tiistai 19. huhtikuuta 2016

ANSWERS #1

Millä viidellä sanalla kuvailisit itseäsi?
Itkupilli, yli-ajattelija, lyhyt, vaikea & tohelo!

Mitkä on sun vahvuudet? Entä heikkoudet?
Tein itseasiassa mun vahvuudet -otsikolla postauksenkin hetki sitten, mutta ehdottomasti ainakin mun hymy, itsevarmuus olla ilman meikkiä ja kielet. Heikkouksiin lukisin ainakin sen että itken kovin helposti, pokerinaamaa ei siis ole lainkaan ja mulla tuntuu olevan peukalo vähän keskellä kämmentä monissa sorminäppäryyttä ja käsillä tekemistä vaativissa asioissa...

Oletko ilta- tai aamuihminen?
Molempia! Toivon välillä, ettei tarvitsisi mennä nukkumaan ollenkaan, että voisi senkin ajan käyttää tehokkasti... Enimmäkseen oon kuitenkin ehkä aamuihminen, mutta välillä iltaisinkin olisi pää täynnä ideoita ja intoa tehdä vaikka mitä!

Mikä tekee sinut onnelliseksi?
Ihmiset. Halit, pusut, naurut. Lapset ja niiden hassut kysymykset. Kädestä pitäminen ja vierekkäin nukkuminen. Ystävät, perhe ja tuntemattomat, jotka hymyilee ja tervehtii. Se että joku on mun apuna ja tukena silloin kun sitä tarvitsen ja se kun saan vastaavasti olla apuna ja tukena muille.

Missä tunnet olevasi turvassa?
Ei niinkään missä, koska se paikka voi käytännössä olla missä vaan. Lähinnä kenen kanssa. Tunnen oloni erityisen turvalliseksi mun perheen, mun mummun ja vaarin kanssa ja silloin, kun joku pitää mua kädestä.

Mitä odotat tulevalta kesältä?
Aurinkoisia päiviä, ihania ihmisiä ja hauskoja muistoja. Uusia kokemuksia, toivottavasti paljon töitä ja kirjettä, jossa lukee että oon päässyt syksyksi kouluun!

Mitä tulevaisuuden suunnitelmia sinulla on?
Tarkoitus olisi nyt muutaman viikon päästä valmistua, sitten lähteä korkeakouluun, käydä ehkä vielä yksi koulu sen jälkeen, mahdollisesti perustaa yritys tai tehdä mielenkiintoisia töitä muuten ja sitten jossain kohtaa oma perhe!

Olisitko mieluummin huolestunut nero vai iloinen typerys?
Iloinen typerys. Sitä kyllä olenkin jo, että siinä mielessä mulla on asiat hyvin! Jaksan aina uskoa ihmisten hyvään, luottaa jokaikiseen anteeksipyyntöön ja siihen, että ihmiset voi muuttua.Millasia kirjoja tykkäät lukea?
Tällä hetkellä ei niinkään kiinnosta kaunokirjallisuus vaan esimerkiksi valokuvausoppaita tulee lueskeltua. Tällaiset oppaat ja muut on nyt kiinnostuksen kohteena siis, KonMari houkuttelisi muiden muassa...

Mikä on sun lempileffa?
Tää on hankala kysymys! Täytynee kuitenkin vastata ainakin Linnunradan käsikirja liftareille, joka jaksaa aina olla yhtä hauska ja syvästi koskettanut Schindlerin lista. Suomalaisista Ainoat oikeat oli huikea leffa ja animaatioista täytyy vielä mainita ihana (ja muutamat kyyneleetkin aiheuttanut) Big Hero 6.

Mikä on sun lempieläin?

Varsinaisesti ei mikään. Oon allerginen useille eläimille ja pelkäänkin monia eläimiä. Koira on hyvä esimerkki molemmista, mutta sanon silti lempieläimekseni tutut koirat, esimerkiksi Caro & Konsta olivat ja Jan on ihania!

Mikä on sun lempiväri?
Valkoinen! Tai välillä vaaleanharrmaa, mutta just tänään valkoinen...

Mikä on sun lempikirja? Lempikirjasi ja miksi juuri se on lemppari?
Tähänkään en osaa sanoa vain yhtä! Tuulensuoja on sellainen kirja, jonka oon lukenut vuosia sitten mutta joka on jäänyt mieleen. Toinen hyvä on klassikko Häräntappoase ja pakko kai mainita vielä Twilight -kirjasarja, jonka yläasteella ahmin.

Mikä on sinulle tärkein laulu tai runo?

Tärkein? Kun niitäkin on niin monta... Sanotaan kuitenkin Mamban Vielä on kesää jäljellä, koska siitä tulee mieleen mun mummu ja monet ihanat kesäiset reissut hänen kanssaan!

Biisi, jota et voi sietää?
Näitäkin olisi monta! Mutta ainakin Sannin Supernova on melkoisen rasittava...

Millaisesta musiikista pidät?
Nuorten, suomalaisten miesten musiikista. En oo ikinä ajatellut sitä noin, mutta noinhan se taitaa mennä... Elastinen, Mikko Pohjola, Lucas, Elias Kaskinen.... Voisi ehkä myös sanoa että romanttisista, iloisista biiseistä!Mielipiteesi pakkoruotsista?

Mun mielestä on ihan hyvä opiskella kieliä, vaikka olkoonkin että ruotsi ei oo ehkä se kaikkein hyödyllisin kieli... Oonkin sitä mieltä, että ruotsin opiskelu pitäisi aloittaa paljon aiemmin peruskoulussa, samaan aikaan englannin kanssa. Molemmat voisi mun mielestä aloittaa jo ekaluokalla. Sen minkä nuorena oppii, vanhana taitaa ja mitä vanhempi on sen hankalampaa kielten opettelu on.

Mikä on se yksi asia, minkä haluaisit muuttaa maailmassa?
Sen, että ongelmat ei paisuis aina niin valtaviksi. Ettei tarvitsisi ratkaista yhden miehen ongelmia järjestämällä maailmansotaa...

Jos onnellisuus olisi rahaa, millainen työ tekisi sinusta rikkaan?
Työ, jossa saan toteuttaa itseäni. Työ, jossa saan olla luova. Työ, josta voin tehdä itseni näköistä.

Jos sinun tulisi muuttaa uuteen maahan tai kaupunkiin, mikä se olisi ja miksi?

Viihdyn Suomessa, enkä täältä haluaisi muuttaa, mutta uuteen kaupunkiin lähtisin kyllä mielelläni. Tampere tuntuu just nyt hyvältä, toisaalta pääkaupunkiseutukin, mutta eikös Tampereelta kulje sinne aika hyvin julkisilla...

Mitä mieltä olet itsestäsi?
Mielenkiintoinen kysymys... Enkä oikein osaa vastata tähän! Apua! Tai jos vastaisin, se vastaus olisi pitkä kuin nälkävuosi... Pidän itsestäni, yleensä, joskus oon myös tosi epävarma itsestäni, joskus oon ärsyttävä ja vaikea ja lapsellinen, joskus selviän tilanteista hyvinkin kypsästi ja saan sitten olla ylpeä itsestäni.

Uskotko paranoormaleihin asioihin?
En oikeastaan...

Sano vähintään yksi asia itsessäsi jota RAKASTAT?
Mun hymy!! Ja mun pisamat ja mun silmien väri ja mun takamus!

Mikä on sun unelmien matkakohde?
Joku, missä on paljon mielenkiintoista valokuvattavaa! Aina kun lähden reissuun, ensimmäisenä pakattavana on kamera ja mietin, minkälaisia kuvia haluaisin ottaa... Kuitenkin ehkä kaupunkilomat houkuttaa enemmän kuin rantalomat, silti mieluiten sellaiseen kesäiseen ilmastoon!

Tässä nyt siis eka osa näitä kysymyksiä! Toinen osa tulossa vielä myöhemmin tällä viikolla, kiitos paljon kaikille kysymyksiä laittaneille! Jos jatkossa tulee kysyttävää, niin kysykää, vastailen sitten kommenteissa! 

2 kommenttia:

  1. Ihania uusia faktoja susta Kiia! Näitä on aina mukava lukea, kun oppii tavallaan tuntemaan toista enemmän :-)

    http://emmikristiinan.blogspot.fi/

    VastaaPoista