maanantai 22. elokuuta 2016

SOMETIMES LIFE HAPPENS

life happens

Maanantai 22.8. on vihdoin täällä! Tätä päivää oon odottanut niiiin kauan, koska tänään on mun lopullinen muuttopäivä. Kun tänään saan nää patjat ja laukut ja tyynyt ja muut sullottua autoon ja autosta mun uuteen kotiin, niin mä oon muuttanut kokonaan pois mun lapsuuden kodista. En tän päivän jälkeen asu enää mun vanhempien luona. Jääkaappi ei enää täyty itsestään eikä kukaan pidä huolta siitä, että menen ajoissa nukkumaan. Jännittää, vähän ehkä hirvittää, mutta enimmäkseen oon innoissani.

Vielä tätä kirjoittaessani istun mun vanhempien luona ja mulla on itseasiassa muutama juttu (kuten tää läppäri) vielä pakkaamatta. Lattialla lojuu monta kassillista vaatteita, verhoja, hiusjuttuja muita viimeisiä tavaroita. Mun täytyy jotenkin saada nämä kaikki laukut + patja, peitto ja kaksi tyynyä mahdutettua mun pieneen autoon ja ajettava itsekseni Tampereelle. Yritän lähteä ennenkö äiti ja isä tulee töistä, ettei kenenkään tarvitse nyyhkiä mitään hyvästejä täällä. En oo kuitenkaan lähdössä mihinkään kauas. Mä en ihme kyllä ole tunteillut asiasta vielä lainkaan, mutta johtuu ehkä siitä, että oon niin innoissani uudesta kodista ja uudesta koulusta.

muutto

Muuttotouhut ja työt on pitäneet mut niin kiireisenä ja väsyneenä, että viime viikolla blogi jäi paljon vähäisemmälle huomiolle, kuin olisin halunnut. Ehdin tehdä alkuviikon postaukset, mutta perjantain postaus jäi kesken ja toistaiseksi kokonaan julkaisematta. Lauantaina julkaistu 10 more useful links for photo editing -postaus oli ajastettuna jo pari viikkoa sitten, joten jotakin blogiin sain päivitettyäkin!

Tänään oli tarkoitus postailla mun uudesta hiusväristä, mutta koska joskus asiat ei vaan mee, niinkuin oli tarkoitus, päätinkin vähän selittää tätä kuviota ja samalla selkeyttää omia ajatuksiani. Postausta hiusväristä tulossa siis huomenna ja toivottavasti tällä viikolla ehdin bloggaillakin enemmän. Mua harmittaa aina jättää blogia vähälle huomiolle, koska tää on kuitenkin sitä, mitä mä rakastan, mutta kun aina ei vain ehdi. Välillä pitää nukkuakin!

water drop photography

Mutta nyt mun täytyy jatkaa pakkaamista, että pääsen joskus kotiinkin! Ja kun saan kaiken pakattua, niin pitäisi vielä ratkaista se palapeli, että miten tämä tavaramäärä mahtuu mun autoon. Luulin jättäneeni tänne vain kaikkein oleellisimmat jutut, mutta jotenkin tätä tavaraa vain on ihan mielettömästi... Oon kyllä onnellinen, että tän päivän jälkeen tää muuttorumba on ohitse!

6 kommenttia:

 1. Voi ku jänskää, onnea nyt muuttohommiin! Mullakin on suurin osa tavaroista jo omassa kämpässä, mutta ens viikolla pitäis vielä saada loput tavarat, kuten vaatteet, 160cm patja ja muut jutut Vaasaan mun pikkusella autolla, mut kyllä se siitä... :-D Ootan innolla lisä kuvia kämpästä! ;-)

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä se sujuu sullakin kun mäkin sain kaiken mahdutettua autoon ja jäi vielä itseasiassa tilaakin! :D Tosin mun patja oli vain 80 senttinen, kun toinen vastaava + petari vietiin jo aiemmin... Mutta uskon että saat kaiken mahtumaan! Ja kuvia ja juttua asunnosta on kyllä tulossa, kunhan pääsen asettumaan kunnolla ;)

   Poista
 2. Kyllä se äiti täällä ��, vaikka lähditkin ennen töistä kotiutumista...

  VastaaPoista
 3. Mahtaa olla yksin muuttaminen ilman pakua vähän kauemmas melkosta Tetristä :D Mutta onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no siis suurin osa tavarastahan vietiin pakulla jo etukäteen, mutta oli se silti melkoinem Tetris eilen :D Kiitos!!

   Poista