lauantai 13. lokakuuta 2018

LAHJAIDEA: YHTÄ MONTA PAKETTIA KUIN ON VUOSIA MITTARISSAKIN

Poikaystäväni täytti viime kuussa 25 vuotta ja olin jo yli vuosi sitten keksinyt täydellisen synttäriyllätyksen hänelle. Päätin, että 25 vuoden kunniaksi hankin hänelle 25 eri lahjaa, paketoin ne kaikki erikseen ja hänellä meneekin koko ilta niitä paketteja availlessa. Näin jälkeenpäin voin sanoa, että hänen ilmeensä pakettivuoren nähdessään oli koko homman arvoista!

lahja miehelle

lahja naiselle

lahjaidea

Aloitin lahjojen keräilyn jo alkuvuodesta ja hommasin kaikkea pientä aina, kun vastaan tuli jotain, mistä ajattelin kumppanini tykkäävän. 25 lahjasta ei tullut minulle liian kalliita, koska hankin niitä pitkällä aikavälillä ja monet lahjoista oli pieniä. Yhdestä paketista paljastui esimerkiksi suklaapatukka, toisesta sukat ja kolmannesta lakuja. Mukaan mahtui toki pari arvokkaampaakin lahjaa, joista erityisin oli rannekello.

Aika moni lahjoista oli tosiaan pieniä ja monet myös jotain syötävää. Hommasin hänen lempparisuklaataan sekä karkkeja, joita tiesin, että hän ei ole maistanut. Ensimmäisessä paketissa oli myös numeroiden 2 ja 5 muotoiset tähtisädetikut. Yksi lahjoista liittyi yhteen meidän insidevitsiin ja yksi lahjoista oli piirretty elokuva, jonka haluaisin katsoa hänen kanssaan.

Osasta paketeista paljastui lahjakortteja ja niiden lisäksi vain muutama lahja oli vähän kalliimpi. Näihin arvokkaamppiin lahjoihin lukeutui rannekellon lisäksi raaputettava maailmankartta, lautapeli, erikoisempia ruuanlaittovälineitä sekä urheiluvaate.

Halusin paketoida jokaisen lahjan erikseen ja numeroida vielä jokaisen paketin, jotta poikaystävä avaisi ne tietyssä järjestyksessä. Paketoin lahjat järjestyksessä niin, että pienimmät jutut avattiin ensimmäisenä ja lahjat paranivat vain loppua kohden!

synttärilahjaidea

syntymäpäivät

Vaikka tämä idea onkin musta hauska, niin ihan kauhean montaa kertaa tätä ei olisi mukava toteuttaa. Enkä ainakaan haluaisi toteuttaa tätä tyypille, joka täyttää 45, koska paketoitavaa olisi jo ihan mahdottomasti. 25 vuotta oli vielä ihan hyvä ikä toteuttaa tämä!

Idean tähän sain ihanalta serkultani, joka vinkkasi joskus hyvästä arpalahjaideasta. Kevyemmän version tästä yhtä monta pakettia kuin on vuosia mittarissakin -lahjaideasta voisi siis toteuttaa ostamalla yhtä monta euron arpaa, kuin on vuosia mittarissakin. Ja jos niitä arpoja on se 25 kappalettakin, niin melko todennäköisesti sieltä ainakin pari voittoarpaakin tulee!

Mitä mieltä oot ideasta?

4 kommenttia:

 1. Mahtava idea! Oon aika ärsyyntynyt etten ole itse keksinyt. Oma poikaystävä alkaa olee liian vanha! =D Mulla vaan heräsi uteliaisuus että mitä paketeissa on! Ja ootko kerännyt niitä vuoden mittaan, vai mennyt viime-tingassa ostamaan 25 lahjaa? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kuten postauksessakin mainitsin, keräilin lahjoja vuoden mittaan, eli en ostanut kaikkia kerralla. Kaikki 25 lahjaa oli mulla valmiina ja paketoituna jo yli kuukausi ennen synttäripäivää! :D Osan pakettien sisällöistä luettelin myös postauksessa, loput jääköön salaisuudeksi! :)

   Poista
 2. Oi vitsit, miten huippu idea! Pakko ottaa käyttöön, heti ku joku läheinen täyttää vuosia :D

  VastaaPoista