keskiviikko 3. joulukuuta 2014

I'M EXCITED!Muokkailin eilen ulkoasua uusiksi, vaikka suurta muutosta edelliseen ei nyt näekään. Muutokset olikin lähinnä pikkujuttuja, jotka omaa silmää häiritsi. Isoin muutos ehkä kuitenkin on se, että Bloglovin':n oma nappi hävis tosta sivupalkista ja mua pääsee seuraamaan sitä kautta nyt someikoneissa olevasta + -napista! Joten jos tykkäätte seurailla blogeja Bloglovin':lla, niin klikkailkaahan plussaa sitten uuteen välilehteen auki.

Mutta otsikon mainitsemaan asiaan... Polvivammasta oonkin kertonut jo aiemmin (täällä) ja se leikataan nyt sit tän viikon perjantaina, eli ihan parin päivän päästä!! Jännittää ihan kauheesti, että miten se menee, ratkaseeko se tän ongelman vai paheneeko tilanne kenties entisestään. Pelottaa ne vanhojen tanssitkin, kun jos toi ei auta, niin tuskin pystyn tanssimaan...

Mutta oon yrittäny olla maalailematta piruja seinille ja luotan siihen, että viimestään joululoman jälkeen päästään vihdoin kunnolla tanssimaan ja mun parikin pääsee ens viikosta eteenpäin paikalle nii pääsen senkin kanssa harjottelemaan ekaa kertaa!

Onks lukijoissa muuten ketään, joka tanssii myös vanhat keväällä 2015? Jännittääkö jo? Onko mekko hankittu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti