keskiviikko 16. marraskuuta 2016

6 TRENDS I DON'T GET

Trends I don't get


Tänään puhutaan trendeistä, joita mä en vaan tajua! En sano, että näissä olisi mitään väärää, mutta näistä trendeistä mä en vaan henkilökohtaisesti pidä enkä ymmärrä näitä. Jos sä siis pidät näistä joistakin, se on ok, ei meidän kaikkien tarvitse olla samaa mieltä! En siis halua loukata ketään.

1 | Ihan vaan mustat peruslegginsit housuina. On varmasti mukavat ja sillain mäkin kotona usein hengailen, mutta en mä julkisille paikoille lähtis ne jalassa, jos ei oo jotain pidempää yläosaa päällä.

2 | Leopardi- ja seepraprintti. Erityisesti jos niitä on samaan aikaan päällä. Apua!

3 | Läpinäkyvät laukut. Miksi? En mä ainakaan halua että kaikki näkee mitä kaikkea mä kannan laukussani. Muistan kyllä. että mulla oli tällainen reppu joskus eskari-ikäisenä tai ehkä nuorempana ja siinä iässä se oli siistiä. Enää en kyllä ymmärrä.

4 | Yöpaidat. Miten ja miksi yöpaidoista tuli sellainen trendi, että ne päällä voi kulkea julkisilla pakoilla ja yhdistää ne vielä korkokenkiin?

5 | Pitkät paidat, joissa on korkea halkio. Miksi siinä pitää olla niin paljon sitä helmaa, kun halkion takia on kuitenkin pakko laittaa housut jalkaan? Onko nää mekkoja vai paitoja vai mitä nää on? En ymmärrä.

6 | Nää kalastajanhatut. Ei vaan näytä millään printillä, mihinkään asuun yhdistettynä tai kenenkään päällä hyvälle mun silmään.

Today we're talking about trends I just don't get! I'm not saying that these have anything necessarily wrong with them, but I personally just don't really like these trends and don't understand them. So if you like one or some of these, it's totally okay, we don't have to agree on everything! So I'm not trying to hurt anyone's feeligns.

1 | Basic,black leggings as actual pants. They must be comfy and I also hang around my home wearing just these, but I wouldn't wear them in a public place if I didn't have a longer top on.

2 | Leopard- & Zebra-print. Especially when both are worn at the same time. Help!

3 | See-through bags. Why? I at least don't want everybody to see what I carry around in my bag. I do remember having a back-bag like this when I was 7 or younger and in that age it was cool. I don't get it anymore thought.

4 | Pajamas. How and when did pajamas become such a trend that one could wear them out in the public and even with heels? 

5 | Long tops with high slits. Why do you need such a long hem to the top since you have to wear pants anyway due to the high slit. Are these dresses or shirts or what? I'm confused.

6 | Bucket hats. They just don't look good to me in any print, together with any outfit or on anybody. 

Mitä mieltä sä oot näistä trendeistä? Ootko käyttänyt jotain näistä?

What do you think of these trends? Have you worn any of them?

8 kommenttia:

 1. Tää oli hauska postaus! :-) On ihanaa lukea jonkun toisen ihmisen mielipiteitä ja tottumuksia sekä sitä kautta katsoa, millaisia eroja on omassa ja toisen mieltymyksissä!
  Enpä oo kans pahemmin tollasia käyttänyt ollenkaan, en ymmärrä. :o

  adaemmimaaria.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Ihan paras postaus! Tätä oli hauska lukea :) Mä oon kyl ihan samaa mieltä sun kaa, noita "trendejä" en mäkään ymmärrä/ole ikinä ymmärtänytkään :D

  millatt.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Samaistuin kaikkiin D: Tommonen läpinäkyvä reppu näyttää tossa kuvassa ihan kivalta, mutta olis tytettynä varmasti ihan kamala D: Ite tykkään yöpaidoista ja käytän itekin niitä, mutta ei tietenkään julkisella paikalla!

  VastaaPoista
 4. Samaistun kyllä noihin :D Ei kaikkea pitäisi päästää edes kauppoihin asti!

  sanasokkelossa.blogspot.fi

  VastaaPoista