tiistai 1. marraskuuta 2016

OCTOBER FAVES

suosikit

Mun uusi työ. Aloitin syyskuun lopulla työt Ur&Pennillä ja oon viihtynyt siellä ihan valtavan hyvin! Työ on mielenkiintoista ja mukavaa, työkaverit on kivoja ja oon saanut oppia paljon uutta! Lisäksi ainakin toistaiseksi vältän opintolainan, joten se on aika iso plussa!

My new job. I started a new job in Ur&Penn at the end of September and I've enjoyed it a lot! The job is interesting and nice, my colleagues are kind and I've had the opportunity to learn lots of new things! In addition, so far I don't have to get any student loans, so that's just great!

korttikotelo

Korttikotelo. Tämä on kyllä ollut ehdottomasti yksi tämän syksyn hyödyllisimmistä ostoksista! Niin kätevä, kun lähee ulos vain pikkulaukun kanssa, eikä halua raahata isoa lompakkoa mukanaan! Tästä myös löytää helpommin haluamansa, kun isosta lompakosta saa aina kaivaa ties kuinka monen kortin seasta sitä yhtä, jota tarvitsisi...

Cardholder. This has definitely been one of the most useful purchases this fall! It's so handy when I'm going out with just a small bag and don't wan to carry a big wallet with me! From this is also so much easier to find what I'm looking for, unlike from the big wallet where there are tons of different cards. 

workout

Salitreenit. Parin kuukauden tauon jälkeen oon vihdoin päässyt taas salille! Kävin aiemmin yksin paloaseman salilla, missä sai tosiaan kaikessa rauhassa treenata. Nyt mulla ei oo enää sitä mahdollisuutta, joten multa vaati ihan hirveen määrän rohkeutta lähteä tuonne koulun salille treenaamaan, missä on muitakin ihmisiä! Onneksi yksi ihana ihminen on ollut mun mukana aluksi ja näyttänyt miten ne laitteet toimii ja jeesannut treeneissä. Nyt oon taas siinä pisteessä, että salitreenit kulkee (tosin ei niin hyvin kuin viime kesänä, vielä on paljon kirittävää noissa painoissa) ja rakastan sitä treenin jälkeistä fiilistä!

Gym workouts. After a break of two months I'm finally back at the gym! I used to go to the gym alone at the local fire department, where I could workout in peace by myself. Now that I don't have that option anymore, it took a huge amount of courage for me to be able to go to the school gym where I can't work out alone! Luckily I've had one really special friend helping me out in the beginning! Now I'm in a point where the workouts are really good (not as good as they were last summer thought, I still have a lot of catching up to do with the weights) and I love the feeling after a workout! 

H&M home

Uudet H&M Home lakanat. Tilailin H&M Homen alennusmyynneistä nämä ihanat mustavalkoiset lakanat ja niistä oon kyllä tykännyt hirmuisesti! Näissä on hauska kuvio (näkee paremmin tuosta edellisestä kuvasta) ja värien hallitsevuutta voi vaihdella, koska toiselta puolelta pussilakanat ja tyynyliinat on mustat luonnonvalkoisella kuviolla ja toiselta puolelta luonnonvalkoiset mustalla kuviolla. On myös pehmeät ja mukavat nukkua, tykkään!

New H&M Home bedding. I ordered new black and white bedding from H&M Home's sale and I've liked them so much! These have a fun pattern (which you can probably see better from the previous photo) and you can change up the prevalence of the colors since the other side of the bedding is black with natural white pattern and the other side is natural white with black pattern. They are also soft and comfortable to sleep in, I like!

22 kommenttia:

 1. Kivoja suosikkeja Kiia! <3 Tuommonen korttikotelu olis kyllä tosi kätevä, mutta vielä en oo saanu aikaiseks hankkia semmosta... :-)

  https://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla! <3 Ne on kyllä käteviä, suosittelen ;)

   Poista
 2. Ihania suosikkeja :) Tykkään kovasti sun blogin kuvista, kun ne on melko isoja ja tosi selkeitä!

  millatt.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Kivoja suosikkja! Ihanan valoisa blogi muutenkin :)

  vinuski.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Todella kiva postaus ja kivoja suosikkeja! Itselläni pitäisi myös tuollainen korttikotelo hommata, se olis kyllä kätevä! :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! Suosittelen tuota korttikoteloa kyllä :)

   Poista
 5. Salitreeni jaksaa kyllä piristää aina! ♥

  VastaaPoista
 6. Ihania juttuja! <3 Mulla on joku kauhea hinku ostaa uusia lakanoita kulahtaneiden tilalle, joten tää postaus ei kyllä yhtään auttanut pysyttelemään pois H&M homesta.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, kannattaa tsekata ;) Tosin kannattaa kyllä ehkä odottaa alennuksia, sillain mäkin noi ostin! :)

   Poista
 7. Siis korttikotelo on kyllä sellainen must have-juttu, mikä ittekin on pitäny hankkia jo satavuotta sitten! Ihania suosikkeja :)

  VastaaPoista
 8. Tosi kivoja suosikkeja sulla! Täytyis kans hommata uusia lakanoita! En tiedä parempaa tunnetta, kuin mennä nukkumaan puhtaisiin lakanoihin! :-D

  http://jasmminemaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 9. Kivannäköinen blogi sulla! :) Väripisteet tuovat kivasti ilmetta tekstiin. Välttelin myös opintoaikoinani opintolainan ottamista ja on kyllä kannattanut. Oli paljon mukavempaa aloittaa työelämä että ei tarvitse heti alkaa lainoja makselemaan. Voi vaan säästää unelmia varten.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! Joo, kiva kuulla että se toimi sulla! Saan usein kuulla kommentteja, että kannattaahan se ottaa, halvin laina mitä ikinä saat, mutta kun se on silti laina ja pitää maksaa jossain vaiheessa takaisin :D Yritän siis vältellä niin pitkään kuin voin :D

   Poista
 10. Ihania suosikkeja <3 Korttikotelo on kyllä paras keksintö, käytän sellaista itsekin :)

  VastaaPoista
 11. Ihan superkiva postaus. Oon jo kauan ihaillut sun tapaa toteuttaa nää suosikki-postaukset! Ja hei, oot niin oikeessa tosta treenin jälkeisestä tunteesta. Jotain aivan parhautta! ♥

  VastaaPoista