sunnuntai 21. joulukuuta 2014

THEY'RE WRAPPED!

Ihan ekaks, toi alin kuva! Oikeen puolimmainen kuva on otettu tavallisella lämpösen valon lampulla (n. 2700 kelviniä) ja vasemman puolimmainen kuva mun uudella kylmemmän valkoisen värisellä lampulla (4000 kelviniä) ja siis kello oli yli 8 eilen illalla, kun otin noi kuvat. Kamerassa kummassakin kuvassa oli ihan ilman salamaa -automaattiasetus, enkä oo kuvia muokannut mitenkään. 

Oon innoissani, koska nyt voin kuvailla talvellakin esimerkiks ostosjuttuja ja muuta, eikä haittaa, jos ulkona on jo pimeetä! Ostospostausta onkin varmaan tällä viikolla vielä tulossa, koska siinä samalla, kun metsästi kaikille muille joululahjoja, niin tuli ostettua itsellekin kaikenlaista, hups! Muiden muassa kuvissa näkyvä Victorias Secret body mist lähti Glitteristä perjantaina mukaan. Oli onneks sen verran mieto tuoksu, että mä pystyn sitä käyttämään ilman että pyörryn!

Oltiin kummitädin kanssa perjantaina puhaltamassa lasia Ylöjärvellä ja tein kaks tollasta lasipalloa. Toinen on toi kirkas, mikä on mun omassa ikkunassa, ja toinen sit on kirkas, mut siinä on kuplia. Niihin ujutettiin sitten jouluvalot ja nostettiin ikkunalle roikkumaan. Toisen annan joululahjaksi tuttavaperheelle. Oli melko mielenkiintoinen kokemus!

Tänään oon tehnyt joulusiivoilut mun huoneessa sekä paketoinut kaikki joululahjat! Nyt pitäisi vielä ruveta vähän kouluhommia aloittelemaan, nimittäin meidän ihana saksan opettaja anto meille tehtäviä lomaksikin, vaikka meillä ei ole edes mitään kurssia kesken tällä hetkellä... 

Mites teidän loma on lähtenyt käyntiin? Onko joululahjat jo ostettu ja paketoitu? 

10 kommenttia:

 1. Ompa sulla kiva blogi, tykästyin ja liityin lukijaksesi :) ihania joulukuvia!

  http://more-than-we.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Söpöjä paketteja olet taiteillut, jaksaisimpa itsekkin aloittaa paketoimaan ostamiani lahjoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja joo, melkonen hommahan noissa aina on, mut nyt oon ilonen, et se on tehty :D

   Poista
 3. Ihania lahjakuvia :-) Kaikilla tuntuu vain olevan lahjat jo paketeissaan, ja omat raukkani lojuvat vieläkin kaukana lahjapapereista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mut hei onneks sul on pari päivää viä aikaa ! :)

   Poista
 4. Ihania kuvia!:) Mä oon poikkeuksellisesti ollut ajoissa ja selvinnyt lahjaoperaatiosta - mulla kun on aina joka vuosi paha tapa jättää kyseinen homma ihan viimetippaan, haha!:D

  http://elli-amanda.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja hyvä, itekin yritin olla ajoissa, mut näin siinä sit kävi :D

   Poista
 5. Heh, yleensä jää lahjat antamatta, on kaikki tehtynä, mut sit aattona ei kehta antaa :D Mutta tällä kertaa kaikki taitaa onnistua(nyt toivotaan, ettei mun perhe lue tätä blogii :D); siskon lahjan kanssa paljon ahersin, ja sain sille väsättyä "tammikuun joulukalenterin", äitille tein NAN-laatikkoa pohjana käyttäen kalenterin, mitä voi käyttää koko vuoden, kun siinä on 31 pivää, isälle en keksiny mitään, joten päätin laittaa mun tekemään jouluköynnökseen alkuun ja loppuun tarrat ja sit siihen kiinni vielä pakettikortti(idea muuten tuli täältä sun blogista siihen korttiin), ja veljelle pitäis keksii viel jotain, mut ei millään keksi, mitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti onnistuu! :) kuulostaa kivoilta lahjoilta, mut en kyl tiiä mitä voisit veljellesi keksiä... Mut hauskaa joulua sulle ja sun perheelle kuitenkin :) ja hei ihan mahtavaa, että pakettikortti - postaukseni on sua inspiroinut :)

   Poista