tuosta aurinkoisesta hetkestä. Kuva ei kylläkään enää kovinkaan aurinkoiselta näytä, taisin napata sen juuri vähän ennen sen sateen alkua...

255

Mainitsinko muuten jo että tykkään noista laseista ihan mahottomasti? Tykkään myös tuosta mun autostani, jonka kojelaudalla lasit tuossa oleskelee.

272

273

Lauantaina avattiin grillikausi mun kummien luona. Äiti ja pikkuveikka oli juoksemassa Serla-hölkässä ja sen jälkimainingeissa sitten juhlittiin tosiaan avaamalla grilli- & terassikausi. Aurinko ei valitettavasti osallistunut meidän pirskeisiin, joten kylmä siinä tuli vaikka mullakin oli takki, huppari ja pitkähihainen paita... Mut oli hyvää & hauskaa!

271

Piti käydä äitiä kannustamassa (lue: salakuvaamassa) Serla-hölkässä!

Mitä te ootte viime aikoina tehneet?

P.S. Käykää tykkäämässä blogin uudesta facebook-sivusta TÄÄLLÄ !!

6 kommenttia: