lauantai 13. elokuuta 2016

6 THINGS ON MY SHOPPING LIST

shopping list


Vaikka ihan reilusti rahaa on jo saatukin mm. huonekaluihin, lamppuihin ja mattoihin kulumaan, niin vielä olisi jonkin verran juttuja ostoslistalla...

1 | Antenni tms. ratkaisu televisioon. Ostin TV:n ennen asunnon löytymistä ja nythän tilanne on se, että vain yhdessä huoneessa on kaapelinpaikka seinässä. Sain vanhemmilta kaksi vanhaa pöytäantennia käyttööni, mutta sain vain toisen hetkeksi toimimaan ja sitten sekin lakkasi toimimasta. Täytyy hankkia joko uusi antenni tai joku muu ratkaisu, jolla saan television toimimaan.

2 | Korkea, tukeva tuoli. Mä oon lyhyt. Mun huoneessa on korkeat kaapit ja yletän keittiössäkin vain kahdelle alimmalle neljästä hyllystä. Mulla on toki työtuoli ja keittiössä meillä on kaksi baarijakkaraa, mutta pyörällä varustettu työtuoli ja yhdellä jalalla seisovat ja pyörivät baarijakkarat eivät ole erityisen hyviä kiipeilytuoleja.

3 | Kasveja. Jokainen koti tarvitsee vähän vihreitä kasveja, eikös niin?

4 | Matto keittiöön. Vuokranantaja jätti meille keittiöön maton, koska edellisen asukkaan jäljiltä lattiassa oli pari koloa. Se matto ei kuitenkaan oo mikään erityisen kiva, joten joku matto siihen tilalle olisi kiva. Sekä peittämään vanhoja jälkiä että estämään uusia jälkiä syntymästä. Lisäksi tällä hetkellä keittiössä kaikuu aika lailla, joten jonkin sortin tekstiilit ehkä helpottais sitä.

5 | Systeemi, jolla järjestää papereita. Ihan kaikki ei vielä oo digitalisoitunutta, ja just nytkin mun pöydällä on vain läjä papereita, jotka odottaa, että tekisin jotain ennen kuin voisin arkistoida ne paperit. Esimerkiksi laskuja ja palkkakuitteja ja takuukuitteja ja muita. Haluaisin jonkun systeemin, millä järjestää noi paperit paremmin!

6 | Jalka- tai pöytälamppu. Kerroin ostospostauksessa ostaneeni kirkkaan valkoisen, jopa sinertävän kattolampun. Mulla on pehmeämpi, lämpöisempi valo työpöydän valaisimessa, mutta haluaisin vielä toisen valaisimen, jossa olisi vähän lämpöisempi valo. Sinertävä valo pitää hereillä ja lämpöisempi sopii iltavalaistukseen paljon paremmin.

2 kommenttia:

  1. Tosi kivoja juttuja sun ostoslistalla! Etenkin kaikki viherkasvit tuo niin kivaa väriä sisustukseen. :) Ja joku tollanen papereiden järjestelijäjuttu pitäis kyl hankkia itekin. Yleensä kun kaikki sattuu olemaan sikiksokin laatikossa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Ja joo, niinhän ne tuo! Yhden kasvin itseasiassa jo ostinkin :D

      Poista