keskiviikko 3. tammikuuta 2018

2018 - TÄÄLTÄ TULLAAN!

Oon nyt jo kolmena aiempana vuonna kirjoittanut tällaisen postauksen joka vuoden alussa ja tänään olisi vuorossa neljäs postaus samalla otsikolla! Mulla ei oo koskaan ollut tapana tehdä minkäänlaisia uuden vuoden lupauksia, mutta vuoden vaihde on hyvä ajankohta miettiä omia tavoitteitaan, tulevan vuoden kuvioita ja haaveita! Tässä postauksessa kerronkin siis niistä.

Aiempien vuosien postaukset löydät näistä linkeistä: 2017, 2016 & 2015!

uusi vuosi

uusi vuosi 2018

Vuosi 2018 ei vielä näillä näkymin pidä sisällään mitään mielettömän suuria muutoksia. Jatkan koulun kanssa kohti tradenomin papereita, mulla on työsopimus ainakin ensi marraskuuhun asti ja voi olla että se uusitaan sen jälkeenkin, eikä mulla oo juuri nyt suunnitelmia muuttaakaan mihinkään, vuokrasopimuskin mulla on vähintään ensi elokuulle. Toki vuosi on pitkä aika ja mitä tahansa voi tapahtua, joten ei sitä tiedä vaikka joulukuussa meno olisi ihan eri.

Siitä huolimatta, että mitään mullistavaa ei oo tapahtumassa, sekä töiden että koulun osalta on ensi keväänä tapahtumassa uusia juttuja. Yritys, jolle työskentelen on avaamassa uuden myymälän keväällä Tampereelle aukeavaan uuteen kauppakeskukseen, joten mulla on mahdollisuus päästä sinne töihin, mitä odotan kyllä kovasti, sillä reilu tunnin pyörä-, bussi- ja kävely-työmatka muuttuisi vartin pyöräilymatkaksi. Koulun osalta taas vietän ensi kevään ProAkatemialla yrittäjyysopintoja suorittaen ja perustammekin siis tässä ihan lähipäivien aikana oman yrityksen tiimikavereiden kanssa. Tätä odotan kyllä innolla!

Kotiin liittyvän muutoksenkin suhteen mulla on haaveita, mutta en vielä tiedä, tapahtuuko mitään niiden suhteen tänä vuonna. Jo viime kesänä itseasiassa puhuttiin poikaystävän kanssa yhteenmuutosta, mutta todettiin lopulta kuitenkin, että ei ihan vielä. Mä en malttaisi odottaa sitä, että joka aamu saisi herätä toisen vierestä ja että voisi tulla kotiin pitkän päivän jälkeen ja kotona olisi rakas odottamassa, mutta uskon, että kaikki tapahtuu aikanaan.

Poikaystäväni on luonteeltaan sellainen, että hän harkitsee isoja päätöksiä pitkään eikä halua tehdä mitään hätiköityä, joten kunnioitan häntä ja annan hänen miettiä rauhassa. Sitten kun molemmat on siihen valmiita, voidaan miettiä muuttaako hän tänne vai etsitäänkö yhdessä uutta kotia. Nähtäväksi jää, onko sen aika vuonna 2018 vai myöhemmin!

vuosi 2018

2018

Mitä pienempiin juttuihin tulee, tänä vuonna on edessä monta asiaa, joita odotan jo innolla! Odotan esimerkiksi ystävänpäivää ihan hirmuisesti, sillä viime ystävänpäivän aikaan poikaystävä oli ulkomailla ja tänä vuonna haluan tehdä jotain kivaa yhdessä. Aloitin itseasiassa poikaystävän ystävänpäivälahjan valmistelun jo ennen joulua, niin innoissani oon!

Aiheeseen liittyen, odotan myös lokakuuta ja meidän toista vuosipäivää. Edelleen hymyilyttää se, miten kiva ensimmäinen vuosipäivä meillä oli viime syksynä. Poikaystävä yllätti mut viemällä mut trampoliinipuistoon, josta olin jo pitkään haaveillut, ja mun lemppariravintolaan syömään. Odotan innolla, mitä kivaa keksitään tänä vuonna!

Blogin osalta odotan myös innolla tätä uutta vuotta ja uudenlaisen sisällön luomista tänne! Viime kesänä pidin pienen tauon ja otin vähän uutta suuntaa tähän hommaan. Syksyllä päätin myös siirtää vanhasta bullet journal -aiheisesta blogistani kaikki postaukset tähän blogiin ja bloggailla bullet journal -jutuista tässä osoitteessa. En malttaisi odottaa, että kaikki vanhat postaukset on siirretty ja pääsen luomaan uutta sisältöä aiheesta!

Yritän yhä myös työskennellä kohti viime vuoden alussa asettamiani tavoitteita terveempien elämäntapojen suhteen. Haluan opetella heräämään aikaisemmin, mutta mun tän hetkinen työ ja elämän rytmi ei vaan oo kovin säännöllistä, joten säännöllinen unirytmi on toistaiseksi hirmu hankala juttu toteuttaa. Yritän kuitenkin parhaani!

Aion myös tänä vuonna pyrkiä aktiiviseen kuntosalitreeniin, pyöräilyyn ja lenkkeilyyn. Odotan innolla kevättä, jolloin voidaan taas alkaa poikaystävän kanssa käymään kunnon pyörälenkeillä! Jatkan myös viime tammikuussa aloittamaani treenipäiväkirjaa, koska se on selvästi ollut yksi hyvä motivaattori mulle liikkumiseen!

Näiden lisäksi oon varma, että tänä vuonna tulee tapahtumaan paljon muutakin kivaa! Odotan joka vuotista juhannuksen mökkireissua, mahdollisia asuntoautoilureissuja ensi kesänä sekä pienesti myös jo ensi joulua.

Mitä sä odotat alkaneelta vuodelta 2018?

2 kommenttia:

  1. Uusia juttuja odotellessa, toivon että saan vielä paremmin oman bloggaamisen osalta ainakin kohdennettua blogini tyyliä ja postauksia yhdenmukaisiksi - sillä se on vähän sillisalaatti nyt :)

    VastaaPoista