sunnuntai 27. marraskuuta 2016

OOTW

Päätin tällä viikolla kuvailla päivän asuja puhelimeen talteen, jotta voin viikon lopuksi koota näistä viikon asuista sitten postauksen! Tämä oli ihan tavallinen, melko kiireinen viikko, kävin koulussa ja töissä. Viikonlopun oon onneksi saanut olla vapaalla ja hengailla vaan kotona kaikessa rauhassa pitkästä aikaa.

I decided to take photos of my outfits during this week so that I could then compile them into a post of outfits of the week! This week was just a normal, kinda busy week, I went to school and to work. Luckily I had the weekend just for hanging at home and not doing anything really.


Maanantaina halusin aloittaa viikon mukavissa ja lämpimissä vaatteissa, joten heitin päälleni ihanan Lindexin villapaidan ja Cubuksen rennot housut. Takki on H&M:ltä ja toi pehmeä, ihana huivi on Glitteristä. Kengät on Niken tennarit!

I wanted to start the week in a comfortable and warm outfit on Monday, so I threw on an adorable sweater from Lindex and the comfy Cubus pants.The jacket is from H&M and the soft, cute scarf is from Glitter. And I'm wearing my Nike sneakers!

Tiistainakin jatkoin housulinjalla, tällä kertaa vedin jalkaani BikBokin farkut ja mun tän hetken lempparipaidan, nimittäin mukavin ja pehmein neule ikinä, Cubukselta. Jalassa mulla on NewYorkerin miestenosastolta bongatut kengät.

I continued wearing pants on Tuesday, only this time I put on BikBok jeans and my fave shirt right now. It's the comfiest and softest sweater ever and it's from Cubus. Then I'm just wearing shoes I found from the men's department from NewYorker.

Keskiviikon asu on jo vähän naisellisempi. Rakastan käyttää mekkoja arkenakin, ne on vaan niin helppoja ja mukavia! Tämä ihana mekko on Gina Tricotista. Päällä taas sama huivi ja samat tennarit kuin maanantaina, mutta toi valkoinen takki on NewYorkerista.

Wednesday's outfit is already a bit more girly. I love to wear dresses on an every day basis, since they are just so easy and comfortable! This gorgeous dress is from Gina Tricot. Then I'm just wearing the same scarf and the same sneakers I wore on Monday and the coat is from NewYorker.

Torstaina heitin päälle BikBokin mekon. Tää on yks mun suosikkimekkoja ja mulla onkin tää kahdessa värissä! Ja itseasiassa mulla on myös toi Gina Tricotin mekko kahdessa värissä!

On Thursday I threw on a BikBok dress. This is one of my favorite dresses and I actually do have this in two colors! And to be honest I also do have the Gina Tricot dress in two colors!

Perjantaina taas valkkasin tän raidallisen H&M:n mekon. Tämä on tällainen tosi rento, basic arkimekko. Vähän ehkä lyhyen puoleinen, mutta kun heitti jalkaan paksut sukkahousut, niin ei ollut mitään ongelmaa. Takki ja tennarit on jo näkyneet tässä postauksessa, mutta toi mustavalkoinen huivi on Glitteristä. 

On Friday I chose to wear this striped H&M dress. It's a very relaxed, basic everyday dress. It might be on the shorter side a bit, but since I wore a thick pair of tights, so it was all fine. The coat and the sneakers you have already seen on this post, but the black and white scarf is from Glitter.

 Ja viikonloppuna oon vaan hengaillut kotona ja käynyt ruokakaupassa, joten oon viihtynyt tässä Cubuksen ihanassa velourasussa.

And during the weekend I've just been at home and did a quick trip to the grocery store, so I've been wearing this velour outfit from Cubus.

Mikä näistä on sun suosikkiasu? Entä mitä tykkäsit tästä postauksesta, pitäisikö näitä tehdä jatkossakin?

Which of the outfits is your favorite? And what do you  think of this post idea, should I do these in the future as well?

10 kommenttia:

 1. Mun lemppari oli viides! Ihana toi takki! <3 Kiva postaus. Näitä lisää!

  VastaaPoista
 2. oi älyttömän ihania asuja!!<3

  VastaaPoista
 3. Pitäisköhän käydä metsästämässä NewYorkerista tommosta takkia, se on aivan ihana <3 Muutenkin keskiviikon asu oli paras

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! Toi takki on ostettu vuosi sitten syksyllä, en tiedä löytyykö sitä sieltä enää...

   Poista
 4. Oi tuo keskiviikon asu on ihana!<3

  VastaaPoista
 5. Hei ompa tosi kiva postaus idea! Pitäääpä laittaa itsellä joku tämän tyyppinen postaus toteutukseen :-) Kivoja asuja!

  VastaaPoista