keskiviikko 10. joulukuuta 2014

MISSÄ SE TALVI VIIPYY ?Kumpa toi syysmyrsky vaihtuis noiden kuvien tunnelmiin! Ihanat talviset kuvat on siis viime tammi- ja helmikuulta. Oon odotellut lunta täksikin talveksi jo, niin ei olisi aina niin pimeää, mutta ei oo pysyvää lunta tullut vielä. Mitäs mieltä te ootte, onko syksy ehkä teidän mielestä mukavempi vuodenaika, kuin talvi?

Eilen käytiin kavereiden kanssa leffassa, katottiin Nightmare 2, painajainen jatkuu. Ihan hauska ja osin jopa jännittävä (tai sit mä oon vaan hermoheikko), mut päällisin puolin vähän teennäinen ja näytteleminen ei ollut mitään parasta ihan kaikkien osalta. Mitään juonipaljastuksia en rupea täällä huutelemaan, jos joku ei oo vielä nähnyt, mutta mua kävi niin sääliks sen pienen pojan puolesta, joka joutu todistamaan kaikkia niitä tapahtumia...

Tänään on ollut mielenkiintoinen päivä koulussa, alettiin suunnittelemaan potkiaisia abeille, että saadaan potkia ne pihalle helmikuussa. Yllätys yllätys mut (ja muutama muukin toki) valittiin siihenkin vastuuhenkilöksi samalla lailla kun Vanhoja järjestämään, saa nähdä mitä niistä kummastakaan sitten tulee, jos vastuun antaa mulle, heh. Vitsivitsi, omasta jaksamisestani mä oon vaan vähän huolissani, kun kirjotuksia, potkiaiset, penkkarit, vanhat ja koeviikko mahtuu kaikki kahen helmikuisen viikon sisään!

Onko joko teistä käynyt jo katsomassa Nightmare 2? Mitä pidit?

8 kommenttia:

 1. Ihana toi vika kuva! Talvi on kyllä parasta aikaa ikinä, jos sitä lunta vaan tulis :D


  ♥ Minna / Back to the Milky Way

  VastaaPoista
 2. Kiitos :3 Ja no itse tykkään kyl kesästä vielä enemmän, mut kyl se luminen talvi voittaa tollasen ei-lunta-kylmän :D

  VastaaPoista
 3. Tosi kivoja kuvia varsinki tuo ensinmäinen ! Ite tykkään alkusyksystä ihan sairaan paljon, kun on nii ihanan väristä :) Onhan se talviki ihan kiva, mutta jos tulis vaan sitä lunta ensin. Mää oon käynny kattomassa nightmaren eikä se ollu niin hyvä, kun ootin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ! Niin, ne ruskan värit on kyl kauniit! Ja joo, leffa oli tosiaan vähän pettymys :D

   Poista
 4. Aivan ihana blogi ja vielä ihanempia kuvia! :O oot tosi kaunis ja loistava kirjoittamaan :--| vielä kun oppisi itsekkin :--d

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos !! :) Kirjoittamaan oppii vain kirjoittamalla, joten ei muutakun kirjoittamaan! :)

   Poista
 5. Sorisori mut mikä kamera ja mitä objektiiveja sulla on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä tieto olisi löytynyt suoraan tuolta Kiia-sivulta, missä kerron itsestäni enemmän muutenkin :)

   Valokuvaukseen käytän Canonin EOS600D -kameraa, johon löytyy Canonin EFS objektiivit 50mm, 18-55mm & 55-250mm.

   Poista