torstai 11. joulukuuta 2014

CHRISTMAS GIFT GUIDE 2014

Gift Guide: for a friend



1. Tangle teezer on varmasti lahja, joka ilahduttaa pitkään joulun jälkeenkin ja josta on oikeasti hyötyä. Sen lisäksi joku kiva huulirasva ja tuoksu ja mukava lahja on valmis! Ite tykkään keräillä lahjaksi just tän tapasia "settejä", missä on toisiinsa sopivia kauneustuotteita.

2. Lahjakortit ovat lahja, joka sopii kenelle tahansa. Pitää vain miettiä tarkemmin, että mikä lahjakortti sopii kenellekin. Kaverille, siskolle, serkulle tai vaikka veljelle voi ostaa lahjakortin vaatekauppaan, kun taas äiti saattaa ilahtua enemmän esimerkiksi S-ryhmän lahjakortista, jolla voi ostaa esimerkiksi ruokaa. (Toki äitikin pitää varmasti vaatelahjakortista!)

3. Itse leivotut piparit tai vaikka joulutortut ovat sopiva lahja kaverille. Ne ovat ainakin ajatuksella ja rakkaudella tehdyt ja itse tehtyä lahjaa on muutenkin helpompi arvostaa, kuin kaupasta ostettua. Leipomusten lisäksi voit tehdä itse vaikkapa joulukoristeita lahjaksi!

4. Pirteät kännykkäkuoret olisivat ihana lahja niin ystävälle kuin vaikkapa sisaruksellekin. Varmista vain, että tiedät lahjan saajan puhelimen mallin, että kuori on sopiva! Ananaskuoret ovat Accessorizesta.

5. Voit kertoa välittäväsi myös trendikkäällä pipolla, joka taatusti pitää kaverin pään lämpimänä! Kuvan vaaleeanpunainen pipo on Nelly.com:n valikoimaa.

6. H&M Homesta löytää paljon ihania tuotteita, joilla voi ilahduttaa esimerkiksi siskoa, serkkua, ystävää, äitiä tai tätiä. Parasta noissa H&M Homen tuotteissa on se, että ne ei todellakaan ole liian kalliita! Ja toi muki-kynttilä on hirmu hauska!

7. Talven kylmää vastaan voi pipon lisäksi taistella lämpöisillä tossuilla ja söpöillä sukilla. Mainio lahja tytölle, jonka varpaita palelee aina (eli mm. minulle)! Kuvan tossut ja ihanat kissasukat ovat H&M:stä.

8. Sopivan kokoisia ja hyvin istuvia vaatteita voi olla hankala ostaa kaverille tai siskolle (ellei satu olemaan identtinen kaksonen), mutta kauniilla koruilla on helpompi ilahduttaa. Söpöt korvasormukset ja ajattoman kaunis rannekoru ovat myös H&M:stä.

Gift Guide



1. Kummalliselta kukalta näyttävä vihreä ympyrä on kattilan päälle laitettava kansi, joka estää pastaa, riisiä, perunoita tai mitä ikinä keitätkin kiehumasta yli! Erinomainen apuväline vaikkapa äidille tai tädille tai jollekin, joka on muuten vain tohelo keittiössä. Tälläisen löytää Gigantista (tai ainakin verkkokaupasta).

2. Onko isosiskosi tai -veljesi kenties muuttanut vähän aikaa sitten opiskelujen perässä omilleen? Onko hänellä palovaroitin? Jos ei vielä ole, niin eiköhän olisi aika hankkia hänelle sellainen! Perinteisen valkoisen palovaroittimen tilalta voi valita ötökältä näyttävän Jalo Helsinki -palovaroittimen. Näitä löytyy ainakin Prismoista useissa eri väreissä.

3. Pikkusisko tai serkkutyttö olisi varmasti iloinen saadessaan huulikiillon ja mätsäävän kynsilakan. Jos olet anteliaalla tuulella, etsi vielä saman värinen kasvopyyhe tai vaikka yöpaita!

4. Pienikokoinen, kätevästi mukana kulkeva kaiutin on sopiva lahja esimerkiksi veljelle, serkulle, kaverille tai jollekin muulle musiikin ystävälle. Kuvan kautin on Gigantin verkkokaupasta bongattu ja siitä löytyy useita eri värivaihtoehtoja.

5. Erilaisilla kynttilöillä voit tehdä sisustamisesta kiinnostuneen iloiseksi. Mummut, tädit ja äidit ovat aina iloisia kynttilöistä. Jollet tiedä varmaksi, millaisista tuoksuista lahjan saaja pitää, kannattaa varmuuden vuoksi valita tuoksuton kynttilä. Kuvan pyöreät kynttilät H&M Homen valikoimaa.

6. Pehmeä paketti? H&M Homen kauniit viltit varmasti lämmittävät mukavasti lahjan saajaa!

7. Urheilullista ystävää (sisarusta, serkkua, äitiä, isää, kummia, enoa...) voit ilahduttaa juomapullolla ja vaikka jumppakassilla ja urheiluvaatteilla.

Onko lahjojen miettiminen hankalaa? Teettekö kenties lahjat tai joitain lahjoja itse? Oletteko jo ostaneet kaikki joululahjat? Onneksi vielä ehtii, sillä mä en ainakaan ole vielä kerennyt ihan kaikkea hankkimaan!

Kuvia klikkaamalla pääsee sivustoon, jossa kollaasit tein ja sieltä löytyy myös tarkemmat tiedot kuvien tuotteista ja edelleen linkit sivustolle, josta niitä voi ostaa.

Haluaisin vielä mainita, että en saa tämän postauksen tekemisestä minkäänlaista taloudellista hyötyä.

10 kommenttia:

  1. Pidän noista kollaaseista. Ja itsellänikin on suurinpiirtein samoja toiveita :D Ulkoasusta sen verran, että värejä voisi lisätä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva :D Ja mä oon tietosesti valinnut pitää blogini mustavalkosena ulkoasultaan :)

      Poista
  2. Mulle kelpais kaikki tuon ekan kollaasin lahjat :>

    VastaaPoista
  3. hyviä ideoita oot kyllä keränny näihin kollaaseihin, koska mä voisin kelpuuttaa itelleni noista lahjaks minkä vaan :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, nää taitaa kyl melkeempä kaikki olla sellasia, mistä itekin ilahtuisin jos saisin :D

      Poista
  4. Ihania ideoita. Itellä on juuri pulma, että mitä ostaisi kaverille jota nään todella harvoin :/:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotain pientä, esimerkiksi sormus tai jotain kauneusjuttuja vois olla kiva ! Ja lisäks vaikka sun kaverin lempparikarkkeja tai niitä itse leivottuja herkkuja :3

      Poista
  5. Voutsivou! Sun listalla oli ainakin 5 juttua mitkä oli mun omalla listalla, kuten h&m:n purkki ja viltti ♥ ;3 oikein ihania ja yllätyin kuinka vähän lukijoita sulla oli koska tää blogi on upee! Liityn :3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep :) Mä ite rakastan kans noita H&M Homen juttuja, melkeen kaikki siitä kaupasta kelpais mulle :D Kiitos ♥

      Poista