perjantai 22. toukokuuta 2015

GIRLY BUT COMFY

244

248

251

250

246

243

247

245

aurinkolasit Cubus | farkkutakki H&M | huppari H&M | teepaita H&M | hame Seppälä | kengät Converse / Anttila | reppu Dakine / Stockmann

Viikko sitten perjantaina (nää mun asupostaukset tuntuu tulevan aina vähän jäljessä, kun oon jo ehtinyt suunnitella muita juttuja niin paljon blogiin, etten niitä saa laitettua oikein mihinkään väliin. Onko tää teidän mielestä kovinkin huono juttu?) heräsin aamulla jo pari tuntia ennen herätyskelloani siskon herätyskelloon ja itsenikin yllättäen päätin nousta silloin ylös enkä vain kääntää kylkeä. Ehdin käydä ennen koulua suihkussa, föönata hiukset kuivaksi, rasvata huolellisesti koko kehon ja laittautua rauhassa - mikä on musta ihan luksusta. Sitten muutaman tunnin koulupäivä sujuukin mukavan rennosti.

Halusin laittaa päälleni ton mun maksihameen ja kokosin muun asun siihen ympärille. Tulipahan muuten korkattua myös farkkutakkikausi! Rakastan tälläisiä rentoja, mukavia mutta silti tyttömäisiä asuja. Huppari ja tennarit tuo asuun jokseenkin sporttista sävyä, mutta kuitenkin hame on tosi naisellinen valinta. Taisin viimeksi edellisessä asupostauksessa (täällä) kertoilla siitä, miten tykkään rennoista mutta silti tyylikkäistä asuista (ainakin perinteiseen höntsyt + huppari -tyyliseen asuun verrattuna tyylikäs, tiedä sitten muusta).

Mitä tykkäätte huppari & hame -yhdistelmästä? 

8 kommenttia:

  1. Ihania kuvia!:) nyt täysin ohi postauksen mutta mihin ajattelit hakea opiskelemaan lukion jälkeen(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) ja no se on vielä vähän arvoitus itsellekin :D media-ala kiinnostaa, samaten valokuvaus, joten jotain sellaista mahdollisesti. Suunnitelmissa on hakea ainakin TAMKiin englannin kieliselle linjalle opiskelemaan interaktiivista mediaa, mutta nää mun suunnitelmat ehtii tässä vielä muuttua :D POLAMKkikin kiinnostaa, mutta voi olla että en mun astman kanssa pääsis edes sisälle. Toisaalta voisin laittaa paperit vaikka yliopistoon ja hakee opiskelemaan jotain psykologiaa tai vaikka kieliä, ei sitä tiedä :D

      Poista
  2. Ihanan rento asu :) Itsekkin pyrkii yleensä kouluun laittamaan päälleen mahdollisimman rennon asun, joka kuitenkin on myös tyylikäs. Tämä sun asu on molempia! :)

    VastaaPoista
  3. huppari + hame yhistelmä ei ainakaan mun silmään oo ollenkaan huono - käytän sitä itekki :D! eikä se oo ollenkaan huono juttu, ainakaan mun mielestä, että asukuvia tulee sillee harvoin tai niiku yh, u know, ei just samana päivänä ku ne on otettu?

    ja, toi hame on tosi kivan näköne oispa täälki seppäläs jotai ton tyylisiä :----(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin! :) okei, kiitos kun kerroit. Ja tosiaan ostin tän hameen jo alkuvuodesta ja näitä syksyllä oli Seppälöissä, voi olla ettei enää löydy... mutta kiitos kommentistasi ! :)

      Poista
  4. Wau, sopii ihan erittäin hyvin sulle toi hame ja koko asu! Tyylikkäältä kyllä näytät. :--)

    VastaaPoista