lauantai 12. marraskuuta 2016

THE GOOD & THE BAD

Se olis viikonloppu! Tällä viikolla on tapahtunut paljon kaikkea kivaa ja tänään ajattelin listailla teille niitä kivoja juttuja. Koska elämä ei kuitenkaan oo aina yhtä ruusuilla tanssimista, niin otetaan listaan myös niitä ikävempiä juttuja, jotka on tällä viikolla vaivanneet. Plussat ja miinukset siis!

The weekend is here! A lot of great things have happened during this week and today I decided to list those to you. But since life isn't always just a bed of roses, I'll also list the not so great things, that have been on my mind this week. So pluses & minuses!  

salitreeni

Aloitetaan niistä miinuksista, niin jää päälimmäisenä mieleen sit ne plussat!

- Lumisade ja kylmä ja tuuli ja pimeä. Lumi on kyllä sinänsä ihan jees, kun se pikkaisen kirkastaa loputonta harmautta, mutta kun aamulla lähden lenkille ja lumi sataa vaakatasossa kasvoille ja tuuli käy niin että juuri pystyssä pysyy, niin en mä enää tykkää.

- Ennestäänkin jo hajalla ollut polvi on alkanut taas reistaamaan, kun rasituksen määrä on kasvanut. Viimeisestä leikkauksesta on jo kohta kaksi vuotta, kyllä se mun mielestä saisi nyt jo olla toipunut...

- Mun rahapuu kuolee! Ostin elokuussa rahapuun, koska se on kuulemma niin helppohoitoinen kasvi kestää mitä vaan, mutta eipä oo kestänyt. Se on ihan puolikuollut nyt! Yritän vielä elvyttää sitä, mutta huonolta näyttää. Vinkkejä?

Let's start with the minuses, so the pluses are the ones we'll remember afterwards!

- Snowfall and cold and wind and dark. The snow itself is just fine, since it makes this endless grayness a little bit brighter, but when I go for my morning walks and the snow falls horizontally straight to my face and the wind blows so hard I can barely stand up, I don't like it anymore.

- My already a little bit broken knee has started to malfunction after starting working out more. It has been almost two years since the last surgery so I feel like it should have already healed...

- My jade plant is dying! I bought it in August, since it was supposed to be such an easy plant that was practically impossible to kill. But that is not true! I'm still trying to bring it back to life but it doesn't look too promising. Any tips?

sarja netflix

+ Tänään pääsen pitkästä aikaa porukoilla käymään ja mikä on vielä parempaa, niin huomenna pääsee mummullaan käymään! Mennään mummulaan perintiselle isänpäivälounaalle ja mummu on jo luvannut että tarjolla on hirvipaistia ja sienisalaattia, en malttaisi odottaa!

+ Löysin Netflixistä uuden lempparisarjan ja se on the 100. Se on melko hurja sarja ja vähän ehkä liian pelottava mulle yksin iltaisin katsottavaksi, mutta silti niin mielenkiintoinen!

+ Tää on ollut tosi rento viikko, mulla oli koulua vain keskiviikkona ja torstaina sekä töitä keskiviikkona ja lauantaina. Muuten oon siivoillut kotona, urheillut ja ihan vaan ottanut rennosti!

+ Oon myös viettänyt aikaa erään tietyn kanssa tällä viikolla ja hänen kanssaan kaikki on niin ihanaa, etten voi olla kuin onnellinen tästä!

+ Ostin eilen kaksi uutta mekkoa, jotka istuu hirmu hyvin ja on niin mukavat päällä! Täydellisiä arkimekkoja, mutta soveltuu myös juhlaan! Pieni (tai suuri) materialisti minussa tuli hyvin onnelliseksi!

+ Vaikka sanoinkin polven reistailleen, on treenit muuten luistaneet todella hyvin! Tuntuu ihan mahtavalta, kun koko ajan kehittyy ja näkee tuloksia omassa tekemisessä. Esimerkiksi eilen tein kyykkyjä kovemmilla painoilla kuin aiemmin!

+ Ja lisäksi mun uusi pikkuinen vihreä kasviystävä on saanut mut hymyilemään tällä viikolla! Siltä varalta, etten saakkaan sitä rahapuuta elvytettyä, ostin sellaisen ihan pikkuruisen kasvin Sokokselta. Siitä näette muuten kuvia huomisessa postauksessa!

Onneksi tämä plussien lista oli paljon pidempi! Mitä juttuja teidän viikkoon on kuulunut?

+ Today I get to go to see my family after a while and what is even better, tomorrow I get to see my grandparents! We are going to grandma's for a traditional father's day lunch and she already promised that we'll get to eat roast elk and mushroom salad, I can't wait!

+ I found a new fave tv show from Netflix and it is the 100. It's quite a scary show and probably a little bit too scary for me to watch all by myself at night but it is just so interesting!

+ I've had quite a relaxed week, since I only had school on Wednesday and Thursday and work only on Wednesday and Saturday. Otherwise I've just been cleaning at home, working out and just relaxed!

+ I've also spent some time with someone special during this week and everything is just so wonderful with him that I can only be really happy about this!

+ I bought two new dresses yesterday! They fit me well and are so comfortable! They are perfect everyday dresses but I can also dress them up if I want to! The little (or big) materialist in me got very happy!

- Even thought I mentioned having some trouble with my knee, workouts have otherwise been going really well! It feels so great to improve all the time and see the results in what I do. For example yesterday I did some squats with bigger weights than before!

- And in addition my new little, green plant friend has made me smile this week! Just in case I fail to revive the jade plant, I bought this tiny little plant from Sokos the other day. You'll see photos of it in tomorrows post!

Luckily this list of pluses if a lot longer! What kind of things have your weeks included?

6 kommenttia:

 1. Kiva postaus ja hyvä kun oot listannu myös huonoja asioita! Kun ei se elämä tosiaan ole ruusuilla tanssimista! :) Mun viikko on sujunut ihan hyvin.

  millatt.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Mullakin on hei ollut pienestä asti polven kanssa ongelmia entisen harrrastuksen takia! :/ Ikävä riesa.. Ps. Toi The 100 sarja on ihan huippu hyvä :) Ite oon katsonut kaikki mahdolliset jaksot ja odotan jo tulevia :p

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! :( On kyllä ikävä riesa! Ja joo niin on! Mulla vasta eka kausi menossa :p

   Poista
 3. Ihanasti toteutettu postaus, voisin pistää toteutuslistalle omaan blogiin! :-)

  adaemmimaaria.blogspot.fi

  VastaaPoista