sunnuntai 13. marraskuuta 2016

ME TIME

Tänään kirjoitellaan Project Blog -porukalla omasta ajasta ja siitä, miten me sitä vietetään. Mulle sen oman ajan merkitys on viime aikoina korostunut entisestään, aiemmin se oli kiva plussa kiireisen arjen keskellä, mutta nykyään on sellainen halu ja tarve olla välillä yksin ja keskittyä vain itseensä hetken aikaa.

Today me and the rest of the Project Blog girls are talking about me time and how we're spending it. To me, the meaning of me time has lately grown more and more. Before it used to be just a nice little thing in the middle of my busy life, but nowadays I have an actual need to just be by myself and focus on just myself for just a little bit every now and then.

me time

Mä oon tällä hetkellä asiakaspalvelussa töissä ja samaan aikaan opiskelen sellaisella kansainvälisellä linjalla, missä meillä on todella paljon ryhmätöitä. Päivät oon siis koko ajan monien erilaisten ihmisten kanssa tekemisissä, pitää kuunnella muiden mielipiteitä ja ajatella koko ajan muita.

En sano, että tässä tilanteessa olisi varsinaisesti mitään vikaa, rakastan mun työtä ja opiskelen tosi mielenkiintoista alaa, mutta tarvitsen jotain ihan muuta vastapainoksi tälle kaikelle kanssakäymiselle.

Parasta vastapainoa ja sitä omaa aikaa on mulle tällä hetkellä liikkuminen. Muutaman kerran viikossa on pakko päästä itsekseen ulos lenkille tai pyöräilemään tai salille ja laittaa musiikki kuulokkeissa niin lujalle, ettei edes näe koko muuta maailmaa. Että hetken saa olla ihan vain minä ja ajatella ihan vain minua ja tehdä juuri niin kuin minä haluan.

Kuulostaa nyt todella itsekkäältä sanoa noin, mutta ei aina jaksa ajatella muita. Ei kukaan jaksa, eikä tarvitsekaan. Välillä saa myös keskittyä itseensä. Tykkään kyllä treenata esimerkiksi poikaystävän kanssa ja käydä mun kämppiksen/serkun kanssa lenkeillä, mutta välillä haluan liikkua myös yksin.

rentoutua

I work in customer service right now and at the same time I'm studying an international degree that includes a ton of group work. That means that during the day I'm all around different people, that I have to listen to everybody's opinions and think of others all the time.

Now don't get me wrong, I'm not saying that there would be anyting wrong with the current situation. I love my job and my studies are really interesting, but I just need something totally different as a counterwight to all the interaction. 

The best counterweight and me time right now for me is woking out. A few times a week I just have to get out by myself and go for a walk or jogging or running or biking or even to the gym. I put the music on my headphones so loud that I can't even see the rest of the world. So that for just a little bit of time I can be just me and only think of me and do what I want to do.

Saying that sounds so selfish, but one just can't always be thinking of others. Nobody can do that and nobody should feel like they'd have to do that. It is okay to sometimes focus just on yourself. I do like to workout for example with my boyfriend and go for walks with my roommate/cousin, but sometimes I just need to get active just by myself.

oma aika

Käykää tsekkaamassa myös muiden tyttöjen postaukset: 
You can also check out these girl's posts, but they're in finnish:


Miten sä vietät sun omaa aikaa?

How do you send your me time?

12 kommenttia:

 1. Kiva postaus ja oon niin samaa mieltä sun kanssa! :) Mullekkin oma aika on todella tärkeää ja onneksi saankin viettää sitä melkeimpä joka päivä, sillä iltaisin käyn aina ratsastamassa oman hevoseni - ja ajatukset pääsee nollautumaan :)

  http://newdaysaara.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Noniin, toi ratsastus on kanssa varmasti tosi hyvä tapa viettää aikaa itsekseen ja nollata tosiaan ajatukset :)

   Poista
 2. Oma aika on kyllä niin must juttu, sä tarvitset aikaa vaan itselles ja välillä pitää vaan oikeasti olla itsekäs! :-) Hyvä postaus!

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus <3 Mikäs toi söpö pikkukasvi on kuvissa? Onko helppohoitonen, mun sant paulia on kuollu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Mä en itse asiassa tiedä, mikä kasvi se nyt on, ostin sen Sokokselta viikko sitten ihan vaan koska se oli niin söpö! Mutta on helppohoitoinen, myyjä sanoi että todella, todella vähän vettä sille vain! :D

   Poista
 4. Oma aika on parasta<3 Saa vaan relata ja miettiä omia ajatuksiaan yms :)

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Toi on niin totta, ettei aina tarvitse ajatella muita! Ja se on mun mielestä ihan ok ja oikeastaan aika rentouttavaa ja vapauttavaa. :)

  http://emmiinae.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Oma aika on välillä kyllä niin vapauttavaa ja ihanaa välillä ajatella itseäänkin! :)

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista