perjantai 19. tammikuuta 2018

UUDET VIIKKOAUKEAMAT BULLET JOURNALISSA

Siirsin aiemmin mun vanhasta bullet journal -aiheisesta blogista tähän blogiin postauksen, jossa kuvailin viikkoaukeamiani. Tänään siirretään toinen viikkoaukeama-postaus, sillä tässä alunperin toukokuussa julkaistussa postauksessa kerron, miten toteutin viikkoaukeamat ollessani kesälomalla koulusta. Päivitettyä versiota viikkoaukeamista, jotka mulla on käytössä nyt, on tulossa myöhemmin, vaikka ne ovatkin hyvin samantyyliset, kuin tämän postauksen aukeama!

Tänään aion kertoa teille mun uudesta tavasta toteuttaa viikkoaukeamat! Kirjoittelinkin jo aiemmin täällä viikkoaukeamista, mutta oon nyt toukokuussa tehnyt pieniä muutoksia viikkoaukeamiini. Tämä on juuri bullet journalin parhaimpia juttuja - voin helposti muuttaa esimerkiksi juuri viikkoaukeamia elämäntilanteen tai ihan vaikka vain mielipiteen muuttuessa!

bullet journal weekly

Suurin muutos edelliseen näkyy tässä kuvassa! Aiemmin mulla oli vasemman puoleisessa sarakkeessa luennot, ryhmätyöt ja muut opiskeluihin liittyvät jutut, mutta nyt kun mulla on toukokuussa jo alkanut kesäloma, en tarvinnut sitä enää. Työvuorot mulla oli aiemmin oikeanpuoleisessa sarakkeessa.

Siirsin työvuorot vasemmalle ja oikeaan sivuun kirjoittelen muut menot ja suunnitelmat, kuten lääkärinajat, treffit ja reissut! Nämä muut menot oli aiemmin viikkoaukeaman toisella sivulla.

bullet journal weekly

bullet journal viikkoaukeama

Aiemmin mulla oli siis ne muut menot tuossa tuon ison "notes" -boxin yläpuolella, samanlaisessa boxissa. Nyt sitten käytin tässä ylimääräiseksi jääneen tilan tekemällä isomman laatikon muistiinpanoille.

Oon myös muuttanut pikkuisen joidenkin kohtien fontteja ja tyyliä pikkuhiljaa viikkojen edetessä! Lisäksi tällä sivulla näkyy uutena mun itsetekemät tarrat, joihin jaoinkin diy-ohjetta aiemmin täällä!

Mitä juttuja sä oot viimeksi muuttanut bullet journalissasi?

2 kommenttia:

 1. Ihana aukeama <3 Tykkään tosi paljon tosta vaalean vihreästä väristä ja toi sommittelukin näytää käytännölliselle. Oon alottanut bujoilun vasta niin vähänaikaa sitten, etten ole varsinaisesti tehnyt mitään suuria muutoksia.

  Jos kiinnostaa miltä mun bujo näytää niin käy kurkkaamassa:
  https://vinuski.blogspot.fi/2018/01/mun-bullet-journal-10-ideaa-otsikoihin.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ymmärrän, muutoksia ehtii tehä ja uusia juttuja ehtii kokeilla ajan kanssa! Käyn ehottomasti tsekkaamassa sun :)

   Poista