torstai 4. elokuuta 2016

DO MORE OF WHAT MAKES YOU HAPPY

Oon melko varma, että useimmat meistä on kuulleet tai lukeneet otsikon quoten kerran jos toisenkin jossain. Musta se on hirmuisen viisaasti sanottu, "tee enemmän sitä, mikä tekee sinut onnelliseksi". Oon miettinyt tuota lausetta viime aikoina jonkun verran ja haluaisin toteuttaa sen. Haluaisin tehdä enemmän asioita, jotka tekee mut onnelliseksi. Haluaisin tehdä enemmän asioita, joita rakastan. Tänään listaankin niitä asioita, joita haluaisin tehdä enemmän, jotta voin sitten ryhtyä tekemään enemmän!

do more of what makes you happy


Listat, suunnittelu, aikataulutus. Mä rakastan sellaista suunnittelua ja haaveilua ja listoja ja muita. Tämä postaus onkin siis ensimmäinen askel siihen suuntaan, että teen enemmän asioita, joita rakastan: rakastan suunnittelua ja listoja ja tämä postaus on lista, jossa suunnittelen tekemisiäni!

Käsin kirjoittaminen. Rakastan kirjoittamista, erityisesti käsin ja kauniilla käsialalla. Haluan harjoitella erilaisia "fontteja" ja kirjoitella niitä listoja ja suunnitelmia ylös kauniisti, jotta niihin on mukava myöhemmin palata.

Bloggaaminen. Rakastan kirjoittamista myös koneella ja erityisesti tämän blogin kirjoittamista. Tälläkin tavoin tämä postaus on hyvä askel siihen suuntaan, että teen enemmän rakastamiani asioita. Haluan bloggailla enemmän ja uusi koti, uusi kaupunki, uusi koulu ja monet muut jutut tulevaisuudessa innostavat siihen vain lisää! Mulla on niin paljon suunniteltuna tätä blogia varten, kunhan pääsen virallisesti muuttamaan, etten malttaisi odottaa!

onnellisuus


Valokuvaaminen. Bloggaamiseen liittyen, mutta muutenkin. Haluaisin valokuvata erityisesti ihmisiä enemmän. Oli ihan huippua päästä ottamaan pikkuveljen rippikuvia (varsinkin kun velipoika on jotenkin niin kuvauksellinen, ettei siitä saa huonoa kuvaa!) ja kuvailla ihmisiä juhlissa muutenkin. Sitä mä haluan tehdä enemmän!

Urheilu. Haluan liikkua enemmän ulkona, haluan käydä enemmän salilla. Haluan treenata kovemmin ja haluan pystyä tekemään asioita, joita en ole ennen pystynyt tekemään. En oo esimerkiksi ihan kovin kaukana siitä yhden jalan kyykystä (jonka 8x paljastuksia -postauksessa mainitsin) tai ainakin jotain kehitystä on tapahtunut! Haluan kehittyä lisää!

Nukkuminen. Mikään ei tee niin onnelliseksi kuin hyvät ja riittävät yöunet, vai mitä? Sitä paitsi, ilman unta en jaksa toteuttaa mitään muuta tällä listalla, joten se on aika tärkeää. Oon viime aikoina nukkunut monistakin syistä tosi vähän ja huonosti (osa itseaiheutettuja, osa ei) ja tässä haluan petrata.

Mitä te tekisitte enemmän ollaksenne onnellisia? 

4 kommenttia:

 1. Pystyn allekirjoittamaan useammankin kohdan tästä listasta! :D Pitäisi itsekkin oikein ajatuksen kanssa karsia elämästä pois niitä asioita joiden tekeminen ei tee onnelliseksi ja tehdä just enemmän niitä mitkä tekee. :) varsinkin toi muutto uuteen kaupunkiin on ainakin mun kohdalla semmonen uuden alku niin ehkä siinä samalla on helppo toteuttaa sitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oon samaa mieltä! Kyllä muutto on aina jossain mielessä uuden alku ja oiva hetki miettiä just tällaisia asioita ja vielä toteuttaakin ;)

   Poista
 2. Tosi hyvä postaus! Mä oon nyt vasta itse alkanut tajuamaan, että välttämättä muutosten ei edes tarvitse olla hirveän isoja, vaan pienemmilläkin voi vaikuttaa. Nämä sun tekemät "listaukset" oli tosi hyviä ja pisti itsekkin miettiimään mitä asioita voisi itsekkin muuttaa hieman parempaan. Hyvät yöunet ovat ainakin sellainen mihin itsellä tulisi panostaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, oot oikeassa, ei sen aina tarvitse olla jotain suurta! :)

   Poista