perjantai 17. maaliskuuta 2017

7X PARASTA KEVÄÄSSÄ

Tänään jatketaan postaussarjaa, jossa etsitään vuodenajoista parhaita puolia! Usein, varsinkin täällä Suomessa, vain valitetaan: milloin kylmästä, milloin kuumasta, milloin sateesta ja milloin ötököistä. Keskitytään siis välillä positiiviseen! Tästä postaussarjasta löytyy myös 7x parasta kesässä ja 7x parasta syksyssä!

Today we're continuing a post series that is all about finding the best parts of different seasons! Often, especially here in Finland, we just complain: when about the cold weather, when about the hot weather, when about the rain and when about the bugs. So let's focus on the positive things for a change! You can also find the posts 7x best of summer and 7x best of fall in this series!

spring

1 | Lisääntyvä luonnonvalo. Tämä on erityisen ihanaa meidän bloggaajien ja valokuvaajien kannalta, koska valokuvaaminen on heti paljon hauskempaa ja helpompaa! Toki pidemmät päivät piristävät myös kaikkia muitakin. Mä oon alkanut pitää yöisinkin sälekaihtimia auki, niin koko huone on jo ihan valoisa, kun aamulla herää, ihanaa!

2 | Aurinko. Aurinkoisia päiviä alkaa pikkuhiljaa olla viikossa enemmän kuin pilvisiä, jippii! Tätä ei varmaan tarvii yhtään tän enempää selitellä, auringonpaiste vaan piristää!

3 | Kukat. Keväisin tulee aina ostettua tuoreita kukkia kotiin ja voi vitsit miten paljon niin yksinkertainen asia voikaan ilahduttaa! Juuri nyt mulla ei ole täällä tuoreita kukkia, mutta täytyy taas varmaan viikonlopuksi käydä hakemassa!

4 | Kuivat ja sulat tiet. Kun on koko talven liukastellut ja kompuroinut jäisillä teillä (mä oon itse asiassa ollut kahdestikin nenälläni tämän talven aikana...), niin kuivia teitä osaa nyt kyllä arvostaa! Mukavaa, kun vaihteeksi ei jokaista askelta tarvitse varoa ja autoilukin on kuivilla teillä hauskempaa!

kevät

5 | Keväisemmät asut. Nahkatakit, tennarit ja revityt farkut kaivetaan taas vaatekaapin pohjilta. Paksut sukkahousut väistyy ohuempien tieltä ja rohkeimmat kulkevat jo paljain säärin. Värit vaihtuvat vaaleampiin ja kevyempiin.

6 | Vihreys. Ihan vielä tätä ei ehkä juuri näe, mutta kohta, eikös niin? Mä niin odotan sitä että puut alkaa mennä hiirenkorville ja vihertää, loska muuttuu vehreäksi ruohoksi ja kukat kasvaa!

7 | Iho, hiukset ja huulet voi paremmin! Mulla on atooppinen iho ja talvi on ihan hirveetä aikaa sen suhteen. Mutta muutenkin, huulet ei oo enää niin kuivat ja koko kroppa vaan tuntuu saavan energiaa auringosta!

marble

1 | The increasing amount of natural light. This is especially wonderful for us bloggers and photographers, since photography is just so much more fun and easier with lots of day light. Thought I'm sure that the longer days cheer up everyone else too. I've started to keep my blinds open so that when I wake up my whole room is already so bright, I love it!

2 | The sun. There's starting to be more sunny days than cloudy ones in a week, yippee! I probably don't have to explain this any more than this, the sunshine just cheers you up!

3 | Flowers. During spring you just buy more fresh flowers to home and it's just amazing how something so small can bring so much joy! I don't have any fresh flowers in my apartment right now but I probably will have to go get some for the weekend!

4 | Dry streets. When you have been slipping and sliding on the icy streets the whole winter (I actually fell twice this winter...), you can really appreciate the dry streets! It's nice not to have to carefully plan each and every step you take and driving a car is much more fun when the roads are dry too!

tulips

5 | More springy outfits. Leather jackets, sneakers and ripped jeans are being found from the bottom of the closet. Thick tights move over from the way of thinner ones and the bravest people just go with bare legs. The colors change into lighter ones.

6 | Greenness. You can't really see this yet, but soon, right? I'm so looking forward to trees getting greener, the snow slush to turn into green grass and flowers to start blooming! 

7 | Skin, hair and lips get better. I have atopic skin and winters are just horrible due to that. But otherwise too, I feel like my lips aren't so dry anymore and like my whole body just gets so much energy from the sun!

Mikä on sun mielestä parasta keväässä?

What is the best part of spring to you?

10 kommenttia:

 1. Luonnonvalo ja aurinko on niin parasta keväässä!<3 Oma mielikin virkistyy :)

  http://jeannays.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
 2. Lisääntyvä valo ja vihreys on kyl parasta keväässä sekä lämpö, joka sulattaa lumet :)

  VastaaPoista
 3. Luonnonvalo ja aurinko ovat mulle parhaat asiat keväässä. Ihana postaus, rakastan noita tulppaaneja!

  http://monakirjoittaablogia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Ehdottomasti aurinko! Huomaan jo nyt kuinka paljon oon piristynyt, kun on valoisaa kauemmin ja aurinko on näyttäytynyt useampana päivänä. Ja siis kaikista parasta keväässä on se, että sen jälkeen tulee kesä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon huomannut saman itsessäni! Hei toi on kyllä hyvä pointti :D

   Poista
 5. Valo on kyllä ihan ykkönen keväässä!! Paljon enemmän energiaa ja fiilistä tehdä asioita, kun ei aina ole pimeää, synkkää ja harmaata :D Talvi olis huomattavasti kivempi vuodenaika, jos silloinkin valoa riittäisi samalla tavalla!

  VastaaPoista