maanantai 1. lokakuuta 2018

SYYSKUUN SUOSIKIT

arki

Koulu & arki. Koulu tuntuu tällä hetkellä ihan tosi hyvältä. Mulla on ympärillä ihan huippu tiimi ja vaikka kalenteri on tosi täynnä, arki tuntuu hyvältä! Oon oppinut ihan todella paljon uusia juttuja ja oon mukana niin mielenkiintoisissa projekteissa.

syyskuun suosikit

Pyöräily. Oon tykännyt ihan todella paljon ulkoilla näinä aurinkoisina syyspäivinä ja pyöräilystä on tullut yksi mun lempparijutuista. Monina päivinä oon lähtenyt ihan vaan pyörälenkille tai ottanut treenikamppeet mukaan ja päivän päätteeksi pyöräillyt lenkin kautta kotiin. Oon myös pitkästä aikaa käynyt säännöllisemmin salilla ja ulkoilemassa muutenkin kuin pyörällä.

ur penn ratina

Black Oak -kello. Black Oakin tämän syksyn uutuuksiin lukeutuu nämä ihanan sirot ja naiselliset pienet kellot ja mun oli pakko saada omani! Valitsin kultaisen ja oonkin käyttänyt sitä jo useamman kerran. Tästä on tullut mun uusi suosikkikello!

ur penn

Hopeiset korvakorut. Ur&Pennille tuli syksyksi uusi mallisto hopeakoruja ja mä löysin niistä useammatkin korvakorut, jotka oli pakko napata itselle! Jotenkin tykkään ihan hirveesti tällaisista pienistä rengasaiheisista korvakoruista. Nuo kuvassa oikeanpuolimmaiset on mun suosikit!

syyskuun suosikit

Yöpöydät. Ostin vihdoin meille yöpöydät! Mulla oli aiemmin vain yksi pieni taso yöpöytänä ja piti hankkia uudet yöpöydät jo tähän kotiin muuttaessa vuosi sitten. Nämä on olleet hirmu kätevät, koska kaiken pikkusälän saa piiloon yöpöytien laatikoihin ja voin pitää kynttilöitä sopivasti yöpöydillä. Ne voi sitten iltaisin sytyttää ja sammuttaa nukkumaan mennessä eikä tarvitse nousta sängystä.

Viikonloppu Flamingossa. Poikaystävä sai synttärilahjaksi viikonlopun kylpylässä ja oltiin siellä syyskuun lopulla. Viikonloppu oli ehdottomasti yksi koko kuukauden parhaista jutuista, oli vaan niin ihana olla toisen kanssa ja rentoutua ilman pienintäkään stressinpoikasta.

4 kommenttia:

  1. Ihanan näkönen kyl toi yöpöytä! Kivan erilainen :D

    VastaaPoista
  2. Munkin on pakko tulla kehumaan tuota yöpöytää, tosi nätti!

    https://nouw.com/oonahankaniemi

    VastaaPoista