maanantai 24. syyskuuta 2018

ALKAVAN VIIKON OHJELMA

Maanantai & uusi viikko taas aluillaan! Mulla on edessä ihan tavallinen arkiviikko työvuoroineen & koulupäivineen, joten ajattelin, että tämä olisi hyvä viikko kertoa teille mun alkavan viikon ohjelmaa - tällaisia mun viikot yleensä on.

Kerron mun viikosta päivä kerrallaan, mutta tietyille päiville kuuluvien hommien lisäksi mun olisi tarkoitus lukea loppuun Oskari Saaren kirjoittama kirja Aki Hintsa - voittamisen anatomia sekä toteuttaa vähintään 5 treeniä. Ensimmäisen treenin olenkin jo suorittanut tänään aamulla: kävelin 5 kilometriä juoksumatolla ja sen jälkeen kiipeilin porraskoneella. Hiki tuli!

viikon ohjelma

M A A N A N T A I
Aamu alkoi tosiaan treenillä ja sen jälkeen ohjelmassa on koulupäivä. Varsinaiset koulujutut alkoivat vasta puolen päivän jälkeen, mutta menin koululle jo aamupäivästä juttelemaan & tutustumaan yhteen mun tiimikaveriin paremmin.

Koulupäivän osalta puolilta päivin alkoi mun tiimin viikkopalaveri ja sen jälkeen oli edessä myyntitiimin palaveri. Olen tänä syksynä myyntitiimissä mukana ja nyt on tarkoitus mm. suunnitella meidän tulevia intensiivipäiviä. Näiden kahden palaverin välissä musta myös räpsittiin valokuvia meidän tiimiyrityksen nettisivuille, someen ja mun käyntikorttia varten!

Nyt istun tätä kirjoittamassa myyntitiimin palaverin jälkeen vielä koululla, mutta kunhan saan tämän postauksen julkaistua, laitan läppärin reppuun ja lähden kotia kohti!

Illalla ohjelmassa on muutaman pikkujutun hoitaminen pois to do listalta, esimerkiksi sähköposteja ja yhden esseen lukeminen. Lisäksi haluaisin tänään ehtiä siivota, koska keskiviikkona mun kotona on asuntonäyttö, joten olisi kiva jos eteisen lattia ei oo ihan hiekassa ja ruokapöytä tahrainen, kun joku tulee asuntoa katsomaan. Illalla ehkä lähden vielä poikaystävän kanssa pienelle kävely- tai pyörälenkille!

T I I S T A I
Koulupäivä alkaa jo kahdeksalta yhden projektitiimin tapaamisella. Aamupäivä kuluukin tämän projektin parissa ja iltapäivällä meillä on koulussa paja. Pajat on meidän opinnoissa sellaisia keskustelusessioita tai workshoppeja, joita on yleensä kaksi joka viikko. Tämän päivän pajan aiheena on Idiootit ympärilläni -kirja.

Koulupäivän jälkeen menen vielä illaksi töihin, mutta sen jälkeen ei ole ohjelmassa mitään ihmeellistä. Taidan pakata aamulla reppuun treenivaatteet, niin voin työpäivän jälkeen pyöräillä jonkin mukavan lenkin kautta kotiin. Illalla toivon mukaan tehdään sitten poikaystävän kanssa yhdessä iltapalaa ja katsotaan taas yksi jakso meillä kesken olevaa The 100 -sarjaa.

arkirutiini

K E S K I V I I K K O
Taas aikainen aamu & koulupäivä alkaa jo kahdeksalta. Mulla on ensin ohjelmassa tunnin pikapalaveri yhden projektin nettisivujen tiimoilta ja sen jälkeen kaksi tuntia myyntiä yhden toisen projektin osalta. Iltapäivällä palataan vielä muutamaksi tunniksi saman projektin pariin, jonka kanssa jo eilen tehtiin töitä. Projektipainotteinen päivä siis!

Neljän jälkeen olisi vielä tarkoitus jäädä koululle pohtimaan mahdollisia projekteja, ideoita ja ajatuksia muutamien tiimikavereiden kanssa juhlasuunnitteluun liittyen. Samaan aikaan mun kotona tosiaan on meneillään asuntonäyttö, joten sen ajan ainakin pysyttelen vielä koululla.

Illaksi ei ole vielä mitään suunnitelmia, mutta saatan mennä salille tai urheilla ulkona kelistä riippuen. Loppuviikon lounaseväitä pitäisi valmistella tänään. Tein sunnuntaina riisiä ja kasviksia lounaaksi muutamalle päivälle, mutta siitä ei riitä koko viikolle, joten loppuviikon eväät pitää vielä valmistella. Ehkä myös tehdään poikaystävän kanssa jotain kivaa illalla!

T O R S T A I
Torstaina taas saa ottaa aamun vähän rauhallisemmin tai mennä aamulla salille, jos jaksaa herätä tarpeeksi aikaisin. Koulupäivä alkaa vasta kympiltä ja ensimmäisenä nähdään tiimin kanssa tiimipalaverin tiimoilta. Vaihdetaan kuulumisia ja käydään tärkeitä juttuja, ideoita ja aikatauluja läpi.

Palaverin jälkeen on edessä viikon toinen paja ja tällä kertaa aiheena on tapahtumatuotanto. Meidän pajaan on tulossa mielenkiintoisia vieraita, joten odotan sitä innolla! Pajan jälkeen menen vielä iltavuoroon töihin ja jos olen oikein reipas, nappaan taas treenikamppeet mukaan ja poljen lenkin kautta kotiin töiden jälkeen. Ehkä pyydän poikaystävän mun mukaan pyörälenkille.

Torstaina on tulossa myös seuraava blogipostaus, mutta en ole vielä varma, kirjoitanko sen torstaina vai valmiiksi jo aiemmin.

uusi viikko

P E R J A N T A I
Perjantaina ensimmäinen palaveri alkaa aamulla yhdeksältä ja siinä olisi tarkoitus valmistella innovointia ensi kuun intensiivipäiville. Seuraavana ohjelmassa on taas yksi projektipalaveri ja lähden sieltä vähän kesken, koska mulla on tapaaminen mun valmentajan kanssa.

Päivä päättyy sitten vielä budjettipalaveriin yhden projektin tiimoilta, mutta valmentajan tapaamisen ja tämän palaverin välissä mulla on todennäköisesti tunti tai vähän reilu aikaa valmistella kotiläksyjä intensiivipäiville tai hoitaa muita juoksevia koulujuttuja. Toivon ainakin, että on aikaa, koska muuten teen niitä viikonloppuna...

Perjantai-illalle ei ole vielä suunnitelmia, mutta joko lenkkeilen tai pyöräilen tai menen salille tai teen blogihommia tai luen kirjaa tai koitan saada jotain muuta järkevää aikaiseksi. Ehkä myös katson vähän Frendejä ja pötköttelen sohvalla - oon sen taatusti tässä vaiheessa viikkoa ansainnut!

L A U A N T A I
Viikonloppu tarkoittaa tällä viikolla töitä. Joka viikonloppu en ole töissä (esimerkiksi viime viikonloppu oli mulla kokonaan vapaa ja vietettiin se poikaystävän kanssa kylpylässä ja hotellissa rentoutuen), mutta tänä viikonloppuna on työvuoro molempina päivinä. Lauantaina menen töihin vasta iltapäiväksi, joten aamun ehtii taas tehdä jotain muuta: treenata tai lukea kirjaa tai kirjoittaa esseetä tai valmistella vaikkapa ensi viikon blogipostauksia.

Lauantaina tulee myös tämän viikon kolmas blogipostaus, mutta se on ollut valmiiksi ajastettuna jo ennen viikon alkua, joten siitä ei tarvitse huolehtia!

Lauantai-iltakin on vielä aika avoin, mutta enköhän jotain tekemistä keksi. Luen kirjaa jos on fiilistä tai sitten ihan vain möllötän sohvalla ja lataan akkuja.

arki

S U N N U N T A I
Lähes koko päivä menee töissä, mutta onneksi sunnuntaisin on lyhyemmät aukioloajat ja pääsen jo viiden jälkeen. Aamukaan ei ole kovin aikainen, kun liike aukeaa vasta puolilta päivin. Ennen töitä yritän ehkäpä ehtiä käydä kaupassa ja töiden jälkeen taas valmistella mahdollisesti seuraavan viikon lounaseväitä. Tosin syyskuu päättyy ja paineita ei enää kotiruokalounaista ole. Syyskuussa nimittäin mun tiimillä on koulussa ollut kilpailu, jossa voittaja on se, joka on tuonut useimpana päivänä itse tehdyn lounaan eväänä kouluun. Tämän viikon alussa minä vielä johdin kilpailua, koska en ollut missannut yhtään lounasta ja toivon, että sunnuntaina voin olla tyytyväinen omaan suoritukseen ja jaksan vielä jatkaa lounaiden valmistelua ensi kuussakin!

Lounaiden lisäksi haluaisin sunnuntaina valmistautua tulevaan viikkoon ja maanantaihin tsekkailemalla vähän viikkoaukeamaa bullet journalissa, katsomalla aikatauluja ja miettimällä, missä välissä ehdin tehdä mitäkin. Haluaisin kirjoittaa maanantaille valmiiksi to do listaa ja varmistaa, että bullet journalissa kaikki olennainen on siirretty edelliseltä viikolta uudelle viikolle ja näin kuun vaihteessa myös kuukausittaisilta sivuilta seuraavan kuun sivuille.

Sunnuntaina myös toivottavasti näen poikaystävää, jos hän tulee tarpeeksi ajoissa takaisin Tampereelle. Hän viettää viikonloput mitä todennäköisemmin maalla vanhempiensa luona, joten odottelen häntä aina sunnuntaisin takaisin.

Mitä sulla on ohjelmassa tällä viikolla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti