perjantai 26. elokuuta 2016

A SNEAK PEEK IN TO OUR NEW HOME

Vielä on paljon keskeneräistä tässä asunnossa, esimerkiksi eteisen lamppu ja keittiön matto puuttuu ja mulla on tossa levällään kaksi isoa kassia pyykkiä, kun en oo ehtinyt olla niin pitkää aikaa yhtäjaksoisesti kotona, että olisin ehtinyt pyykkiä pestä. Tässä kuitenkin pientä sneakpeekkiä asuntoon, ennen kuin parempia esittelyitä saadaan aikaiseksi!

makuuhuoneen sisustus

keittiön sisustus

home tour

room tour

apartment tour

sneak peek

10 kommenttia:

 1. Ompas kivan näköistä! ihanan maanläheiset värit :) ois kiva nähdä enemmänkin! mun blogissa kanssa kuvia meidän asunnosta :)
  http://tessaheikkinen.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lisää kuvia ja mahdollisesti videotakin tulossa kyllä, kunhan kämppää saadaan vähän kivempaan kuntoon! Just nyt näyttää muutamia tällaisia yksityiskohtia lukuunottamatta hieman keskeneräiseltä! :D Ja hei kiitos linkistä, käyn tsekkaamassa!! :)

   Poista
 2. Oi näyttää kivalta! Itelläkin muutto edessä ihan tosi pian, ootan jo innolla et pääsee laittamaan kämppää kivaks ja äää :D Ja vitsit video kuulostaa hyvältä, sellaset toimii niin älyttömän hyvin just jossain kämpänesittelyissä ^^

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kuvitella, mäkin ootin tosi paljon tänne muuttoo ja oman kämpän laittoa!! Joo, niin toimii ja siksi yritän sen tehdäkin :)

   Poista
 3. Näyttää niin kivalta, ootan niin innolla enemmän kuvia ja videota teidän asunnosta! <3 Voi kun pääsis jo itsekin sisustamaan ja tekeen kämpästä oman näköistä..

  https://notttwice.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. voii kuinka kivalta näyttää! :) innolla jään odottelemaan lisäkuvia ;)!

  VastaaPoista