maanantai 1. tammikuuta 2018

JOULUKUUN SUOSIKIT

joulukortit

Joulukorttien askartelu. Rakastan korttien askartelua ja askartelin tänäkin vuonna joulukortit itse. Musta oli maailman ihaninta kehitellä pari uutta ideaa tälle vuodelle, lainata vanhoja ideoitani viime vuodelta ja löytää inspiraatiota myös muiden askartelemista korteista. Yhtenä päivänä sitten istuin muutamaksi tunniksi alas ja väkersin kaikki joulukortit! Odotan jo että pääsen taas ensi vuonna askartelemaan joulukortteja.

joulukuusi

Joulukuusi. Tänä vuonna hankin ensimmäisen joulukuusen itselleni ja vaikka se onkin muoviversio, niin oon kyllä ollut koko joulukuun niin onnellinen siitä! Oli hirmu hauskaa koristella sitä poikaystävän kanssa ja vielä ihanampaa oli se, kun muutamaa päivää ennen aattoa sain viimeisetkin lahjat paketoitua ja vein ne kuusen alle.

joulukalenteri

Joulukalenteri. Mulla oli alkukuun ihan vain tavallinen kuvakalenteri, mutta puolessa välissä joulukuuta poikaystävä toi mulle tällaisen aivan ihanan korukalenterin, jota sain sitten kerralla availla useamman luukun verran! Tuosta kalenterista löytyi vaikka mitä ihanaa, mun suosikit oli sellainen tosi lyhyt, kullan värinen kaulakoru, jossa on kaksi ohutta ketjua ja pieni sydän sekä siihen mätsäävä rannekoru!

black oak

Black Oak -rannekello. Saatiin firmalta joululahjaksi tällaiset aivan ihanat rannekellot ja tää on kyllä ollut joulukuussa kovassa käytössä! Ostin jo aiemmin itselleni samanlaisen, jossa on vaalea marmoritaulu, mutta tämä musta marmoritaulu on myös mielettömän kivannäköinen!

bullet journal 2018

2018 bullet journalin valmistelu. Aloitin hyvissä ajoin uuden bullet journalin valmistelun, sillä aloitan kokonaan uuden vihkon sopivasti tammikuusta, joten tammikuun sivujen valmistelun lisäksi mun piti siirtää nykyisestä bujosta uuden vihkon alkuun muutama lista ja kokoelma. On ollut hirmu hauskaa vaan istua alas ja piirrellä, kirjoittaa ja koristella uuden vihkon sivuja tarroilla, teipeillä, erilaisilla papereilla ja ties millä! Tänään pääsen vihdoin ottamaan tuon uuden vihkon käyttöön!

that 70s show

That 70's Show. Koko joulukuun oon katsonut Netflixistä tätä sarjaa ja nauranut ääneen. Nauran tosi harvoin ääneen, jos oon yksin ja näen jotain hauskaa, mutta tätä sarjaa katsoessa oon nauranut ihan kippurassa! Jotenkin sen huumori vaan uppoo muhun. Kuka muu tykkää tästä sarjasta?

jysk sohva

Uusi sohva. Marraskuun lopulla ostin sohvan tänne uuteen kotiini. Löysin budjettiin sopivan hirmu kivan divaanisohvan ja kun kotona kasattiin sitä, huomattiin myös että se on vuodesohva! Divaani oli jo kiva, mutta toi on vielä parempi kunnon löhöilyyn ja leffailtoihin ja nyt on kiva paikka yökylävieraillekin nukkua! Porukat on jo olleet siinä yhden yön nukkumassa ja minä, poikaystävä ja mun pikkuveli ollaan kyllä otettu kaikki ilo irti ihanan tilavasta sohvasta!

Pitkä joululoma. Koulusta mulla on useampi viikko lomaa ja huippupomo järjesti työvuorot niin, että sain melkein kahden viikon mittaisen joululoman ilman töitä ja koulua. Vuoden vaihteen oonkin sitten ollut töissä, mutta se ei haittaa, koska sain nauttia pitkästä lomasta sitä ennen ja olin monta päivää mun vanhempien luona ihan vaan tekemättä mitään. Pelattiin erilaisia lautapelejä, syötiin, pelattiin korttia, opeteltiin pelaamaan uusiakin lautapelejä, syötiin vähän lisää, herkuteltiin ja pelattiin taas! Parasta ikinä!

8 kommenttia:

  1. Kaikki kohdat kuulostaa super kivoilta. Piti myös hankkia joulukuusi tänä vuonna, mutta se jäikin sitten kokonaan, ehkä ensi jouluna uusi yritys :D Uutta sohvaa mekin etsitään, tuollainen levitettävä olisi just passeli vieraitakin ajatellen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin, ensi joulua odotellessa sitten :D mä löysin ton sohvan Jyskistä, jos tollanen malli kiinnostaa!

      Poista
  2. that 70's show on ihan loistava! :-D itekin aloin katsomaan sitä vasta tänä syksynä!

    VastaaPoista
  3. Pakko mainita että sulla on todella kiva blogi! <3

    https://tervetuloa-maailma.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Ens vuodeks pitää kyl iteki ostaa joku kiva kalenteri. Tänä vuonna oli vaan sellainen postissa tullu kalenteri, jossa olikin kuvien sijasta lausahduksia. Petyin ekan kuvan kohdalla, sillä olin niin odottanu sen olevan kuvakalenteri XD

    VastaaPoista