keskiviikko 31. joulukuuta 2014

LET'S TAKE ONE LAST LOOK AT 2014

 TAMMIKUU. Lunta ja pakkasta, huoneen ilmeen uudistamista itse tehdyllä taululla, sängyllä ja muilla Ikea-hankinnoilla.

 HELMIKUU. Yksinäinen ystävänpäivä kaukana mulle tärkeimmästä, vähän lunta vieläkin, isostelua rippileirillä ja valokuvauksesta innostumista.

 MAALISKUU. Lumien sulamista, lukiossa raatamista ja kevään valon tullessa yhä vain lisää valokuvauksesta innostumista.

 HUHTIKUU. Pajunkissoja, makrokuvia, lisää Ikea-hankintoja huoneeseen ja bloggailua.

 TOUKOKUU. Synttäreitä, palokunnan miehistöön nousua, tukan leikkuuta, valokuvausta ja elämänmuutoksen aiheuttama blogitauko.

 KESÄKUU. Kummipojan yksivuotissynttärit, juhannusta maalla, lintujen bongaamista ja valokuvaamista, kesätöiden aloittamista ja polvivaivoja.

 HEINÄKUU. Parasta aikaa luontokuvaukselle, uusi ystävä, kauniita valoilmiöitä, valokuvauksen opiskelua, kesätöitä ja polviongelmien pahenemista.

 ELOKUU. Shoppailua, töiden vaihtumista kouluun, uusia huiveja ja kenkiä, ihanien ystävien näkemistä taas enemmän, tokaluokalle siirtymistä ja kirjoitusten suunnittelua.

SYYSKUU. Vielä kesäisiä kukkia, kouluhommia, tanssimekon sovittamista, kuvistöiden tuomista kotiin ja blogitauon lopettamisen suunnittelua.


 LOKAKUU. Lomailua, pimeneviä iltoja, reissua pääkaupunkiseudulle, bloggaamisen jatkamista ja blogin uudistamista.

 MARRASKUU. Lunta, bloggaamisesta uudelleen innostumista, piparien leipomista, hauskoja hypäreitä, kokouksia ja YO-kirjoituksiin valmistautumista.

JOULUKUU. Valkoinen joulu, paketteja, ihania ystäviä, polvileikkauksesta toipumista, koulujuttujen parissa raatamista ja paljon kynttilöitä.

Millainen vuosi teillä on ollut? MAHTAVAA UUTTA VUOTTA KAIKILLE!

2 kommenttia:

  1. Ihana blogi sulla! Tää postaus oli ihana, käy kateeksi sun valokuvaustaitoja :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, toi oli todella ihanasti sanottu! :3 Ja mitään valokuvauskursseja tai semmosia en oo käyny, että tekemällä sen oppii, jos suakin valokuvaus kiinnostaa!

      Poista