torstai 25. elokuuta 2016

A DATE NIGHT LOOK

adore me


Aina kun oon menossa vaikka vähän epävirallisemmillekin treffeille, eka kysymys, mikä mieleen tulee, on "Mitä puen päälleni??"! Siispä ajattelin, että täydellinen asu treffeille on loistava aihe postailla yhteistyössä Adore Me:n kanssa.

Kun tapaan uutta ihmistä tai jo vähän tutumpaakin, mulla on päälimmäisenä mielessä se, että haluan pukeutua johonkin, missä tunnen oloni itsevarmaksi. Ja se itsevarmuushan alkaa alusvaatteista asti. Vaikka usein mä oonkin ainut, joka ne näkee, niin silti hyvin istuvat, oikeista paikoista tukevat ja hyvännäköiset alusvaatteet tuo niin paljon itsevarmuutta, että usein valitsen muun asun alusvaatevalintojen pohjalta.

Yleensä mulla on treffeillä päällä tiukka hame ja rennompi yläosa tai joka kohdasta tiukempi mekko. Alkaa tuntua jo helpolta miettiä asuja, kun on tunnistanut itsessä tällaisen mieltymyksen ja tietää, että noi vaihtoehdot toimii aina ja itsellä on itsevarma olo omissa vaatteissa.

For the first time in this blog, an English version as well:
Every time I go on a date the first question in my mind is "What will I wear??"! That is exactly why I thought that "the perfect date night look" is a great subject for me to post about together with Adore Me!

When I go on a date with someone, the most important thing for me is to be confident in what I'm wearing. And that confidence starts from great underwear. Bras and sometimes panties that fit me in all the right places, stay on but aren't too tight give me so much confidence that sometimes I choose the rest of the outfit based on the underwear I chose to wear!

Usually, I'll wear a tight skirt and a looser top or just a tight dress on a date night. It's starting to feel somewhat easy so pick out an outfit when I've found this pattern in my ways of getting dressed. That way if I wear something along those lines I'll always feel confident in my clothes.

For more inspiration you should check out Adore Me's Pinterest page, I've already found so many inspirational photos there!

Mikä teillä on mielessä treffi-illan asua valitessa? Onko tärkeintä rentous, itsevarmuus vai se että asettaa itsestään esille mahdollisimman paljon? 

What is the most important thing for you when you're trying to figure out an outfit for a date night?

2 kommenttia:

  1. Mun mielestä se, että on mukava olla vaatteissa, mutta ne on silti tyylikkäät, on treffeillä tärkeintä! Sekä kannattaa tietenkin miettiä, mitä sinä iltana tulee tapahtumaan, koska kaikki asut ei tietenkään sovi kaikkiin iltoihin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! Mäkin kyllä aina mietin sitä, mitä on tiedossa, joskus nimittäin housut on paljon parempi idea kuin lyhyt hame :D

      Poista