sunnuntai 28. elokuuta 2016

CURRENTLY - AUGUST

Elokuu - harvinaisen kiireinen kuukausi tänä vuonna. Muistan miten viime elokuussa stressasi alkavaa viimeistä lukiovuotta ja kirjoituksia ja sitä miten lukkarissa oli vain ja ainoastaan ruotsia ja matikkaa. Mutta nyt voi kyllä sanoa, ettei viime vuoden elokuussa ollut kyllä mitään stressattavaa. Tässä elokuussa oon muuttanut pois äidin ja isän turvasta ihan uuteen kaupunkiin, aloittanut yksin uudessa koulussa ja tutustunut ihmisiin ympäri maailmaa. Tämä elokuu on vienyt voimia kaiken pakkaamisen ja ekojen opiskelujuttujen ja tapahtumien takia, mutta kyllä tässä taas rytmiin päästään!

muutto


Tällä hetkellä...

olen innoissani: koulujen alkamisesta, haalareista, uusista koulukavereista, siitä että saan taas opiskella saksaa...


haluan: päästä kunnon rytmiin tässä "uudessa elämässä" nukkumisen, syömisen, opiskelun, liikkumisen, blogin ja sosiaalisen elämän kanssa


luen: TAMKin, TTOn, TROLin, OTn, TAMKOn ja ties minkä muiden lehtisiä ja nettisivuja... Niin paljon kaikkea uutta opittavaa just nyt!


kuuntelen: just nyt soi Spotify:n mood booster -soittolista! Iloista ja kevyttä musiikkia siis!


toivon: että saisin töitä. Näin opiskelijana on pientä huolta rahapuolesta ja haluaisin välttää opintolainan. Mun elämäntyylillä se ei kyllä onnistu, jos en saa töitä...


suunnittelen: uusia postauksia... Nyt kun laatikoiden pakkaaminen ja purkaminen on ohitse (oli muuten aikaa vievää touhua) on taas enemmän aikaa panostaa tähän blogiin ja intoakin uudella tavalla!

Kertokaa kommenteissa, mitä teillä on viime aikoina ollut mielessä! Kenties jotain samoja juttuja mun kanssa? 

8 kommenttia:

 1. Ääh, miten elokuu on menny näin nopeesti? D: Koulu on pyöriny paljon mielessä mullakin, koulu alko ja viimenen luokka ala-astetta pyörähti käyntiin... Leirikoulu on tulossa syksyllä... On niin outoa olla koulun vanhimpia, etin yhä välkillä vanhempia oppilaita pihalta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano!! Leirikoulu kuulostaa hirmuisen hauskalta :) Ja voin sanoa, että jos tuo tuntuu oudolta, niin ensi syksynä se vasta oudolta tuntuukin - oot just ehtinyt tottua olemaan koulun vanhin mutta kun siirryt yläasteelle, kaikki on taas uutta ja oot koulun nuorimpia! :D

   Poista
 2. Joo apua, mullakin alkais orientaatioviikot huomenna :D Pääsin opiskelemaan Vaasan yliopiston maisteripuolelle, mutta aion suorittaa nyt ekana vuonna vaik muutaman kurssin, mikä ei vaadi läsnäolopakkoa. Pääsin juuri kuitenkin oman alan duuniin eikä opiskelupaikkaa voi laittaa tauolle heti ekana vuonna niin tehdään sitten näin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnittelut hei koulupaikasta!! :) Toi kuulostaa ihan fiksulta suunnitelmalta, koska opiskelijalla ei oo koskaan liikaa rahaa ja jos toi duuni on sulle sopiva! :)

   Poista
 3. Sitä opintolainaa ei kannata pelätä, se on 1% korolla ja loppujen lopulta, sekin on 20-vuotisella maksuaika-sopimuksella. Itselle tuli vähän, mutta jos jaksaa nipistää aina vähän pois niin se ei tunnu yhtään pahalta!


  http://finnlandsnorsk.blogspot.com/
  23-vuotiaan töissä käyvän naisen blogi sisustuksesta, tuunauksesta, shoppailusta ja kaikesta muusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, äiti sanoo ihan samaa, ettei se opintolaina mikään mörkö ole :D Ja en mä sitä varsinaisesti pelkääkään, mutta koska laina on aina laina, mielummin pärjäisin ilman. :)

   Poista
 4. Tosi isot tsempit sulle tähän syksyyn!! Kuulostaa semi-stressaavalta :-D mut nyt varmasti tulee olemaan ikimuistoinen! :-)

  http://mypartofworld.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! :) Ja joo, sitä tää syksy ja muutenkin opintojen aika täällä tulee olemaan!! :)

   Poista