sunnuntai 7. tammikuuta 2018

HELPOT OHJEET DIY TARROIHIN

Tänään siirretään taas postaus Bujo & Moren puolelta tänne! Diy-tarroja voi käyttää bujoiluun, mutta tämän alunperin viime kesänä julkaistun postauksen ohjetta voi toki hyödyntää moneen muuhunkin askarteluun!

Sain joku aika sitten vinkin Facebookissa olevan Kalenterimania -ryhmän kautta tarrapaperista, jolle voisi tulostaa omia tarroja ja haluun tänään jakaa mun vinkit siihen myös teille! Tyttö, joka tuosta tarrapaperista mulle tarkemmin kertoi, suositteli ostamaan sitä Kirja-Kärkkäiseltä, mutta mä löysin vastaavaa myös Suomalaisesta kirjakaupasta. Kirja-Kärkkäisten versio vaan oli noin 5 euroa edullisempi, joten päädyin siihen.

diy stickers

Ihan ensiksi sun pitää tietysti tehdä tai etsiä tarroja, joita tulostaa! Mä oon löytänyt nämä kuvan tarrat etsimällä Pinterestistä "free printable stickers" ja lisäksi oon tulostanut Canva -kuvanmuokkausohjelmasta löytyviä ilmaisia "piirroksia" ja ikoneita. Tekstinkäsittelyohjelmalla on varmasti myös helppo tehdä itse esimerkiksi tekstitarroja, joissa on eri viikonpäivät, kuukaudet, numeroita tai vaikka miniversio kuukauden kalenterista!

itse tehdyt tarrat

Ja sitten vain tulostelemaan! Kun oot tulostanut tarrat, sun pitää vain itse leikata ne tuosta paperista irti. Kun haluat kiinnittää tarran vaikkapa bullet journaliin tai mihin tahansa muualle, irroitat tarran vain taustapaperista ja se toimii kuin kaikki muutkin tarrat! Niin helppoa tämä oikeasti on!

how to make your own stickers

diy tarrat

Tässä vielä muutamat tarrat bullet journaliin liimailtuna! Noi jätskit on musta ihania!

Jos sä tekisit itse tarroja, millaisia tarroja tekisit? Tai ootko jo tehnyt itse tarroja?

4 kommenttia:

 1. Musta tuntuu, että tulisi ehkä tehtyä eniten jotain logoja tai jotain tommosia sesongin mukaisia pikkusälä-tarroja kuten sulla noi jätskipuikot tossa kuvassa :)

  Katri, Finnlandsnorsk

  VastaaPoista
 2. Jonkun verran olen tulostellut, mutta aika vähän käyttänyt tarroja loppupeleissä bujossa :) Viimeksi tein itselleni trackereita tulostettavaksi, ne oli kyllä tosi hyviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tommoset varmasti kätevä tulostaa, niin ei tarvitse niitä samoja viivoja ja numeroita piirtä moneen kertaan :)

   Poista