lauantai 30. huhtikuuta 2016

APRIL FAVES

kuukauden suosikit

Uudet kengät. Torstaina esittelinkin molemmat kengät jo useiden kuvien kanssa täällä, mutta pakko nyt vielä aloittaa nämä suosikit näillä! Ensinnäkin, mä rakastan kenkiä ja oon aina ostamassa uusia, eikä niitä voi koskaan olla liikaa, joten tuun uusista kengistä hirmuisen iloiseksi. Toisekseen, sain vaaleat kengät lahjaksi ja lenkkarit ostin lahjakortilla, joten säästinkin tässä vielä. Kolmanneksi, noi molemmat on niin ihanan väriset ja keväiset!

monthly favourites

Washiteipit ja tarrat. Sain pari viikkoa sitten postissa ihanan paketin, joka sisälsi tarroja ja washiteippejä kalenterin koristeluun ja ne onkin ehdottomasti olleet yksiä suosikkeja tässä kuussa ja kalenteria on tuunattu ahkerasti. Sellainen askartelu on musta ihanaa, joten oli ihanaa saada juttuja siihen. Kiitos vielä Heidi! Kokonaisen postauksen noista jutuista voi käydä lukemassa täältä!

baby lips

Baby Lips Pomme d'amour. Ai että! Ostin joku aika sitten kokeiluun taas uusia baby lips -huulirasvoja ja otin niistä ensin käyttöön Candy Kiss -sävyn ja se oli tosi ihana myös, mutta tämä nousi nyt suosikiksi niistä kahdesta, koska tää tuoksuu ihan jollekin hubbabubba -purkalle tai vastaavalle, eli tosi makealle ja karkkiselle, tykkään!

suosikit

Hameet. Kevään tullen mä alan taas käyttää enemmän hameita ja viime viikonloppuna korkkasinkin paljaat sääret -kauden ja kävin illalla ulkona ilman sukkahousuja, tosin tuollaisessa polvimittaisessa hameessa, niinkuin tuo harmaa. Kotona oon hengaillut tuossa raidallisessa maksihameessakin. Tarkenispa lyhyemmissäkin hameissa jo oikeasti ulkona!

Tän kuun suosikit tulee nyt poikkeuksellisesti päivän etukäteen, koska huomenna on Project Blog -postauksen aika ja ensi viikolla ollaan jo ihan muissa jutuissa! 

Millaisista jutuista te ootte tykänneet viime kuussa? Ootteko testanneet noita uusia baby lips -huulirasvoja? Joko ootte uskaltautuneet ulos paljain säärin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti