maanantai 18. huhtikuuta 2016

NEVER DENIM

bikbok

denim

denim on denim

bikbok farkut

farkkuliivi

farkut

normcore

farkkuliivi secondhand | toppi BikBok | farkut BikBok | kello H&M | sormukset Seppälä

Vähän erilaisia asukuvia tänään ja tällä kertaa halusin keskittyä näihin ihaniin farkkuihin! Mun mielestä jokaisella pitäis olla vähintään yhdet farkut, joissa tuntee olonsa hyväksi ja jotka istuu loistavasti. Nää BikBokin never denim -farkut on ne mun the farkut, jotka erityisesti taas näin keväällä pääsee enemmälle käytölle, koska noissa on oikean polven kohdalla reikä. Revityt farkut on musta parhaita!

Nää housut on mun mieleen kolmesta syystä: ne on vaaleeta denimiä, ne on revityt ja ne on korkeavyötäröiset. Just niitä asioita hain pitkään, kun etsin sopivia farkkuja ja mistään ei tuntunut löytyvän.

Tässä kohtaa maininta, että tää postaus ei todellakaan oo sponsoroitu, mä vaan pidän näistä BikBokin farkuista (ja tuosta topista) ja kaksista muistakin BikBokin housuista, jotka mulla on. Ne on ne viininpunaiset housut mm. näissä asukuvissa sekä samaa mallia mustat housut.

Onko teillä sellaisia the farkkuja tai housuja ja mistä ne on? Onko siellä muita, jotka pitää BikBokin housuista? Entä minkälaiset farkut on eniten teidän mieleen?

4 kommenttia:

 1. Perus mustat dr. denimit on mulle ne luottofarkut. En ole itse ostanut koskaan BikBokista farkkuja, mutta olen kyllä kuullut niistä paljon hyvää. Noi näyttävät ihan älyttömän kivoilta, joten pitää varmaan poiketa käymään siellä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dr. Denimeitäkin on monet kyllä suositelleet, mutta toisaalta monet jotka on käyttänyt kumpiakin sanoo, että BikBokin farkut on paljon paremmat :D joten suosittelen kokeilemaan! :)

   Poista
 2. Ihanan kesäiset farkut :) Mä itse hamstraan housuni BikBokista, sillä niiden malli on vain itselleni täydellinen! Pitäisi kanssa käydä nappaamassa sieltä kesää ajatellen vaaleata denimiä olevat farkut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, musta tuntuu kans että BikBokin housujen mallit istuu paljo paremmin ku monet muut! Suosittelen ;)

   Poista