keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

FEBRUARY FAVES

helmikuu

Kevään ensimmäiset kukat. Nämä ja ne kevään seuraavatkin kukat on kyllä ilahduttaneet kovasti! Valkoiset tulppaanit on mun mielestä mielettömän kauniita, mun toiseks-lemppari-kukat! Kaikkien aikojen lemppari on tietysti vaaleanpunaiset ruusut. Mainitsin kevään to do -listallakin tuoreiden kukkien ostamisen, koska nämä vain tekee niin iloiseksi!

The first flowers of this spring. These and the second flowers of this spring as well have brought so much joy to me! White tulips are incredibly beautiful, my second-favorite-flowers! My ultimate favorite flowers are obviously light pink roses. I even mentioned buying fresh flowers on my spring to do list, since these just make me so happy!

kuukauden suosikit

Cubuksen treenihousut. Esittelin nämä joku aika sitten talvisessa ostospostauksessa ja nää housut on kyllä olleet ihan rakkautta! Nämä housut tuntuu hyvältä iholla, on mukavat jalassa ja näissä on helppo liikkua ja treenata! Lisäksi mää tykkään tosta marmorimaisesta kuvioinnista.

Cubus workout pants. I showed you these a while ago in my winter haul and I've been loving these ever since! These pants feel good on the skin, are comfortable on and easy to move and workout in! In addition I really like the marble-like pattern.

evo leave in conditioner

Evo:n leave-in-conditioner. Eksyin viime viikolla kampaajalle vähän sattumalta, mutta ei kyllä harmita yhtään. Hiukset on nyt vihdoin taas tummat, lähes mustat, ja mulla on sellainen olo että oon taas oma itseni! Se blondi ja harmaa ei olleet niin paljon mun juttu kuin tumma. Parasta tässä kampaajareissussa oli kuitenkin kampaajan käyttämä hiuksiin jätettävä hoitoaine, joka saa hiukset niin ihanan terveen tuntuisiksi, että oli pakko ostaa tätä itsellenikin! Tähän sisältyy hoitoaineen lisäksi lämpö- ja värisuoja, joten tykkään!

Evo leave-in-conditioner. Last week I kind of accidentally ended up at the hair dresser's, but I'm not at all sorry for it. My hair is now finally dark again, almost black, and I feel like I'm myself again! The blond and gray just weren't my thing, at least not as much as the dark is. The best part of this trip to the hair dresser's was that the hairdresser used this leave-in-conditioner and it just made my hair feel so wonderfully healthy feeling, that I just had to buy it for myself too! This also includes heat and color protection, so I like it!

ystävänpäivä

Arnodlsissa herkuttelu. Tajusin muutama viikko sitten että mähän asun melkein Arnoldsin naapurissa. Melkein siltä istumalta oli lähdettävä poikaystävän kanssa sinne herkuttelemaan! Lisäksi ostin nämä kuvan donitsit meille ystävänpäiväksi (tai no pari päivää sen jälkeen, kun poikaystävä oli ystävänpäivänä Saksassa). Varsinaisena ystävänpäivänä kävin mun kämppiksen kanssa Arnoldsissa ja sitten vielä pidettiin pomon kanssa yksi työpalaveri tuolla! Nyt täytyy kyllä ehkä alkaa rajoittaa vähän, mutta kun noi on niin hyviä!

Relishing in Arnolds. I realized a few weeks back that I live practically next door to an Arnolds. Almost immediately I had to go there with my boyfriend and eat some tasty donuts! I also bought these ones in the photo for us for Valentine's day (or technically a few days later since my boyfriend was in Germany on Valentine's day). On Valentines day me and my roommate also went to Arnolds and then I even had a meeting with my boss in there! Now I really have to start restraining myself, but those are just so good! 

6 kommenttia:

 1. Valkoiset tulppaanit on aivan ihania!

  VastaaPoista
 2. Täälläkin herkuteltiin Arnoldsissa helmikuussa, ne donitsit on parhaimpia ikinä! :-D kiva menneen kuukauden kertaus!

  VastaaPoista
 3. Hei mäkin kävin just viime viikolla kampaajalla, ja sain taas tummat hiukset pitkästä aikaa! Mustakin tuntuu nimen omaan siltä, että näytän taas itteltäni :-) Sulle sopii kyllä tosi hyvin kummankin väriset hiukset!

  http://osakaksi.blogspot.com/

  VastaaPoista