keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

CURRENTLY - APRIL

Viime kuun currently -postaus meinasi jäädä kokonaan unholaan, sillä jotenkin oli mielessä niin paljon kaikkea muuta, etten sitä ymmärtänyt postata ollenkaan. Kun tämän mokan tajusin, oli jo liian myöhäistä ja kirjotinkin laajemman avautumispostauksen tuntemuksistani silloin tänne ja lupasin sitten palailla taas tässä kuussa currently-postauksen kanssa ajallaan, joten tässäpä tämä!

currently

Tällä hetkellä...

olen innoissani: valmistumisesta!! Ylioppilaslakki on ostettu, yhtä mekkoakin sovitettu ja loputtomasti nettikauppoja selattu mekkojen ja kenkien osalta...

haluan: löytää sen täydellisen mekon! Tänäänkin löysin 5, jotka olisin heti voinut tilata, mutta sopivat koot oli jo myyty...

luen: pääsykokeisiin. Tai no itseasiassa nyt on parin viikon loma siitä, kun viime viikolla olin ekoissa pääsykokeissa ja seuraava pääsykoemateriaali julkaistaan vasta toukokuun alussa... mutta pian luen taas pääsykokeisiin, niinkuin lähes koko huhtikuun luin!

kuuntelen: suomalaista musiikkia! Ihan hirveästi tullut hyviä uusia biisejä suomalaisilta artisteilta, kuten Elastiselta, Roope Salmiselta, Anna Abreulta, Lucasilta, Mikko Harjulta, YOUNGHEARTEDilta ja muilta!

toivon: ettei nyt iskisi mikään takatalvi, vaikka viime yönä onkin satanut lunta... kesä, tule jo!!

suunnittelen: synttäreitä, valmistujaisia, mekkoa pikkuveljen rippijuhliin eli lyhyesti sanottuna vain kaikkia kevään ja kesän ihania juhlia!

Kertokaa kommenteissa, mitä teillä on viime aikoina ollut mielessä! Kenties jotain samoja juttuja mun kanssa? 

2 kommenttia:

 1. Nää currently-postaukset on tosi mukavan lyhyitä ja ytimekkäitä mut silti saa kuulla sun kuulumisia :-) Mulla on ollut kans kauhea taisto mekon kokojen kanssa! Helsingissä löysin kivan mallin, mutta halusin eri kuosin joka oli (tietysti) loppu kaikista nettikaupoista. Ihan sattumalta seuraavana päivänä niitä kuitenkin tuli lisää ja tilasin sen saman tien. Mekko on just niin ihana kun odotinkin mutta liian iso :-D Onneksi kokoa pienempää oli vielä pari jäljellä ja nyt se täydellinen mekko on matkalla postissa :-)
  Toivottavasti säkin löydät mieleises!!

  http://mypartofworld.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Noniin, mahtava kuulla! Mullekin on itseasiassa yks mekko tulossa nyt postissa, toivottavasti vaan on sopiva :) Kiitos kommentistasi, Ada!

   Poista